Season 2/Twenty Seventh

447 35 1
                                    

Louis
A ház felé haladva volt bennem egy kis gyomorgörcs. Mi van, ha Liamet ez a Brad csak kihasználta? És ez a nő sem volt szimpatikus nekem. Harry a kocsiban mellettem ült, látta rajtam hogy ideges vagyok, ezért átkarolt és próbàlt megnyugtatni, kisebb-nagyobb sikerrel.
-Nyugi Boo. Nem lesz gond, én bizom Liamben.
-Liamben én is Hazz. De nem tudom hogy ki ez az ember és hogy nem csal-e minket is csapdába. Vigyázni kell vele, mert veszélyes. Főleg így, főleg most.
-Nyugi Louis, nem lesz gond. Én megbízom ebben a srácban, eddig nem volt benne semmi furcsa.-mondta Liam is, én pedig próbáltam lenyugodni. A házhoz kanyarodva megláttuk a nagy fekete járművet, majd később a tulajdonosát is.
Kiszállva a kocsiból a férfi felé közeledtünk, Liam ment elől.
-Brad! Szia.-kiáltotta Liam, mire a másik felénk fordult, el a házunk csengőjétől, majd hirtelen valamilyen érzelem, talán döbbenet vagy ijedtség suhant át vonásain, gondolom mivel lebukott.
-Áá Liam. Szia. Izé hozzátok jöttem....-mondta Brad, majd beletúrt szinte fekete hajába.
-És miről szeretnél beszélni-tettem karba a kezem rosszallóan.
A srác a szemembe nézett és úgy válaszolt.
-Meg van hogy ki Ő. Hogy ki a zaklató. A neve William Bucker. Nem tudom hogy hol lakik, de azt egyszerű kideríteni.
-Akkor miért állsz még itt? Deritsd ki és majd értesíts minket! De gyors legyél!-mondta Harry ellentmondást nem tűrve a srác meg bólintott.
-Rendben, de el sem kéne mennem, ki tudnám itt is deríteni és akkor nem kell rohangálni. Csak fel hívok pár embert és már meg is van hogy hol van és mire készűl. De biztos hogy nem ússza meg büntetlenül!
-Rendben, gyere be.-mondtam, majd az ajtót kinyitva beengedtem. A többiek után én is beléptem és becsuktam magam után az ajtót.
A kanapén helyet foglalva, Brad elővette a laptopjàt a hátizsákjából és bekapcsolta. Egy kis csend mulva megszólalt, mindenkivel tartva a szemkontaktust.
-Figyeljetek. Nagyon sajnálom amit csinált veletek az a fasz. Engem, úgy mint Liamet csak kényszerített arra hogy tegyem tönkre az emberek életét, de már belefáradtam. Viszont kiszállni nem tudok, mert félek. Igen, félek mert nem hiszem hogy ti nem félnétek ha valaki azzal fenyegetne hogy az egész családodat kinyírja ha nem csinálod amit mondanak.
-Én megértem.-szólt Zayn-Tényleg megértem, hiszen nem tudom hogy mit tennék ha elvesztenélek titeket. Ha úgy lenne, inkább én is azt választanám minthogy elveszítselek titeket.
-De miért nem jelentetted fel? Megtehetted volna.-kérdezte Harry Bradtől.
-Szerinted akkor nem ölt volna meg? Ó dehogynem. Ő képes rá!
-És most mit csináljunk? Gondolom nem csak ti ketten voltatok az emberei, hanem mások is. És elég nagy hatalma lehet, könnyen tud fenyegetőzni.-mondta Niall.
-Igen, elég sok "beosztottja" van, de sokkal vagyok barátságban és elég sokan nem szeretik. Mindenki belefáradt abba hogy baszogatják a szeretteit. Csak az a baj, hogy elég sokan hisznek neki holott szerintem olyan nagy hatalommal nem rendelkezik.-válaszolt Brad.-Minden esetre beszélek pár emberrel, hogy mégis hogy tudnánk kiiktatni. Csak egy dolog van amit kérek tőletek cserébe.-itt befejezte, tehát rákérdeztem.
-Mégis mit?
-Hogy teljes mértékben higyjetek nekem. Ugye ezt tudjátok teljesíteni?
-Azt hiszem menni fog...-mondtam bólintva, és a többiek is beleegyeztek.

