2 Season/ Twelveth

563 40 6
                                    

Louis

Reggel frissen keltem fel. Magam mellé nézve Harry még aludt, én meg elmosolyodtam. Végre talán minden visszaalakul a régi kerékvágásba. Most ezzel a pár nap kikapcsolódással talán megoldódik minden bajunk ami eddig ránk hárult és a kapcsolatunk is megerősödik, mégjobban. Elvileg ma bemutat Harry ennek a Shawnnak. Nem tudom mit gondoljak róla, hiszen amikor Eleanornak mutatott be Harry, abbol sem sült ki semmi jó.
Ahogy végignéztem a mellettem ülő csodán, elgondolkozom rajta hogy hogy lehetek még mindig vele, hogy lehet az hogy azok után is képes szeretni, hogy megcsaltam. Egy nővel. Rendben. Ezt megbeszéltük már, és azóta eltelt egy kis idő, és a zaklató elvonta mindkettőnk figyelmét, de én szeretem. És nem tudom elhinni hogy minden hibám ellenére ő is szeret engem.
Arra eszméltem fel, hog Harry elkezdett mozgolódni mellettem, majd kinyitotta gyönyörű smaragd zöld szemeit.
-Jó reggelt Bébi-köszöntem neki, miközben felült, majd megcsókolt.
-Hmm... Szia Boo.-suttogta ajkaimra.-Jó reggelt. Minden rendben?-kérdezte arra utalva, hogy hogy van a fejem.
-Teljesen tökéletesen vagyok.-mosolyodtam el.-Hazz, én azt érzem, hogy nagyon jót fog nekünk tenni ezt az utazás!
-Szerintem is Boo. És nagyon remélem hogy ez így is lesz. Szeretnék már egy kicsit kikapcsolódni, hiszen nagyon sok volt már minden. Ma, egy kicsit később beszélek Shawnnal, hogy ráér-e mert fontos lenne.-tervezgetett Hazz a késöbbiekre, én meg figyelmesen hallgattam, majd megkérdeztem ami már azóta izgatta a fantáziámat(xdddd-szerk.), mióta először meghallottam a nevét ennek a Shawnnak.
-És ez a Shawn mit dolgozik? Vagy honnan ismeritek egymást?
-Egy iskolába jártunk és nagyon jóban lettünk. De mostanában egyre ritkábban hallok felőle, mert feltörekvő énekes lett és lehet rá sem ér, mivel turnézik...
-Várj várj várj. Eddig ez eszembe sem jutott. Ez az a... Te Shawn Mendesről beszélsz?
-Igen, ki másról? Csak nem szereted a számait?
-Imádom. A kedvenc számom tőle a Stiches, mivel azért csak azzal futott be.
-Na igen. Én is hallgatom őt. Nagyon jó hangja van.
-De te miért nem lettél énekes?-kérdeztem, mire kikerekedett szemekkel nézett rám. Látva értetlenségét, folytattam.-Szerinted nem hallom amikor a zuhany alatt dúdolsz valami számot, amit még soha a büdös életben nem hallottam?
-Öhm.. ezek szerint de... De nem leszek énekes. Nekem nem való az a szakma. Mi van, ha az megváltoztat? Mi van...
-Na na na. Nem azt mondtam Harry, hogy legyél énekes, csak megkérdeztem, hogy ha ilyen jó vagy akkor miért nem ez a szakmád?
-Mert nem tudom beleképzelni magam. Egyszerűen nem megy. És biztos hogy nem vagyok olyan jó énekes...
-Higyj nekem, hogy jó a hangod.-mondtam, és úgy néztem rá aki a szemével azt suttogja hogy ne vitatkozz vele, mert így is úgy is neki van igaza.
-Jól van, nem vitatkozom, mert még megölsz azzal a pillantással.-mondta Harry és mutatott egy cipzárt a száján, hogy meg sem szólal. Jól is teszi.

Kicsit később, miután megreggeliztünk, Harry elvonult telefonálni, gondolom Shawn-nal. Amíg telefonált, készítettem egy listát hogy mit kéne venni, mert be kellene menni vásárolni egy boltba. Úgy döntöttem hogy sült csirke lesz, és köretnek rízs és saláta, azt úgy is mindegyikőnk szereti. Legalábbis remélem.
Körülbelül 10 perc mulva Harry visszajött a telefonálásból és mondta hogy Shawn ráér, szóval ma átjön. Harrynek is mondtam hogy el kéne mennünk vásárolni, szóval felöltöztünk mindketten és már indultunk is.
Vásárlásnál a boltban beszólt egy ember, hogy buzik vagyunk, és az ilyeneket ki kellene nyírni... Harryt alig tudtam visszatartani hogy ne verje meg a személyt, de aztán sikerült.
-Harry nyugodj le. Ne foglalkozz vele.
-De idegesít, Lou. Nem hiszem el, hogy nem lehet olyan világ, egyszer majd valamikor az életben, amikor nem lesz baj azzal ha valaki esetleg a saját nemét szereti. Az embereknek muszáj lesz egyszer ezt elfogadni mert egyre többen vallják már most is be, és ez már csak ilyen lesz.
-Igazad van. Csak nem kell ezzel akkor sem foglalkozni, mert az ilyen emberek inkább irigyek, hogy mi boldogok vagyunk. Fogd fel így.-mondtam neki, mire egy kicsit átgondolta, majd elmosolyodott és közel húzott magához.
-Annyira szeretem hogy ilyen okos vagy. Szeretlek.-mondta, és megcsókolt.
Amikor hazaértünk, gyorsan lepakoltuk a cuccainkat és mivel még túl korán volt, ezért még egy kicsit pihentünk, aztán előszedtük a bőröndöket és lefoglaltuk a jegyeket mivel azt elfelejtettük. A szálláskeresésnél egy kicsit bajban voltunk, mert most nagyon tömve volt minden szálloda, de aztán találtunk egy megfelelőt ami szerintem árban nem vészes. Igaz hogy nem dolgozom, de a focikarrieremmel kerestem annyit, hogy megtehessük hogy elutazunk és már ránk is fér.
Kicsit késöbb, amikor mindennel megvoltunk a pakolást és az utazást illetően, elkezdtem a vacsora elkészítését, amiben Harry is segített. Nagyon is sokat.
Az eredmény nagyon jó lett, a sült csirke is és a desszert(krémes) is nagyon jó lett, legalábbis látásra és illatra nekem megkordult a gyomrom és ahogy hallottam, Harryvel sem volt másképp. Semelyikünk nem ebédelt, talán ez az oka.
-Éhes vagy?-kérdeztem Harrytöl.
-Igen... És ahogy hallom, te is-kuncogott, amikor újra megkordult a gyomrom. Érjen már ide ez a Shawn-Remélem hamar itt lesz a vendégünk. Nélküle nem szeretnék enni. Az illedelmetlenség...
Szerencsére nem sokáig kellett "éheznünk", Shawn hamar ideért. Amikor csöngettek, Harry felállt nyitni az ajtót, én meg maradtam, és a terítést még utoljára elsimítottam, és mégegyszer megnéztem hogy a csirke elég meleg még, és hogy elég puha-e. Igen, egy kicsit izgultam, de ahogy később kiderült, nem kellett volna.

Sziasztook.
Megérkeztem az új résszel, remélem tetszett nektek is.
Ha tetszett, kérlek titeket, jelezzétek ☆-gal és kommenttel, mert mindig olyan jól esik viszont mostanában nem kapok :-(
Legyen nagyon szép napotok, és remélem nem szar amit írok...
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now