Season 2/Thirty first

411 32 7
                                    

Louis
Másnap reggel felfrissülten keltem. Másik oldalamra fordulva láttam hogy Harry már nincs mellettem, így kikeltem én is az ágyból és lementem a komyhába. Ott ültek Harryék, csendben beszélgettek nehogy felébresszenek engem. Mikor beléptem a konyhába, odamentem Hazzhoz, és átkaroltam a nyakát.
-Jó reggelt, Louis.-mosolygott Anne kedvesen, csodálva hogy milyen mély a kapcsolatunk.
-Szia Anne. Miújság?-kérdeztem rá.
-Uhm nincs semmi. Hogy aludtál, Louis?-kérdezte.
-Nagyon jól, kényelmes az ágy nagyon.-mondtam, miközben leültem Harry mellé. Ekkor vettem észre hogy ő csak egy alsóban van, miközben én meg felvettem egy melegítőt és egy pólót. Kérdőn néztem rá, ő pedig felkuncogott, látva értetlen arcomat.
-A családunkban sosem volt ciki ha meztelenül vagyunk, akár egész nap. Tényleg volt olyan, amikor én is és Gemma is egy szál semmiben voltunk egész nap, úgy ültünk a kanapén és mondjuk az egyik kedvenc mesénket néztük-nevetett, nekem meg egy pillanatra kikerekedett a szemem, de aztán én is elmosolyodtam. Fura volt, de engem nem zavart a fura szokásuk. Ha így kényelmes, hát legyenek így.
Azért később Harry is felöltözött, majd megmutatta a várost. Elmentünk a pékségbe, ahol nyári munkaként dolgozott, mielött Doncasterbe költözött volna. Ott megismertem Barbarát, aki Harry főnöke, és egyben jó barátja is volt. Aranyos nő, megkedveltük egymást azonnal. Ez után elmentünk korizni. Igaz, hogy még csak november közepe van, de a koripályák már megnyitottak, és elég hideg van ahhoz hogy tudjuk, nem olvadt el a műjég. Kézen fogva sétáltunk a pályához, majd Hazz kikért két korit nekünk. Felvettük a lábunkra, majd kitotyogtunk a pályára. A jégre ráállva majdnem elestem,  de Harry megfogott és megtartott, így nem csináltam magamból bohócot mindenki elött és még romantikus is volt.
Megfordultam és puszit nyomtam szájára.
-Köszönöm-mosolyogtam rá.
-Szivesen baba-nyomott ő is egy puszit a homlokomra, majd feljött ő is a jégre, megfogta a kezem, összekulcsolta és elkezdtünk csúszni a pályán. Szerencsére nem nagyon figyeltek ránk, ezek szerint senkit sem zavart hogy mi egy pár vagyunk. Ez a mi dolgunk. Azért nyilván láttam pár tinédzser fiút, aki undorodva nézett összekulcsolt kezünkre, de nem nagyon tudott érdekelni.
Vagy 3 órán keresztül ott voltunk a koripályán, majd fáradtan, mégis mosolyogva mentünk haza. Éreztem hogy valaki van mögöttünk, párszor meg is fordultam, de nem volt ott senki. Harry észrevette hogy nézegetek hátra, rà is kérdezett hogy mi bajom.
-Hé, Lou. Mi van? Láttál valakit?
-Az a baj hogy érzékeltem hogy van valaki mögöttünk de mikor hàtra pillantok akkor látom hogy nincs.
-Az lesz a legjobb ha sietünk haza. Csak nehogy valaki hazáig kövessen...
Az tűnt a legjobb választásnak hogy hívunk egy Taxit, amivel hazamehetünk. Bár ne tettük volna...
