Season 2/Twenty Third

427 35 1
                                    

Louis
-Öt egész napos jegyet kérek-mondta Harry a péztárosnak, a Disney Land pénztáránál állva. A nő átadta a jegyeket, kifizettük őket, majd már mentünk is be a varázslatos univerzumba. Minden van itt, amit el lehet képzelni, hullámvasút, óriáskerék és minden egyéb. Mindent kipróbáltunk, először a hullámvasútra ültünk fel, amin majdnem rosszul lettem, majd az óriás kerék egy kicsit lenyugodtam, végül elmentünk a céllövöldéhez ahol Harry nekem, Zayn pedig Niallnak nyert egy plüsmacit. Liam összeismerkedett egy 30-körüli Cheryl nevü nővel, akivel elég jól elvoltak. Észre is vettem hogy Liam nagyon udvarol neki, majd nem sokkal később elvonultak. Azt hiszem végre Liamnek is lesz egy jó napja, aminek nagyon örültem. Harryvel elmentünk csónakázni egy elég romantikus helyre, ahol egy kicsit félreálltunk csókolózni, majd egy kissé hülyén nézhettünk ki, mert egyrészt eléggé lihegtünk, másrészt egy kicsit összevolt túrva mindkettőnk haja. Hát egy kicsit beindultam, na.... Elég jól elvoltunk egész nap, olyan öt körül mehettünk vissza a szállodába, ahol gyorsan mindenki elkészült, és már indulhattunk is Ed koncertjére. Cheryl abban a szállóban szállt meg mint mi, szóval Liam nagyon örült neki, és ő is eljött velünk a koncertre, aminek Ed is nagyon örült. A koncert elött a backstageben összefutottunk Eddel, és rögtön gratuláltunk neki, mivel pár órával tett ki instagramra egy képet, hogy eljegyezte a barátnőjét.
-Köszönöm, aranyosak vagytok.-mondta mosolyogva majd mondta hogy még készülődnie kell, mert körülbelül 15 perc és kezdődik a koncert. Az egyik stábos ember elvezetett minket oda, ahonnan nézzük majd a koncertet, majd el is ment, otthagyva minket hogy helyezkedjünk el majd végre egy tíz perc múlva el is kezdődött a koncert.
Az egész helyen csak az óriási sikításokat lehetett hallani. Hihetetlen hogy mennyi rajongója van Ednek, bár nem csodálkozom, hiszen én is rajongom érte. Iszonyatosan jó énekes és dalszerző. Talán akkor kezdtem rá felfigyelni, mikor kiadta a Thinking out Loud-ot. Nagyon nagyon megtetszett a szám, mivel eléggé szerelmes számról van szó, és gyönyörü. Most is ezzel a számmal kezdődött a koncert, amit végigénekeltünk, én Harryt ölelve, Liam Cherylt karolta át, Zaynék meg...hát ők már mélyen egymás szájában jàrtak. A koncert fantasztikus volt, csak nagyon hamar vége lett. Harrynek volt még egy programja csak velem, amibe csak a koncert elött avatott be. Nem mondta el hogy mi az, de már eléggé izgatott voltam. Amikor beszálltunk a kocsiba(nem egy kocsival mentünk, mi ketten jöttünk Harryvel, Liamék pedig Zaynékkel), rögtön a meglepetés helyre mentünk, ami egy nagyon elegáns étterem volt. Harry szólt hogy ne öltözzek nagyon otthoniba, így még jó hogy inget vettem fel. Tudtam hogy ezt azért csinálja, mert ma vagyunk együtt kilenc hónapja. De mégis miböl fogjuk kifizetni az itt eltöltött estét? Megnyerte az ötöslottót, vagy mi?
-Harry ez egy nagyon drága hely! Hogy fogjuk kifizetni?
-Ne aggódj, Lou. Megoldom.-kacsintottm rám, majd a kocsiból kiszálva már mentünk is be az étterembe. A hely csodálatos volt. Nem hiszem el hogy egy ilyen csodálatos ember elhozott egy ilyen csodálatos helyre. Nagyon szeretem őt.
-Jó estét kívánok, milyen névre foglaltak helyet?-kérdezte az egyik pincér.
-Styles.-válaszolt Harry
-Mr. Styles, ez esetben erre tessék.-mondta a pincér és elkezdett vezetni minket az asztaunkhoz. Mikor leültünk, a férfi fel is vette az italrendelésünket, ami egy üveg bor volt. Harryt nem érdekelte, hogy ittasan nem vezethet, de csupán pár utcányira vagyunk a hoteltől, nem lesz baj. Amig az italt kihozták, kiválasztottuk az ételt amit enni kívánunk, majd visszajött a pincér, letette a bort és a két poharat az asztalra, majd felírta hogy mit kérünk enni.
-Én egy Steak-et kérnék, sültburgonyával, és uborkasalátával.-Mondtam, majd Harry is kért, mèghozzá ugyanezt. A pincér felvette az adatokat, majd tàvozott mi pedig elkortyolgattuk az italunkat.
Az este jól telt. Beszélgettünk, nevettünk önfeledten. Majd hazamentünk. Tényleg csupán 3 utcányira volt a hotel, és semmi baj nem volt, Harry elég sokszor vezetett már egy pohár bor után és semmi baj nem volt, pont úgy mint most sem.
Fáradtan döltünk be az àgyba, majd Harryt átölelve aludtam el. Félálomban mèg hallottam hogy csipog rgyet a telefonom, de nem foglalkoztam vele....Pedig lehet hogy kellett volna....

Hellobelló!
Meg is érkeztem a következő résszel, aminek a vége egy kicsit szivatós lett. Szerintetek ki írt Louisnak? Vajon milyen üzenetet kapott? Jó hír vagy rossz?
Minden esetre minden ki fog derülni a következő részből😇😇😘😘
Nagyon szép napot kívánok nektek, remélem örültök hogy egy kis késéssel a Back to Youbol is lett rész😇💝💝💞💞
ÉS NAGYON NAGYON BOLDOG 24. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK AZ EGYETLEN ÉS UTÁNOZHATATLAN HARRYNKNEK! Tudom hogy nem látja, és ha látná sem értené de azért ide leírom csak mert miért ne🤷‍♀️😂💞💖💝💕💓💗
Lots of Love (as always)
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now