Thirty Three

624 61 4
                                    

Louis

Nem értem Harryt. Miért volt jó neki az hogy veszekedtünk, màr megint. Egyre többször van vita közöttünk, és én ezt már nem bírom. Nem tudom hogy mi, de valami nagyon nincs rendben, de ezen változtatni szeretnék. Viszont nem csak én kellek ehhez, hanem ő is. Ő, aki lehülyézett, ő aki egy olyan lány házába hozott el, akiben hol megbízik, hol nem és ő aki szeret, néha mégis úgy beszél velem mint egy kutyával.
Lementem, és ittam egy pohár vizet. Eleanor nem volt ott, de azt nem tudom, hogy hova ment. Gondolom vagy a szobájában van, vagy elment megint.
Felmentem, és a szobánkhoz mentem. Nem akartam benyitni, mert rosszban vagyunk most Harryvel, de muszáj bemennem mert ott vannak a cuccaim és át szeretnék öltözni.
Beléptem a helységbe, mire Harry felnézett. Nem tudom mit csinált eddig, gondolom gondolkodott azon hogy mennyire elszúrta és hogy hogyan kérjen bocsánatot.
-Lou.-Nem szoltam semmit, csak kinyitottam a bőröndömet és kivettem váltóruhát amibe felöltözhetek.-Haragszol rám?
-Szerinted? Fejemhez vágtad hogy hülye és vak vagyok, mert nem látom azt hogy El flörtöl velem, ami egyébként nem is igaz. Ha flörtölne velem, észrevenném, nem vagyok hülye. Oké?
-Louis. Tisztán láttam a dolgokat! Higyjél már nekem a francba már. Szerinted ha nem így lenne, nem flörtölne veled, akkor mondanám?-kérdezte. Kezdett felmenni bennem a pumpa. Folytatta-Lehet hogy elhamarkodtam a dolgokat azzal, hogy idejöttünk. Lehet hogy mégsem kellene a lányban megbíznom. De már késő, belekeveredtünk. És akkor meg végképp bele fogunk, ha elmész arra a bulira.
-Ezt meg hogy érted?
-Hagyjuk.
-Nem, Harry. Hallani akarom.
-Le akar feküdni veled. Hallottam ma reggel egy telefonbeszélgetést, amiben valakinek azt ecsetelte hogy leitat, és még viagrát is ad neked, hogy lefektesd.
-Ahj, Harry hagyjuk már ezt az istenért. Biztos csak álmodtad. El fogok menni bulizni Eleanorral, akár tetszik neked, akár nem. És ha úgy van, leállítom majd. Oké?
-Nem. Nem oké. De ha így akarod, akkor legyen így. Viszont ne lepődj meg, hogyha holnap nem mellettem ébredsz és nem itt, hanem egy ismeretlen helyen Eleanor mellett. Át megyek a házunkba, és elkezdem festeni a falat. Holnap segíthetsz, ha majd eszedbe jutok-mondta,felkapott olyan ruhàt amiben tud dolgozni és elment úgy, hogy még meg sem tudtam állítani.
Estefele elkezdtem készülődni. Még mindig fogalmam sem volt arrol hogy mit vegyek fel. Eleanor azt mondta hogy mindenhogy jól nézek ki, ami persze nem igaz.
Kiválasztottam a megfelelő öltözéket, amiben megyek, és jól is állt rajtam úgyahogy.
Hallottam nyitódni az ajtót, majd hangokat is, ahogy az illető pakol valamit. Lementem, hogy ki is az, és Eleanort pillantottam meg.
-Szia. Na, készülődünk a bulira?-kérdeztem tőle, mert már egy kicsit izgatott voltam. Megfordult, és válaszolt volna, de amikor meglátott, elállt a szava.
-Wáó Louis. Istenien nézel ki!
-Köszi-pirultam el, a kedves bókjára.
-Megyek gyorsan és én is átöltözöm.
-Rendben, menj csak.
Felment készülődni, én pedig még utolsó simításokat végeztem a kinézetemen, mikor nyílt a bejárati ajtó, és egy festéktöl piszkos Harry lépett be rajta. Végignéztem testén, és rá kellett jöjjek, hogy még így is fantasztikusan néz ki.
-Szia. Gyönyörű vagy.
-Szia. Köszönöm. Biztos nem akarsz jönni?-kérdeztem.
-Nem, egészen biztos hogy most nem megyek. De Lou. Nem akarsz itthon maradni?
-Harry. Nem. Kell nekem is a kikapcsolódás. Ne haragudj, de te hoztál ide minket, és te mondtad hogy itt jó lesz, mert akié a ház, az egy kedves lány. Nem tudom miért változott meg így a véleményed, de akkor nem kellett volna ide jönnünk.
Nem szólt semmit, csak odajött hozzám és megcsókolt. Mikor elváltak ajkaink, így szólt:
-Csak... vigyázz magadra, oké? Bármi van, hívj. És lehetőleg te vegyél magadnak inni, és ne Eltöl kérj. Nem tudhatod mit tett bele.
-Értettem Anyu.
-Ne incselkedj velem-mondta.
-Én... dehogy incs...
-Kész vagyok!-Eleanor szakította félbe a mondatomat.-Mehetünk?-kérdezte, mire bólintottam.
Az ajtónál állva még visszafordultam Harryhez egyszer, rákacsintottam, majd kinyitottam az ajtót és kimentem a kellemesen hűvös nyári levegőre.

Tádáám. Itt is van a következő rész. Remélem tetszeni fog. Nagyon dúrva hogy eddig kínlódtam a bloggal mert egy csipetnyi ihletem sem volt, most meg egyszerre 3 részt is kiteszek egy nap. Lehet hogy nem kéne, mert amikor meg nem lesz ihletem akkor meg pórul járok, de nem baj.
Nagyon szeretlek titeket, és remélem tetszett ez a rész is.
Kommenteket elfogadok😜❤️💘💝❣️
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now