A házba érve megcsapott a tea illat és a friss vacsora illata. A vacsora natúr csirkemell volt rízs-zsel, mellé pedig uborkasali. Vacsora közben Anne megkérdezte, mi jót csináltunk ma, megmutatta-e Harry az összes jellegzetes dolgot amit Holmes Chapelben találni, mi pedig elmeséltük neki hogy hol jártunk. Örült a boldogságunknak, egyáltalán nem tűnt olyannak aki nem fogadta volna el azt, hogy a fia meleg. Vagy ez csak az idő múlásával változott? Lefekvés elött társasoztunk egyet Harry egyik régi társasjátékával, majd miután győzelmet arattam, boldogan caplattam fel a szobába, majd el fürdeni. Nem számítottam arra hogy Harry csatlakozni fog, de amikor hallottam a kabin nyitódását, elmosolyodtam. Megfordultam, majd rögtön átkaroltam a nyakát és megcsókoltam.
-Hmm... annyira finom vagy-suttogtam a szájába.-Na és mi jár a nyertesnek?-kérdeztem ajkamat beharapva.
-Öhm...-gondolkozott, végül pedig elmosolyodott.-A szája.-válaszolta és felnevetett, látva egyre durcásabb arcomat.
-Befejezted?-kérdeztem a szemöldökömet felvonva, amikor már csitult a nevetése én pedig már untam.
-Neeem baby, csak most kezdem-mondta huncutul mosolyogva, majd rátapadt az ajkaimra. Miután elégnek találta, hogy számat ostromolja, áttért a nyakamra, ahova egy hatalmas lila foltot csinált. Nyögdécseltem, sóhajtoztam és felforrósodott a bőröm az érintéseitöl, hajába markolva húztam fel még egy gyors puszira. Ezután egy kicsit felgyorsultak a dolgok, Harry a mellkasomat csókolgatta, szívogatta, majd elért vágyai célpontjához. Először kezével kényeztetett, majd a szájába vett, és elkezdett szopni olyan erősséggel, hogy úgy éreztem, fél perc múlva felrobbanok a szájàba.
-Haa...Harry ne ilyen erősen...mindjárt elmegyaah-nyögtem a végét, mikor fogai hozzáértek érzékeny bőrömhöz. Ekkor egy kicsit visszavett a tempójàból, de így is 2 perc után görcsösen robbantam szájàba. Felállva ráhajolt a számra, befejezésként.
-Elég jutalom volt, baby?-kérdezte.
-Teljesen elégedett vagyok-nevettem el magam, majd még egy utolsó puszi után lemostuk magunkat és már mentünk is aludni.
-Nagyon köszönöm Hazz hogy elvittél a gyerekkori kedvenc helyeidre.
-Tetszett?
-Persze, imádtam. De csak azért mert veled lehettem, és ezek a te kedvenc dolgaid. Sokkal jobb mintha valamilyen múzeumba mentünk volna. Bár veled azt is élvezném.-mondtam őszintén, majd ráhajtottam a fejemet mellkasára ès szép lassan elaludtam.

Másnap mikor felkeltem, elmentem elvégezni a reggeli dolgaimat, majd visszaérve a szobába ránéztem a telefonomra hogy mennyi az idő. Abban a pillanatban kezdett el rezegni, én meg gyorsan kimentem a szobából, hagyva Harryt aludni és felvettem a telefont.
-Szia, mondjad Brad, valami baj van?
-Igen, Lou. Nem is kicsi.
-Na? Mi az?
-Tudja hogy hol vagytok...
-Micsoda?-kerekedett el a szemem.

Sziasztoook😇
Beléptünk az utolsó 10 részbe. Hamarosan kiderül hogy ki is a zaklató, miért bántja Louisékat és megoldódik e az egész ügy.
Remélem tetszett, igyekszem a következő résszel.
Viszont van még valami. Láttátok hogy kint van a 29. És a 30. rész? Mert furának tartom hogy még a megtekintések száma is csökkent és összesen 1 vote van rajtuk. Azért remélem azok is tetszettek 😁
Igyekszem a kövivel😘😘❤️💙💚
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now