Thirty

695 64 5
                                    

Harry
Másnap összepakoltunk, közben felhívtam Eleanort, aki nagyon örült hogy újra hallhatja a hangomat, és mondta hogy nyugodtan lakjunk nàla, ameddig nem rendeződnek a dolgok.
-Louuu! Készen vagy?-kiabáltam fel a szobába, mire egy "igen, mindjárt megyek" volt a válasza.
Lejött a bőröndjével, amit gondosan összepakolt még fent a hálóban.
-Kész vagyok, mehetünk.
-Add ide a csomagodat, kiviszem-mondtam és elvettem tőle a csomagját. Ő is jött utánam, bezárta az ajtót, majd a kocsiba beülve indultunk el Eleanorhoz.
A házhoz érve kiszálltunk a kocsiból és odamentünk a bejárathoz. Már épp csengettek volna, mikor kinyílt az ajtó és barátnőm lépett ki rajta üdvözölve minket.
-Harry! De rég láttalak!-mondta és átölelt, majd Louhoz lépett aki addig tétlenül állt, és bemutatkoztak.
-Szia Lou. Örülök hogy megismerhetlek.-mondta kedvesen mosolyogva, mire szerelmem is visszamosolygott rá és átölelte.
-Gyertek bejjebb. Érezzétek magatokat otthon-mondta kedvesen.
Lepakoltunk mindent ami a kezünkben volt, majd a kocsibol is bepakoltunk. Eleanor megmutatta a szobát, amiben ebben a két-három napban fogunk aludni. A szoba egyik falához egy hatalmas franciaágy volt állítva, amit elképzeléseim szerint elég sokszor fogunk igénybe venni, és nem csak alváshoz. Louisnak is ilyen elképzelései lehettek, mert vigyorgott mint a vadalma, rámnézve. Odamentem hozzá, mikor El kiment a szobából, és belesúgtam a fülébe-Látom ugyan arra gondolsz mint én, Babe. De vendégségben ilyeneken jár az eszed?-nyaltam bele a fülébe.-csak ezt a pár napot kell kibínod, és újra megkaphatsz, rendben?
-De Harry ne mááár....-mondta Lou nyávogva.
-Mivan Lou, nem kaptál eleget a kis kiruccanásunkon? Nem volt elég?-kacsintottam.
-Hmmm. Velőled sosem elég, szivem.
-Kikötözve foglak megdugni, addig míg eszméletedet nem veszted. -tudtam, éreztem hogy nehezebben veszi a levegőt, de én folytattam.- végignyalok majd az egész testeden, egyetlen porcikádat sem kihagyva, majd mikor elérek farkadhoz, rálehelek-most nyakával csináltam ugyanezt-majd készségesen szoplak-a fülcimpáját vettem ajkaim közé, és kezdtem el szívni, nyalni, cuppogó hangot kiadva magamból.
Elértem a kívánt hatást, felizgattam Lout, de kielégítést nem kap. Még nem. Az volt a tervem, hogy egész végig míg itt leszünk Elnèl, és nem tudjuk kiélvezni egymást, felizgatom, de nem hagyom hogy elmenjen. Tudom elég gonosz ez tőlem, de iszonyatosan jó érzés látni az élvezettöl eltorzult arcát.
Viszont a tervem azzal fuccsolt be, amikor Louis visszavágott. Mèg aznap, mivel reggel mentünk, Louis átöltözött otthoni ruhába, és mivel Eleanornak elintézni valója volt, szabadon megcsinálhatta tervét, amiröl egészen addig fogalmam sem volt.
Éppen unatkoztam, ezért a telefonomat nyomkodtam, mire Lou bejött a szobába egy szál boxerben. Odajött hozzám, letette a telefonomat az asztalra, majd beleült az ölembe és megcsókolt. Nem kellett sok hogy felizguljak, hiszen csókolózás közben Lou elkezdett mozogni az ölemben, szerszámát az enyémhez dörzsölve.
Egy idő után viszont leállt a mozgásával, és mintha mi sem történt volna, kiszállt az ölemböl.
-Louis! Azonnal gyere vissza.-mondtam neki mire felkuncogott.
Felálltam(nem mintha eddig nem álltam volna) és elindultam felé, mire sikkantvs egyet kirohant a szobábol.
Nem sikerült sokáig eljutnia, gyorsan elkaptam a nappaliban és a falhoz löktem rátapadva az ajkaira.
-Ezért nagyon megfizetsz Tomlinson. Úgy megduglak, hogy egy hétig lábra sem bírsz majd állni.-mondtam mire felnyögött és ajkamat megharapva húzott egy csókra. Már éppen belemerültünk volna a csókolózásba, mikor nyílt az ajtó és Eleanor lépett be rajta, mi pedig mintha semmi rosszat nem csináltunk volna, elszakadtunk egymástól és szégyenlősen lehajtottuk fejünket.

Sziasztok drágák.
Igen, csoda történt és visszatért az ihletem.
Remélem hogy a rész tetszett, és majd valamikor hozom a kövit.❣️💕💗
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now