2 Season/ Sixth

555 45 5
                                    

Harry
Másnap otthon ébredtem fel, mellettem Louval. Nem nagyon emlékszem a tegnap történtekre, az volt az utolsó emlékem, hogy Louva csókolózunk, majd miután szétválunk, közli hogy amugy szerinte simán lehet Eleanor az elkövető. Most hogy Lou még alszik, van is időm ezen elgondolkodni.
Amikor összevesztünk Louisval, bementem egy pékségbe ahol összeismerkedtem Eleanorral. Akkor még nem tudtam hogy milyen szuka is valójában.
💚Visszaemlékezés💙
Leültem egy szabad helyre ami tetszett(mivel nem volt nagyon forgalma az üzletnek este lévén.) Egy ideje már ott ülhettem, talán azon gondolkodva, hogy milyen motelban tudnék megszàllni az éjszakára, aztán hírtelen leült mellém valaki. Azt hittem először hogy Lou az, hogy megbocsátott amiért leordítottam a fejét egy olyan dologért ami elmondása szerint meg sem történt. De nem ő volt, hanem a pultos lány. Egy ideig csak ült szótlanul és nézett, aztán megunhatta mert mert megszólított.
-Szia.-nem nagyon foglalkoztam vele, de azért nem akartam bunkó sem lenni ezért visszaköszöntem neki.
-Hali.-mondtam de egyből vissza is fordultam a telefonomhoz.
-Hogyhogy egyedül ülsz, még mindig itt, már egy órája? Nincs hová menned?
-Az eső miatt jöttem be.-mondtam neki fel sem nézve a telefonomból.
-Az eső már régesrég elállt.
-Tényleg elállt az eső?-néztem csodálkozva ki az ablakon, és én is konstatáltam, hogy bizony egy kicsit kitisztult az idő. Valamilyen szinten örültem neki, viszont másik szempontból nem. Nem akartam hazamenni. Még nem. És erre az egyetlen megoldás az volt, hogy elfoglalom magam valamivel. Vagy valakivel.
-Egyébként Eleanor vagyok.-Nyújtotta a kezét, amit el is fogadtam.
-Harry.
-Örülök hogy megismerhetlek, Harry. Na de hogyhogy betértél ebbe a kis pékségbe ahol a madàr se jár?
-Összevesztem a szerelmemmel egy olyan dolgon, ami állítása szerint meg sem történt. Viszont én láttam, nem vagyok vak. Louis pedig lehet hogy azért tagadja mert élvezi!
-Várj! Louis?
-Igen... Öhm... én meleg vagyok.
-Ahww.-olvadozott.-Imádom a melegeket.
Felnevettem. Végre valaki aki nem ítél el minket.
-Ennek igazán örülök. -mosolyogtam rá.
-Viszont mit csinált, ami miatt féltékeny lettél?-kérdezte kíváncsian, már-már faggatva.
-Focin volt. Éppen lehajolt, hogy bekösse a cipőjét, erre az egyik csapattársa végigsuhintott a fenekén, én meg feldühödtem.
-Ahj Harry. Te tényleg tipikus pasi vagy. Ez nem jelent semmit hogy végigsuhint a seggén. Tudod én hányszor csináltam ugyanezt más lányokkal, persze véletlenül? El nem tudod képzelni hogy ez mennyire ciki, ha valaki észreveszi. Louis észre vette? Elvileg nem. Vaagy nem foglalkozik vele, mert csak veled fekszik le bármi is van, és téged szeret.
-Lehet hogy igazad van.
-Hát ahogy elnézlek, nem lehet, hanem elég valószínü...-kérkedett, mire felkuncogtam.-Na de elmondom neked, hogy mit csinálj. Attól tuti hogy meg fog bocsátani.-kezdte el, és elmondta hogy meg kéne valamivel lepnem, majd le kéne fektetnem. Követtem utasításait és be is vált. Az Eleanorral való találkozás utáni estén, nem tudtam hogy éppen hogy állunk Louisval, de úgytűnik ő nagyon is jól àll(HA ÉRTITEK-szerk.). Tehát volt egy kis-najó, kit áltatok, elég sokáig tartó-békülős szex és többet nem is beszéltünk erről a vitánkról. Aztán mikor visszajöttünk a nyaralásból és megláttam a falunkon azt a feliratot, amelytől még most is görcsöl a gyomrom, mert olyan rosszul érintett. Még rosszabb volt, amikor átköltöztünk Eleanorhoz és épp aznapra terveztük, hogy egy kicsit elmegyünk bulizni és végre kikapcsolódunk kicsit. De erre reggel mit hallok? Eleanor valakivel beszél telefonon, legfőbbképpen Louisról. Itt kezdtem sejteni hogy valami köze lehet az ügyünkhöz. De nem tudom...
💚Visszaemlékezés Vége💙

Nem tudom, hogy most mihez kezdjek. Vajon Eleanornak köze lehet ehhez sz egészhez?
Ebben a pillanatban, megéreztem hogy Lou fészkelődik, majd kinyitotta zafírkék szemeit és elmosolyodott miközben engem figyelt.
-Jó reggelt, szerelmem.
-Szia Baby. -köszöntem vissza, majd nem bírtam tovább, ráhajoltam csókolnivaló ajkaira, és nem bírtam betelni csókjaival.

Sziasztoook! Nagy nehezen itt is van a kövi rész. Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre, szóval írjatok bàtran😍❤️
Legyen szép estétek
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu