2 Season/Third

561 40 11
                                    

Liam

-Szóval... Nagyjàból akkor kezdődött ez az egész, amikor Louis elment Harryvel egy kicsit kiruccanni. Valaki, egy ismeretlen szàmról rámírt, és azt akarta hogy keserítsem meg az életeteket, vagy ha nem teszem meg akkor bántani fogják a....-kezdtem de itt megakadtam...
-A kit?-kérdezték kíváncsian, szinte majdnem egyszerre.
-A... a kislányomat.-mondtam lehajtott fejjel, és amikor felnéztem, négy kikerekedett szempárt láttam.
-MI??-kérdezték szintén egyszerre, és döbbenten néztek maguk elé amiböl Louis tért magához legelőször.
-Neked van egy lányod?-kérdezte.
-Igen. Natalienak hívják és 4 éves. Az édesanyja szülés közben meghalt.
-Miért nem mondtad hogy van egy lányod?-kérdezte Zayn.-Miért nem szóltál hogy zaklatnak téged?
-Nem tudom. Azt éreztem, hogy ha elmondom, tényleg bántják Natit. Nem hagyhattam hogy bántsák a lányomat. Kérlek ne haragudjatok rám.-mondtam, ténylegesen megbánva bűneimet.
-Én nem haragszom. De máskor kérlek szólj!-mondta Louis, emésztgetve a hallottakat.
-Nem tudom felfogni hogy ilyet tennének velünk. Miért? Mit tettünk?? Mi a francot csináltunk ami miatt elítélnek minket és bántanak is???-kérdezte Niall felháborodva. Nem csoda hogy ki van borulva. Mindannyian ki vagyunk borulva, mert nem értem meg hogy miért bántanak mindannyiunkat alaptalanul.
-Kérlek ne haragudjatok rám hogy azokat a dolgokat csináltam veletek.
-Li. Nincs semmi baj. Mostmár tudjuk hogy nem direkt csináltad hanem kényszerből. És meg kell találnunk az elkövetőt. Be kell vonnunk a rendőrséget, ez már nem tréfa!-mondta Zayn és mindannyian egyetértettünk.
-Köszönöm skacok. Mármint hogy megbocsájtotok nekem. Viszont még ma el kell mennünk a rendőrségre! Nincs mese.
-Na akkor induljunk.

~Rendőrségen~
-Szóval elmondanák uraim hogy mi történt pontosan?-kérdezte a hadnagy aki kihallgatott minket.
-Pár héttel ezelőtt elutaztunk Harryvel, és arra jöttünk haza, hogy a falunkra van írva egy rasszista felirat, majd találtunk egy levelet az asztalon, amiben megfenyegettek hogy szakítsunk vagy pedig megkeserüljük. Persze ez nem történt meg, és a zaklató tovább csinált mindent, például megmérgezték Zaynt. Volt egy haverunk aki lenyomozta hogy ki lehetett a zaklató, és Liam ujjlenyomata-ekkor lehajtottam a fejem- rajta volt a papíron. -ekkor félbeszakították Louist aki eddig mesélt.
-De ha megvan az elkövető akkor miért ülnek itt?-erre a kérdésre én válaszoltam.
-Engem megfenyegettek azzal, hogy ha nem teszem meg ezt meg azt, akkor a kislányomnak lesz baja.-vallottam be mindent őszintén.
-Ugye tudja hogy ezzel bűncselekményt követett el?
-Igen, ezzel tisztàban vagyok.-feleltem.
Ekkor Niall megszólalt:
-Liam ártatlan. Csak a lányát védte és magát. Ha bevonta volna a rendőrséget, azzal az életét is kockáztathatta volna. Emiatt kérjük ne zárjàk börtönbe.
-Igen. Ő ártatlan. Akármennyire is azt hittük hogy utál minket és nekünk rosszat akar, egyáltalàn nem ez volt a célja és akár tanúvallomást is teszek csak ne zárják börtönbe-Kérte a rendőrt Harry.
-Rendben van. Ez az utolsó esélye, Mr. Payne. Az ügyre pedig ráállunk. Biztosíthatjuk önöket, hogy meglesz vagy meglesznek a zaklatók.
-Köszönjük szépen. Viszont látásra.
-Viszont látásra. Ha valamit találunk, értesítjük magukat.-Mondta még a rendőr, majd kiléptünk a teremből ahol kihallgattak minket.

Sziasztook. Egy kisebb kihagyás után, meg is hoztam a kövi részt és remélem ezzel felvidítok mindenkit aki depis a holnapi sulikezdés miatt.
Mindenkinek kitartást és sok sikert az új iskolás évének.
Remélem a rész tetszeni fog mindenkinek.
Kitartást a holnaphoz😭😭👌👌💪💪
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora