Season 2/Twenty second

493 37 8
                                    

Harry
Délután, mint ahogy terveztük, lementünk a tengerpartra. A fiúk látták hogy jobb a kedvünk, és sejtették hogy mi lehet a dologban. A szexuális feszültség persze megmaradt bennünk, még így is, hogy kis időre csillapítottuk, de ez senkit nem zavart. Éppen azt beszéltük hogy még miket fogunk megnézni az elkövetkező két napban.  Például Ed felhívott engem még délelött, és mondta hogy koncertje lesz a városban holnap, szóval ha szeretnénk menni, akkor nyugodtan, sőt vár is minket, holnap után pedig már csak pihenünk, esetleg egyet elmegyünk inni, mielött elbúcsúznánk Amerikától.
Ezek utàn csak néztük ahogy megy le a nap, majd egy helyi nő említette hogy van egy százéves fa párszáz méterrel arrébb, ami a szerelmeseknek szerencsét hoz, ha aláállnak és csókolóznak, és ajánlotta hogy menjünk el. Megnéztük a fát, és meg is csókoltam alatta Lout, aztán hazamentünk.
Megint láttuk Eleanort, és megint be akart valamit szólni Louisnak, de aztán meglátott és inkább nem mondta ki amire gondolt. Szerintem addig élt volna. És megint találkoztunk Louis régi barátjával, aki még ajánlott pár programot, mint például ahová mehetnénk, például a Disney Landet. Lehet hogy holnap, Ed koncertje elött elmegyünk oda is, mert tényleg jó ötletnek tünik, és bár Louisval mi már voltunk, úgy sem jutott idő mindent kipróbálni. A koncert utánra meg azt terveztem hogy elviszem Lout vacsorázni. Meg szeretném lepni valamivel, azaz egy bizonyos dologgal. Igen, most biztos mindenki arra gondol hogy szeretném elvenni, de azt nem mostanra terveztem. Egyszer tényleg szeretném összekötni vele az életemet. Lehet hogy egy kicsit korai, hiszen háromnegyed éve ismerjük egymást, de eldöntöttem hogy én vele szeretném leélni az elkövetkezendő hatvan-hetven évemet. Szeretem, már vagy öt éve ő a példaképem, most pedig készülök őt elvenni. Viszont most mást terveztem. Csak egy egyszerü vacsora, aztán visszamegyünk a szállodába és megünnepeljük hogy háromnegyed éve vagyunk együtt. Holnap lesz November elseje, és kilenc hónapja az enyém a világ legjobb pasija, és hozzá tartozik a világ legjobb feneke. Elmerültem gondolataimban, miközben zuhanyoztam, arra lettem figyelmes hogy Lou kopog.
-Hazza? Minden rendben?-aggódást véltem felfedezni hangjában, és rögtön válaszoltam.
-Igen Bébi, mindjárt megyek.-Szóltam neki vissza és ezután tényleg gyorsan megfürödtem majd kiléptem a kabinból. Felvettem egy alsógatyát és kiléptem a fürdőből a hálóba, ahol Lou kissé elbambulva nézett. Nem túlzok ha azt mondom hogy a szemei kiestek a helyéről, amin felkuncogtam.
-Holnap lesz kilenc hónapja hogy együtt vagyunk és te még mindig úgy nézel a testemre, mint aki most lát először.
-Ezt a testet sosem fogom megunni.-mutatott végig testemen a mutatóujjával.-Amúgy meg nem elsején jöttünk össze, hanem február harmadikán.
-Pff. Én már elsején tudtam hogy megkaplak majd-vigyorogtam rá.
-És azt mégis honnan vetted? Mindig ilyen magabiztos voltál?
-Hmmm. Tudom, hiszen ahogy kelletted magad, ringattad a csípődet elöttem, aztán meg mikor megcsókoltál, egészen biztos voltam benne, hogy az enyém leszel napokon belül.-haraptam be az ajkaimat, és még egy kacsintást is kapott tőlem. Úgy tünik feladta a harcot azzal kapcsolatban hogy mikor is jöttünk össze, viszont egy kicsit mintha bedurcizott volna. Lassan odalépkedtem az ágyhoz, ahol Louis feküdt, odamentem az én részemre, bebujtam az ágyba majd megkíséreltem hogy adjak a szájára egy csókot, de meg kellett állnom mozdulatomban, mert Louis megfeszült, ahogy átöleltem.
-Bébi? Most meg mi a baj?-kérdeztem félve, puszit hintve vállára, nyakára, mellkasára.
-Semmi nincs.-mondta, de nem hittem neki.
-Naaa. Lou! Mondd el kérlek.-könyörögtem neki, mire végre a szemembe nézett.
-Tényleg nincs semmi. Azaz csak annyi hogy úgy állitasz be mintha olyan könnyen megkapható lennék.
-Babaaa. Nem ezt mondtam. Szerintem ezt nem csináltad volna meg mással is. Tudom hogy bejöttem neked, de én sem titkoltam hogy odavagyok a kerek hàtsódért.-mondtam, majd bele is markoltam, ő pedig kezdett végre megenyhülni.-Szeretlek. És nem akartalak megbántani.-hajoltam oda a szájához, ö pedig végre engedte hogy megcsókoljam. A csókot elmélyítettük, majd csak azt vettem észre, hogy Lou már húzza le rólam a boxert, majd egy nagy sóhajjal később már a szájában vagyok ès turbó sebességgel haladok az este első orgazmusa felé, amit követett további három mielött a karjaimban tartva Lout, el nem aludtunk.

Hejhó!😇😇
Itt is van a következő rész, remélem fog nektek tetszeni. Elég nehézkesen sikerült megírni, de ma két tánc után, kissé fáradtan, de megírtam és nem lett olyan rossz azt hiszem.
Nagyon nagyon szép hétvégét kívánok nektek előre is, Zsofut és Bettit imádom, és a többieket mégjobban, akik olvasnak még mindig rendületlenül.
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now