Tenth

1.3K 87 0
                                    

-Sziasztok-nyitottam ki nyolckor a fiuknak az ajtót.
-Sziasztok. Akkor? Mehetünk?-kérdezte Zayn mire bólintottunk. El is indultunk a kocsihoz. A Zayn vezetett, mellé beült Niall, Liam én és Louis pedig hátul ültünk. Persze Lpu mellett ültem. Egy kicsit meg szerettem volna viccelni, ezért is volt jó hogy mellém ült. Elindultunk, Lou pont nem figyelt, éppen az ablakon bámult ki és nézte a tájat. Most jött el az én időm. Rátettem a csombjára a kezem, és elkezdtem simogatni. Közben figyeltem az arcát és láttam rajta hogy élvezi. Éreztem hogy hevesebben dobog a szìve, és élesebben szívja be a levegőt. Közben egyre feljebb haladtam kezemmel, épp hogy elértem volna a célpontomat amikor leállított.
-Hazza! Ezt ne itt. Ma este még megkaphatsz de ne a kocsiban és ne a fiúk elött.
-Ünneprontó.
-Már igy is gondjaim vannak mert sikerült felizgatnod....
-Ez volt a célom-kacsintottam rá majd szájára tapadtam. Egyre jobban faltuk egymást. Te jó ég. Mi lesz hogyha majd a buliban?
Miután befejeztük a csókolózást, még mentünk kb. 5 percet és azt vettem észre hogy már ott is vagyunk.
Mark nyitott nekünk ajtót.
-Sziasztok. Örülök hogy eljöttetek-Köszöntött mosolyogva, közben odaadott mindannyiunknak egy-egy kis poharat. Ezzel tudtunk "belépni". Miután bejutottunk, a csapatunk rögtön szétvált. Én persze Louisval maradtam.
-Menjünk igyunk valamit-mondtam, és elkezdtem húzni magam után a pult felé.
-Két whiskeyt kérnék.-mondtam a pultosnak. Miután elment megcsinálni az italokat, rögtön Lounak szenteltem minden figyelmemet. Beült az ölembe, és rögtön számra tapadt. Elég hevesen faltuk egymást, és kezdett elfajulni a dolog, de a pultos szólt hogy elkészültek az italok, így abbahagytuk egymás falását.
Egy jópár kör ital után, táncolni indultunk. Louis állandóan hozzám dörgölőzött, ami izgató volt. Élveztem minden vele eltöltött pillanatot. Csak egy kisebb baj volt. Kezdtem kanos lenni, de ez nem nagyon érdekelt. Egyszercsak magamfelé fordítottam Lout amikor már éreztem hogy mindjárt eldurranok, és a fülébe súgtam.:
-Szerintem keressünk egy csendesebb helyet, mert annyira felizgattál hogy szétreped a gatyám.
-Oh. Te szegény. Legalább most visszakaptad amit a kocsiban műveltél-kacsintott rám, mire magamhoz rántottam és rátapadtam szájára.
-Nem bírom sokáig Lou. El fogok menni.
-Akkor siessünk-fogta meg a kezemet és elindultunk egy csendesebb helyre.

Naa sziasztok. Itt is van az új rész. A következő megint 18+-os lesz. Remélem tetszett. A részeket kb. ilyen időközönként vagyis hetente fogom hozni, de lehet hogy majd néha megleplek benneteket egy egy résszel.
Szép napot:Bogi♥

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now