Estig beszéltünk Braddel, hogy mi legyen a terv, és arra jutottunk, hog mindenképpen beszélni fog a "beosztottakkal". Amikor mindenki hazament, elmentünk Harryvel fürdeni, most kettesben. A fürdőben mindketten levetkőztünk, majd beálltunk a zuhany alá. A csapot megnyitva azonnal mindketten elugrottunk, hiszen a csapból hideg víz folyt, majd mikor felmelegedett, aláálltunk. Volt bennem egyfajta szexuális feszültség, talán az egész hét miatt, mert elég sokszor közösültünk Harryvel és lehet hogy a szevezetem hiányolja még mindig ezt az egyfajta biológiai szükségletet. Plusz még az is hozzátett, hogy olyan szexi volt, ahogy folyt végig a testén a víz, hogy azonnal felizgultam, és mikor Harry is észrevette hogy alul gondok vannak, pimaszul elmosolyodott és nyakát kezdte simogatni majd hajába markolt és nyögött egy aprót. Azt hiszem itt vesztettem el a fejem teljesen.
Nekilöktem Harryt a falnak, majd a szájára hajoltam, egyik kezemmel nyakát, majd haját, másikkal pedig farkát markolva. Hozzádörgöltem magam, ő meg fordított a csókon, belemarkolva a hajamba. Egymáshoz dörzsöltük magunkat, folyamatosan az élvezet felé haladva. Harry keze hajamról lassan letért fenekemre, amibe belemarkolva ösztönzött arra hogy felugorjak ölébe. Fordított helyzetünkön, neki tolt a zuhanyzó falának, majd minden bevezetés nélkül belémnyomult. Felordítottam, majd elkezdtem lihegni, folyamatosan markolva Harry haját. Elkezdett mozogni, én pedig éreztem hogy nem sok kell, pedig alig van bennem fél perce. Egyre erőteljesebben mozgott, nyögéseink egyre hangosabbak lettek.
-Ha...Harry! Gyorsabban kérlaaaah-hörögtem, mire még ennél gyorsabb tempóra kapcsolt, szétlapítva teljesen a prosztatámat.
-Istenem....Mih.mindjárt..vééé-égem.-nyögte Harry is, majd alig tíz másodperc múlva megéreztem ahogy forró magja eláramlik testemben. Mèg lökött párat, majd éreztem ahogy a görcsös élvezet magaalá temet. Mikor mindkettőnk légzése helyre állt, óvatosan kihúzódott belőlem.
-Annyira szeretlek.-mondta, majd egy mély, érzelemmel teljes csókba vont.
Ezek után gyorsan megmostuk magunkat, majd már mentünk is aludni. Harry mellkasán talált rám az álom, átkaroltam testét, ő pedig puszit nyomott a fejemre.
Végre, hosszú idő után kezdtem érezni azt, hogy hamarosan véget érnek a minket érő rossz dolgok. Nem tudom mikor, de hamarosan minden a helyére áll, elkapjuk ezt a Williamet, börtönbe juttatjuk és szépen lassan minden rendben lesz. Addig is viszont türelmesnek kell lennünk. Ez egy előny, ha túl akarsz èlni. És èn túl akarok élni.

Sziasztoook☺️☺️
Itt is volnék a következő résszel. Remélem hogy tetszik, és már vártátok. Eléggé elment az ihletem ahhoz képest, de ezek szerint estére tényleg mindog megjön az ötlet.
Nagyon nagyon szeretlek benneteket, a Back to you már íródik, ès lehet hogy a hétvégén meg is lesz a rész. Bár nem szeretném összecsapni, de azért megpróbàlom hozni.
Nagyon szép estét kívánok nektek és jó éjszakát
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now