Season 2/Twenty Sixth

404 34 2
                                    

Louis
-Szóval? Kié a kocsi?-kérdeztem idegesen, amikor leültünk Liamnél.
-Az egész akkor volt amikor még nem zaklattak titeket. Azaz amikor még nem fenyegetett meg a zaklató, hogy készítselek ki titeket. Csak egy pár hete költöztem saját házba, szóval ez még akkor volt amikor anyuéknál laktam. Állandóan ott volt egy autó, éjjel-nappal ott parkolt. És mindig làttam benne egy alakot, aki figyel valamit. Vagy valakit. Aztán kiderült, hogy engem, amikor egyszer kiszállt az autóbol és leszólított. A férfi azt mondta hogy már nagyon régóta figyel engem, és a barátaimat vagyis titeket. Felkért, azaz megfenyegetett, hogy segítsek neki tönkre tenni az életeteket, vagy pedig a lányom fogja megfizetni. Nem tudtam mást tenni, belementem. nem sokkal később, jóban lettünk, és elmondta hogy nem ő a "megbízó",és hogy elege van már ebből, hogy konkrétan tönkretesszük mások életét. Őt is ugyan így bizták meg, mint engem, valaki egy ideig követte őt, majd ugyan így, megmondták neki hogy mit csináljon. Az első feladat, nála is hasonló volt, hogy tönkre tegye a barátai életét. Aztán más, idegen emberekét. De amikor engem rávett hogy készítselek ki titeket, már akkor ki akart szállni, de megverték és megfenyegették. Amikor korházba kerültem, akkor is megverték. Szerencsére megúszta, de nagyon rossz állapotban hívott fel. Azóta nem tudom hogy javult-e az állapota, de szerencsére tudom a címét.-fejezte be a mesélést Liam.
-Akkor menjünk el hozzá!-mondta Ni.
-Várjatok. Szóval az övé a kocsi, de nem  ő az elkövető. Akkor mi értelme ennek az egésznek? És azt mondtad, hogy kiszállt. Azaz ki akart szállni. Akkor mit keresett a házunknál.
-Nem tudom fiúk. Lehet hogy megfenyegették megint. És azért lenne fontos odamenni hozzá, mert igaz hogy nem ő az elkövető, de tudja hogy ki az.
-Akkor menjünk.-mondta Harry, mellettem.
Pont öten voltunk, be is fértünk a kocsiba, amit Li vezetett. Az úticél nem volt messze a mi házunktól. A kocsiból kiszállva Liam előre ment a megfelelő ház kapujához, majd csengetett. Nem kaptunk választ, ezért még egyszer megnyomtuk a csengőt. Egy fiatal nő nyitott ajtót, számunkra ismeretlen volt, de gondolom Liam barátjának a.... valakije.
-Szia Liza. Brad itthon van?-kérdezte a nőtöl barátunk.
-Szia, nincs. Dolga akadt.. Majd átadom hogy kerested, jó?-mondta a nő kissé idegesen. Nem tetszik ez nekem...-De megtudhatom hogy miért vannak veled ők? Vagy egyáltalán kik ők? Az új társaid...?
-Nem, ezt most nehéz lenne elmagyarázni. Mindegy, akkor máskor... Szia.-köszönt el Liam, ami még furcsábbá tette az egész helyzetet.
-Ő ki volt?-kérdeztem.
-Liz, Brad barátnője. Ő mindenről tud, kivéve arról hogy titeket kéne elkapni és tönkre tenni. Gyanús is nekem hogy nincs otthon Brad, főleg hogy utálja ezt az egészet.
A következő pillanatban megszólalt a telefon a zsebemben.
Megnéztem ki az, és azonnal felvettem.
-Szia, valami baj van?
-Szia Louis. Megint ott van az a kocsi a házatoknál. Ha otthon vagytok már akkor nézzétek meg hogy ki az...-mondta Shawn.
-Köszi Shawn, azonnal odamegyünk-mondta Liam, majd le is tettük a telót.
-Remélem hamarosan vége lesz a rémálomnak...-mondta Niall, és mindannyian egyetértettünk. Hiszen mindannyian csak ezt vàrjuk. És végre jó nyomon haladunk.

Sziasztooook!
Újabb hét, újabb rész😇😇
Szerintetek rossz ember ez a Brad? Vagy mit gondoltok róla? És Liz? Tényleg a barátai Liamnek? Vagy csapda az egész?
Nyugi, hamarosan kiderül minden.
Nagyon remélem, hogy tetszett nektek a rész, köszönöm a kommenteket is.
Imádlak titeket❤️❤️
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now