Twenty Three

923 72 6
                                    

Louis

Amikor beléptünk a házba, épp akkor jött le Zayn. Csak egy alsó volt rajta, egész testén szívásnyomok, és eléggé felhevült állapotban volt.
-Sziasztok. Mizu?-kérdezte, és kezet fogott velünk majd a kis szöszi mellé lépett, átölelte féloldalasan és a homlokára adott egy puszit. Én és Hazza csak tátott szájjal néztük őket. Azt gondoltuk mindketten, hogy lesz köztük valami, de hogy ilyen komoly...
Az ámulatbol Harry eszmélt fel elöbb.
-Ti meg mikor jöttetek össze? És miért nem szoltatok? Bezzeg én rögtön szoltam amikor Boo-val összejöttünk.
-De hát ti is tudtárok hogy lesz valami köztünk. Hivatalosan a buli után egy nappal jöttünk össze.
-Hát.. akkor legyetek együtt sokáig...-mondtam nekik mire egy-egy "köszi" volt a válaszuk.
-Amugy azért jöttünk mert Louis elutazik hamarosan, és el akart köszönni.
-Ohh... sajnáljuk Louis. Harry megy veled?
-Nem... nem vihetek senkit magammal... Nem bírom ki nélküle..-szomorodtam el, de Harry átkarolt és hozzám bújt, így nyugtatott meg.
-Ha nem bírod ki, veszek egy jegyet, és utánad megyek. Ha meglátnak, akkor meg csak annyit mondunk hogy a legjobb haverom vagy. Nehéz lesz ezt mondani, de nem baj.-mondta és valamennyire le is nyugtatott ezzel.
-Rendben. Végülis úgyis csak egy hétvégét leszek ott. Remélem, nem fog addig semmi történni veled...És ha valami még is történne, azonnal indulok vissza.
-Én is remélem babuci.-mondta majd hozzátette.-és tudod hogy ez fordítva is így van.-simogatta meg az arcom.
-Mindegy, ne is beszéljünk erröl. Nem nézünk egy filmet?-kérdeztem, mire mindenki mondta hogy Dee, szóval leültünk és megnéztük a vasembert. Az est további részében nem volt semmi, csak beszélgettünk és megbeszéltük azt a karaoke-s dolgot amit már megbeszéltünk egyszer, csak ugye közben más dolgok is történtek.

Harry

Eljött a nap amikor Louis elment. Kikísértem a repülőtérre, ahol fájdalmas búcsút intettünk, és miközben csókolóztunk a reptéren, egymás szájába suttogtuk, hogy szeretjük egymást és minden rendben lesz. Nagyon aggódtam csak ezt nem akartam kinutatni. Amikor felszállt a gép, valami furcsa, nyomasztó dolgot éreztem a szívemnél, meg úgy az egész testemben. Nagyon jól tudom, hogy a csapattal már egy csomószor volt külföldön, és nem történt vele semmi, de ez most más. Nem tudom mért félek ennyire.
Másnap, reggel a telefonom csörgésére ébredtem. Megnéztem. Jeff, az egyik focistársa keresett. Rögtön görcsbe rándult a gyomrom amikor felvettem, és ez akkor sem lett más amikor meg tudtam, miért is keresett.
-Szia Harry, nagyon nagy baj van.
-Mi? Mitörtént? Louisval történt valami?-már felültem az ágyamban, és úgy hallgattam hogy mi történt.
-Louis...szóval öhm... eltört a lába, edzés közben.
-Te jó isten. Azonnal ülök fel egy gépre és megyek. Szia-mondtam neki majd felöltöztem, és elindultam a reptérre.

Sziasztok drágaszágok!
Nagyon-nagyon rég volt rendesen rész, de mostmár elkezdem majd pótolni, ígérem. Nagyon nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, egyetek sok sonkát (már ski szereti) és legyen nagyon sok locsolótok, nehogy elhervadjatok🌹
Hamarosan kiteszek még egy részt, de az csak egy Díj lesz amit ma kaptam.
Legyen szép napotok
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now