Season 2/Eighteenth

493 41 4
                                    

Harry
Másnap még alig keltem fel, de már csak azt vettem észre, hogy a kocsiban ülök és hajtunk Los Angeles felé. Még csak kilenc óra, nyolckor kellett el hagynunk a szállodát, így volt eleve megbeszélve, Los Angelesben viszont sokkal többet leszünk. Már várom hogy odaérjünk, hiszen mindig is az volt az álmom, hogy eljussak Los Angelesbe, és most csak két és fél órányira vagyok álmaim városától, álmaim pasijával.
Louis vezetett, és állandóan rám mosolygott. Végre hosszú fáradalmas hetek után van egy kis kikapcsolódásunk. Annyira örülök hogy eddig nem volt semmi, itt vagyok a barátaimmal Amerikában, ès senki nem zaklat minket.
-Bébi mit csinálunk ma délután? Mi a terv?-érdeklődtem Louistól, mert átváltott idegenvezetővé.
-Szerintem lepakolunk a szállodában, majd elmegyünk megnézni a Hollywood-i filmmúzeumot.
-De mi azt már láttuk! Vagy megmutatjuk a fiúknak is?
-Igen, mert megkérdeztem és mindenkit nagyon érdekel a múzeum. Aztán elmegyünk kajálni, majd ha mindenkinek van kedve, akkor lemehetünk egyet sétálni a tengerparthoz. Persze csak lábat lógatni.
-Jó ötlet. Bár elég hideg a tenger, hiszen október van.
-Jajj Hazz. Ez itt Los Angeles. Itt sosincs túl hideg. Ezért is jöttünk ide.
-Jolvan Lou okoskodj csak.-pimaszkodtam vele de azért rákacsintottam, majd beharaptam az ajkaimat.
-Pofa be Styles!-morogta.
-Mi van durci? Tudod hogy felizgat hogyha durci vagy!-mondtam még mondog viccesen, és Lou térdére tettem a kezemet.
-Harry vagy vedd el onnan a kezedet, vagy most félreállok és úgy megfarkallak hogy két napig fájni fog a segged.-fenyegetésnek szánta, de nekem csak megremegett a farkam. Odahajoltam a füléhez és belesúgtam:
-Alig várom-mondtam és belenyaltam a fülébe.
-Azt akarod hogy félre álljak?-kérdezte.
-Igen Lou farkalj meg keményen. Felizgatna ha meglátnának minket ahogy meglovagollak.-Úgy làtszik hogy eléggé felizgattam, mert az autópályán a következő leállósávnál lekanyarodtunk, és egy benzinkút parkolójàban Lou leállította az autót.
Kikapcsolta a biztonsági övét, majd szó nélkül a hajamnál fogva húzott oda magához, hogy végre megcsókoljon. Elmélyítettük a csókunkat, egy kis idő mulva hátratolta az ülést kattanàsig, majd áthúzott az ölébe. A farkunk azonnal összedörzsölődött, ami mindkettőnkböl egy hatalmas nyögést váltott ki.
-Meg...akarlak...Lovagolni.-nyögtem a szájába, közben hozzádörzsöltem magam amitöl egyre hangosabbakat nyögött.
A következő pillanatban felemeltem a fenekemet, hogy le tudjam húzni a gatyámat az alsómmal együtt.
Louis is hasonlóképpen tett, majd újra számrahajolt és mégjobban magához húzott, már-már annyira hogy összeolvadtunk teljesen.
-Istenem Hazz.-nyögte, pedig még semmit sem csináltunk. Áttért a nyakamra, majd miután egy hatalmas lila foltot csinált a nyakamra, a számba adta két ujját amit úgy elkezdtem szopni, mintha a farka lenne. A farka megugrott a fenekem alatt és Lou akkorát nyögött, hogy szerintem a kocsin kívül is lehetett hallani tisztán.
-Ezért mèg kapsz. Ki a karsz készíteni?-kérdezte.
-Szerintem az már sikerült. Inkàbb dugjad fel az ujjaidat mert már így is az élvezet határán vagyok!-mondtam neki, mire a következő pillanatban bennem is volt mindkét ujja egyszerre. A fájdalomra hatalmasat nyögtem. Lou elkezdte mozgatni az ujjait bennem, de nem éppen gyorsan, ezért rátoltam magam, hogy jobban magamban érezzem ujjait.
-Ahh... Louis... magamban akarlak érezni.
Lou nem válaszolt, csak kihúzta ujjait belőlem, benyálazta tenyerét, amit elkent a farkán, én meg felemelkedtem, odaigazítottam farkát a járatomhoz, majd szépen lassan ráültem. Nem mondom hogy nem fájt, mert körülbelül annyira feszített, hogy sikítani tudtam volna.
-Ahh-nyögött fel Louis.-Istenem, Hazz nagyon forró és szük vagy...mindjárt el megyek!
Amikor megszoktam méretét, és úgy éreztem hogy nem fogok azonnal elmenni ahogy megmozdulok, elkezdtem lassan és érzékien mozogni. Körkörösen mozgattam csípőmet, amitöl mindkettőnkböl nyögések áradata jött ki. Egyy idő után viszont Lou megunta hogy kínzom, szóval az egyik pillanatban egy nagyot lendített a csípőjén, amivel eltalálta a prosztatámat, én meg akkorát sikítottam hogy beleremegett az egész kocsi.
-Lou...Így! Mégegyszer!-mondtam, azaz inkább hörögtem, mert normális hangon már nem tudtam egy szót sem kimondani.
Lou ütemesen elkezdett mozogni, folyamatosan összelapítva a prosztatámat, amivel elég hamar az extázis felé jutottam. Közben én sem voltam tétlen, odahajoltam a nyakához és egy újabb kékes-lila foltot csináltam neki. Megfogta a farkam, és elkezdte verni, ütemesen, pont ahogy mozgott. Màr nem kellett sok, körülbelül öt húzás után összerándultak az izmaim, ezzel Louisbol is kicsikarva az elnyújtott élvezetet, és egyszerre élveztünk el, én a hasára, ő pedig belém, egymás nevét nyögve.
-Imádlak életem-mondta Lou, és csókot nyomott a számra.-Te vagy a legizgatóbb ember a világon. -Suttogta, majd mègegy hosszú csókcsata után lenyalogattuk együtt az élvezetem nyomát, aztán átmásztam az én oldalamra, és màr mentünk is tovább Los Angeles felé.

Sziasztooook!
realhappenen és tothzsofua kérésére ma egy 🔞-as résszel érkeztem, amit szerintem nem irtam meg valami jól, mert már elszoktam az ilyen részektöl, de remélem nektek tetszik. Próbáltam izgalmassá tenni, remélem sikerült.
Hamarosan számíthattok a következő részre, addig is nagyon nagyon szép (kissé havas) Vasárnapot kívánok nektek, és pihenjetek.
Lots of love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu