2 Season/Twentieth

457 34 4
                                    

Louis
-Nézd, Lou. Ott vagy mint híres angol focista!-mondta Harry és az egyik viaszbábu felé mutatott. Odavezettem a tekintetemet ès làttam hogy tényleg ott vagyok, focista ruhába felöltözve és mosolygok. Elmosolyodtam, és ráeszméltem hogy mennyire hiányzik az egész focista pályafutásom...
-Tényleg én vagyok-mosolyogtam.-De hiányzik...
-Mi lenne ha egyik nap az lenne a program hogy elmegyünk focizni?-kérdezte Niall, nekem pedig felcsillant a szemem.
-Tényleg megtennétek értem?
-Persze. Én például imádok focizni.-mondta Zayn, és Liam meg Niall helyeselt.
-Hazz?-kérdeztem tőle, mert eddig csak némán tanulmányozta a viasz-énemet.
-Ez természetes, baba. Nem tudok focizni, de miattad bármit. És amúgyis egy focipályán találkoztunk először élőben, persze hogy menjünk el. Legalább gyakorlunk egy kicsit. Amúgy meg az volt életem legjobb szülinapja, amikor megismertelek, nem hagynám ki az alkalmat hogy felelevenítsük az emlékeket-mondta Harrry, én pedig hálásan pillantottam rá. Mérhetetlenül szeretem ezt az embert és baromira hálás vagyok neki nagyon sok mindenért. Persze meghatódtam a hallottakon, hogy egy egész napot rászánnának arra hogy egy kicsit kimenjünk a pályára focizni.
-Istenem annyira jó hogy vagytok nekem-mondtam könnyezve, mégis nevetve és kinyújtottam a karom, hogy egy nagy ölelésbe vonjam a fiúkat.
A múzeum utàn a szobànkban volt a gyülekező. Mivel volt internet, meg tudtuk nézni a nevezetességeket hogy mi merre és mennyire messze van s szállodától, és mint ahogy azt a múzeumban mrgbeszéltük, néztünk egy közeli parkot, ahol van európai focipálya és lehet focizni. Csak egy stadiont találtunk, de az nem baj, ott lehet kölcsönözni focifelszerelést is és van labda is. Ugyanis anélkül mit rugdosnánk? A levegőt?
Elterveztünk mindent, és azt is megbeszéltük hogy holnap reggeli után indulunk focizni és délután meg elmegyünk sétálni a parthoz.
Mivel mèg nem volt annyira késő, elmentünk megnézni hogy milyen a város este, sötétedés után. Körülbelül éjfél után értünk haza. Nagyon jó kedvünk volt, egészen addig ameddig be nem léptünk az ajtón, és meg nem láttam Eleanort.
-Ez meg mi a faszt keres itt?-kérdezte Niall, mikor arra nézett amerre én. Amikor észrevett minket, elmosolyodott. De nem kedvesen. Nem,  a barátságos tekintete már rég eltünt. Gonoszan vigyorgott rám, de tartottam a szemkontaktust, és nem rettentem meg tőle, inkább felé sétáltam.
-Mit akarsz? Mit keresel itt?-kérdeztem mikor odaértem hozzá.
-Mi van Louis? Már ki sem kapcsolhatok? Pihenni jöttem képzeld.
-És miért pont ide kellett jönnöd? Tudtad hogy pont most, mi is itt vagyunk? Takarodj az életemből te szajha, vagy olyat csinálok amiért biztos hogy sokat fogok ülni a sitten. De nem lesz akkora szerencséd hogy megúszod. Szóval még most fogd a sátorfádat és menj innen a picsába.
-Na de Lou... Tudom hogy te is élvezted amit csináltunk.
-Bedrogoztad, leitattad és öntudatlan állapotában megerőszakoltad. Ezek után örülj neki hogy nem jelentelek fel te kurva-lépett mellém Harry, mire a lány konkrétan elkezdett remegni.-Mivan? Talán félsz? Félhetsz is. De most inkább menj. A. Közelünkböl! És többet meg ne lássalak, vagy akkor már nem leszek ilyen kedves, hiába vagy nő.-mondta Harry, teljesen nyugodt hangon, szinte olyan nyugodtan, hogy nekem is ilyesztő volt.
A lány csak lesütötte a szemét, nem mondott semmit, de vonásait hamar rendezte.
-Ezt mèg megkeserülitek. Mindannyian.-mutatott a három másik fiú felé.
-Persze, mi fogjuk megkeserülni, de te fogsz a börtönben rohadni!-mondta Liam.
-Ezt fejezzék be mindannyian, vagy mehetnek ahányan vannak. Kisasszony azt hiszem velem kell jönnie. Hagyja a vendégeinket békén!-mondta egy számomra ismerős, mély hang. Meglepődtem. Ő mit keres itt? Itt dolgozik?
-Na de uram! Én is a vendégük vagyok.
-Ezesetben kérem fàradjon a szobájàba és ne zavarja a többi vendéget.-intézte el ennyivel. Eleanor végre hallgatott és semmit nem szólva elvonult.
-Hát te?-kérdeztem Josh-tól, aki az egyik focistársam volt még kiskoromban. És az egyik legjobb barátom.
-Szia Louis. Itt dolgozom. Menő, mi?
-Igen az! De mi lett a focival? Vagy már meguntad?
-Meguntam. Miután átmentél máshová, én inkább abbahagytam, mert rajtad kívül nem voltak haverjaim a csapatban. De nem baj. Ez a lehető legjobb munkahelyem-mosolyodott el.
-Nagyon örülök hogy sikerült elhelyezkedni.
-Na de ti? Ki volt egyáltalàn ez a csaj? És őket sem ismerem-mutatott Harryék felé.
-Ő itt a szerelmem, Harry Styles. Mellette a szőke hajú Niall, a fekete hajú Zayn és a másik barna hajú az ott Liam. Fiúk, Ő itt Josh!-mutattam be őket egymásnak.
-Örvendek fiúk-mondta Josh és mind a négyen kezet fogtak vele.
-Akit làttál csaj, ő tönkre akarta tenni a kapcsolatomat Harryvel, de nem sikerült neki. Egy hülye ribanc. De ez hosszú sztori, majd egyszer elmesélem.
-Rendben, hagylak is titeket pihenni. Örülök hogy megismertük egymást fiúk!-köszönt el tőlünk Josh, majd még adott egy névjegykártyát, hogy majd még jöjjünk ide, meg hogy majd hívjuk egymást. Mondtam neki hogy rendben, mindenképp hívom majd, aztán felmentünk a szobánkba, lezuhanyoztunk mindketten Harryvel és le is feküdtünk aludni. Eseménydús nap volt, pedig ez csak az első nap volt Los Angelesben. Mi jön ez után?

Sziasztoook😁😁
Meg is érkeztem a következő résszel.
Nagyon jó olvasást kívánok nektek és ne öljetek meg😇😇
Szép hetet nektek❤️💕😘
Lots of Love 🌹
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now