Season 2/Twenty Fourth

399 33 2
                                    

Louis
Reggel amikor felkeltem, megnéztem hogy mennyi az idő, és akkor láttam hogy ki is írt.
Srácok nem akarlak titeket zavarni de azt hiszem járt nálatok a zaklató. Nem vitt el semmit és nem rongált de láttam a kamerán hogy próbál betörni. Minden esetre hívjatok ha ráértek és elmondom mindent amit érzékeltem.
S.M.
Egy kicsit elszomorodtam, hogy ennyire nagyon ki akarnak velünk szúrni, ezzel elrontva az eddig tökéletes nyaralást.
Mikor Harry is felkelt, megmutattam neki az üzenetet, amit Shawn irt, majd a fiúkért elmentünk a szobájukba és szóltunk nekik hogy baj van. Mikor mindenki kellőképpen felébredt, felhívtam Shawn, a telefont pedig kihangosítva az asztalra tettem hogy mindenki hallja. Két csöngés után bele is szólt:
-Hallo, szia Lou.
-Szia, ki vagy hangosítva.
-Sziasztok. Látom megkaptátok az üzenetet. Ne haragudjatok hogy zaklatlak titeket amikor éppen pont minden jól alakul, de ez a gazember egyáltalán nem akarja hogy jól érezzétek magatokat. Nem tudom mit csináltatok de nagyon ki van akadva...
-Pont ezaz, hogy semmi olyat nem csináltunk. De mit találtál? Azt mondtad hogy volt nálunk, de nem vitt el semmit, és nem rongált. De akkor mit csinált?-kérdeztem lesütve a szemeimet
-Nem tudom. Szerintem csak felmérte a terepet, hogy visszamenjen. Minden esetre később átnézek hozzátok.
-Rendben és köszönjük-mondta Harry.
-Szóra sem érdemes, srácok.-mondta Shawn.
-Várj, még egy kérdés. Vissza nézted a felvételeket?
-Igen, miért?
-És esetleg nem láttad, hogy nő vagy férfi volt-e az illető?
-Húú.. az a gond, hogy nem nagyon lehetett kivenni semmit. És az emberünk mintha teljesen fel lett volna készülve mindenre. Kivehetetlen volt az arca, mivel olyan maszk volt rajta mint egy sísapka, és kapucni volt a fején. Szóval mintha tudott volna hogy fel van kamerázva a környék.
-A francba... De mikor lesz már vége ennek az egésznek? Nem tudom elképzelni hogy miért akarják ennyire elbaszni az életünket.-mondtam sóhajtva. De ha legalább azt tudnánk hogy az illető nő vagy férfi! De semmit nem lehet tudni. És ez annyira bosszantó.
-Nem tudom srácok. De megpróbálom lenyomozni hogy ki is ő. Vagy legalább a nemét...-próbált nyugtatni Shawn, majd hamarosan elköszönt, mert Angliában már elég késő van.
Az utolsó napunk punnyadással telt. Próbáltuk egy kicsit vidámabbá varázsolni, ám ez nem annyira sikerült. Délutàn megelégeltem a szar hangulatot, és kitaláltam hogy menjünk este valahova.
-Oké srácok nem érdekel hogy nincs kedvetek, akkor is ma este ezt a napot jobbà tesszük. És nincs kivétel, mindegyikőtök jön.-mondtam a fiúknak, mire csupa nyöszörgést kaptam.
-Ajh Lou, minek? És amúgy sincs kedvem. Most arra igyunk, hogy a zaklató konkrétan tönkreteszi az életünket?
-Nem, Liam. Ez nem erről szól. Ezt most nem azért mondtam. El kell felejtenünk, hogy mi is van otthon, hiszen mi még itt vagyunk. Nem ronthatja el ezt a nyaralást semmi és senki, tehát kurvára összeszeditek magatokat este 7-re ahogy két napja terveztük és kurvára jol fogjuk érezni magunkat mèg ma. Ha eddig minden jó volt, most màr csak nem fogja elrontani ez az egész amerikában töltött hetünket.-mondtam ellentmondást nem tűrve. A fiúk mérlegelték a hallottakat, majd beleegyeztek.
Az estét egy Irish bárban töltöttük, ami nagyon jó volt. Ittunk Ír sört, és Ír whiskeyt is. Mindkettő iszonyatosan finom volt, egészen biztos hogy ha minden rendeződik a zaklatóval kapcsolatban is meg úgy mindennel, ráveszem Harryt hogy menjünk ki Írországba, ezeknek a különleges italoknak a hazájába. Nagyon jól éreztük magunkat, és végre láttam, hogy nem volt olyan nyomott a hangulat, mint reggel. A szállodába jóval éjfél után értünk vissza. Szerencsére nem kellett nagyon pakolászni a bőröndöket, mivel már összepakoltunk délelött, mindössze a
Holnapi ruhákat hagytuk kint, meg az esti ruhát amit a szórakozóhelyre vettünk fel.
A szobánkba érve egy gyors zuhanyt vettünk mindketten, majd már feküdtünk is le aludni, hiszen holnap nagyon koràn kelünk a hat órás utazás miatt. Kár hogy vége ennek a kis "nyaralásnak", nagyon rossz lesz vissza térni a normál kerékvágásba. Már csak azt remélem hogy Shawn talál valamit, ami elvezet a zaklatóhoz.

Sziasztook☺️☺️
Igen, eléggé megjött az ihletem, viszont ez annyira nem jó, hiszen fénysebesen érkezünk a történet végéhez. Viszont aggodalomra semmi ok, írok még sztorikat, már amennyire az ihletem engedi, meg mostmár tényleg rá kell vennem magam a tanulásra, mert bizony nem megy jól.😔😔Ettöl függetlenül jönnek a részek, csak most egy kicsit a tanulásra is oda kell figyelnem, hiszen tizedikes vagyok és baj lesz ha nem tanulok.
A love or nah-t ennek a blognak a befejezése után szerintem újra elkezdem, viszont lehet hogy nem lesz majd olyan, mint amilyen most, az is lehetséges hogy teljesen átírom az egészet, hátha úgy lesz is ihletem a folytatáshoz. Ezen kívűl meg még gondolkozom még ötleteken, de egyenlőre nem tudok semmit kitalálni amivel szolgálhatok nektek. 💝🤷‍♀️💞
A türelmet nagyon köszönöm, amit a back to younál kapok, és hamarosan abbol is jön új, de sajnos a befejező rész. Nagyon szeretlek benneteket.💕💖
Lots of Love
XxBogi

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now