Season 2/Twenty Eight

409 38 4
                                    

Louis

Másnap reggel frissen keltem. Lementem a konyhába, hogy készítsek egy adag kávét, és hogy azzal keltsem majd Harryt, de ez a tervem kudarcba fulladt, amikor hallottam ahogy robog le a lépcsőn majd két másodpercen belül érzem ahogy átölel és puszit nyom a nyakamba.
-Jó reggelt, Mr.Szexmániás-köszöntem mosolyogva, majd megfordultam és megcsókoltam.
-Én szexmániás? Komolyan? Mondod ez te amikor tegnap úgy dőltél a karomba hogy úgy kellett hogy megtartsalak.
-Csodálkozol? Tőled mindig beindulok, akármit is csinálsz.
-Azt látom-mondta, és rámarkolt a gatyámra.
-Najó mostmár elég legyen. Te tényleg szexmániás vagy!-röhögtem el magam.
-Ne panaszkodj, téged sem kell nagyon kérni-mosolygott huncutul, mire én már csak sóhajtottam egy nagyot miközben ráztam a fejem. Hihetetlen ez a pasi. De én így szeretem.
A reggeli jókedv nem tartott túl sokáig. Brad hívott minket, hogy baj van, szóval kb azonnal kaptuk is magunkra a ruháinkat és mentünk is a megbeszélt helyre, azaz egy kávézóba ahol jól ismerik őt. Mire odaértünk, már mindenki ott volt. Leültünk mi is, majd Brad belekezdett.
-Na szóval, az van, hogy beszéltem néhány emberkével, akik úgymond most a szövetségeseink lettek. Azt mondták hogy Will készül valamire, de senki sem tudja hogy mire, annyi a lényeg hogy veletek kapcsolatos és valami elég para dolog. Azt mondom hogy most egy ideig rejtőzzetek el valahova, ne otthon legyetek, mert veszélyes. Viszont vigyázzatok azzal is hogy kivel álltok szóba. Nem lehet tudni hogy nem-e vannak kémjei annak az idiótának. És hamarosan be kell vonni a rendőrséget. Nyugi, ismerek embereket.-utasított minket Brad.-Egyébként utána néztem, az sem biztos hogy Will az emberünk. Lehet hogy ő csak egy bábu, de még körbekérdezősködöm, lehet hogy rosszak a megérzéseim, de mindent kiderítek.
-Rendben, köszi Brad. És hova mehetnénk elbújni.-kérdeztem kiváncsian.
-Figyelj Lou nem tudom. A lényeg annyi hogy ne legyetek a környéken, de talán még a városban sem. Vannak ismerőseid a városon kívül? Anyukàd, testvéreid vagy valaki?
-Nekem nincs... Fiuk, valaki?-kérdeztem körbe, de mindenki csak rázta a fejét. Kivéve Harryt.
-Hazz? Neked van valakid?-lesütötte a szemét.
-Azt hiszem van... Bár már nagyon nagyon régen nem beszéltem vele... még azelött, mielött ideköltöztem volna. Ma este felhívom, jó?-mondta Harry inkàbb nekem, mint a többieknek.
-Rendben de ki az?-kérdeztem, mert csak nem akarta elmondani.
-Az...az anyám. Nem beszéltem vele mióta ideköltöztem. Kitagadott, azaz nem ő hanem apám. Azért mert meleg vagyok. Ezért is visel meg ennyire, hogy megint valaki kezdi ezt a hülye buzizást. Undorító homofób rohadékok.-kelt ki magából teljesen, én pedig csak átkaroltam a hátát.
-Nyugi Hazz, ezt is megoldjuk. Anyukád biztos befogad minket pár napra.
-Gondolod?-kérdezett vissza, mert még Ő sem volt biztos abban hogy ne fogadnának be minket.
-Nem, baba. Tudom, érzem hogy anyukád be fog minket pár napra fogadni. Hiszen a fia vagy. Nyugi.-a fiúk eddig hallgattak, de Zayn volt az, aki megtörte a csevegésemet Harryvel.
-Harry nyugi. Nekem sem fogadták jól a szüleim amikor Niallt vittem haza, és nem egy lányt. Azaz apám nem fogadta jól, anyu jól ismeri Nit, és örült neki hogy egy olyan jó fiúval vagyok együtt, mint Ő. Hidd el nekem, nem lesz gond. -nyugtatta ő is Harryt, én pedig hálásan néztem rá.
Miután megbeszéltük ezeket a fontosabb dolgokat, Brad már neki is állt a munkának, mi pedig nem zavartuk benne, szóval hazamentünk. Harry a városi telefont a kezébe véve telefonált, gondolom az anyjának, de az nem vette fel.
-A picsába! Hogy akkor sem veszi fel amikor a legnagyobb szükség van rá! Hülye ribanc kur...-itt állítottam le, mert dühében már a kanapét rúgdosta. Nem bírom elviselni hogy a saját anyját szidja le, akármennyire is megbàntódott. Átkaroltam hátulról és mondtam neki folyamatosan hogy nyugi, minden rendben lesz, megoldjuk máshogy. Ám a következő pillanatban csörgött a telefon, Harry pedig felvette.
-Szia anya.

Sziasztoooook! Meg is érkeztem a következő résszel, ahogy azt kell😇😇😘
Nagyon remélem hogy tetszik nektek, és nem lett túl ratyi vagy összecsapott. Remélem azért kapok néhány kommentet, mert csak abbol tudom hogy tetszik nektek.
Vigyázzatok magatokra és öltözzetek melegen, mert nagyon hideg van🤷🏻‍♀️😘
Legyetek jók😇😇
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Onde histórias criam vida. Descubra agora