Season 2/Second

601 49 7
                                    

Liam

Ma engednek ki a korházból. Egy hete volt az amikor behoztak, de szerencsémre elég gyorsan meggyógyultam. Az emlékezetem is visszajött, és nagyon sajnálom amit Harryékkel kellett tennem. Igen. Nem magamtól tettem, hanem kényszerítettek rá. Én sosem tennék ilyet a barátaimmal. Soha.
Nincs is miért. Nem tettek semmi rosszat. Viszont engem megfenyegettek, hogyha nem küldöm el az üzenetet, ha nem mérgezem meg Zaynt, akkor olyat tesznek, amit álmomban sem kívánnék. Bár azzal fenyegettek volna meg hogy megölnek. Bárcsak. De nem. Sokkal de sokkal rosszabb amit ígértek.
Nyílt az ajtó, és az orvos lépett be rajta. Ez zavart meg a gondolkodásomban.
-Jó reggelt Mr. Payne. Itt is van a zárójelentés, öltözhet és mehet is haza.
-Jó napot Dr. Hood. Köszönöm.
-Minden jót, és vigyázzon magára.-mondta én mrg mondam még hogy úgy lesz majd felöltöztem és elindultam haza. Persze a fiúk nem jöttek értem, amit meg is értek, hoszen mindannyian haragszanak rám. Harry talán az egyetlen, aki hitt nekem akkor amikor mondtam hogy nem emlékszem semmire. A többiek még mindig nem hisznek nekem.
Beültem a kocsiba és hazamentem, de még bementem a boltba, mert nem hiszem hogy van otthon valami étel.
Vásárlás után amikor beültem a kocsiba, jött egy üzenetem, egy ismeretlen számról.

Nocsak nocsak. Kiengedtek a kórházból? És ahogy értesültem, az emlékezeted is visszajött...
Nagyon vigyázz a szádra Payne, tudod mi lesz az ára ha elszólod magad a kis barátaidnak.
Legyen szép napod és vigyázz magadra😈
-Anonym

Basszus. Ki a fene jàtszadozik velem még mindig? És mi az hogy ne járjon a szám? Nem hiszem el hogy még mindig akar valamit tőlem ez a személy, hiszen megtettem mindent, amit kért. És nem. Nem magam miatt. Viszont el kell mennem Harryékhez, nincs mese. Nem jàtszadozhat velem akárki.
Gyorsan hazamentem és átöltöztem, majd el is indultam Louisék felé. Közben fel is hívtam Harryt, hogy remélem nem zavarok, és hogy ha lehet, hívja át Zaynéket is, mert nagyon fontos dologról van szó, amit muszáj meghallgatniuk. Muszáj segíteniük. Az életem, és mások élete múlik rajta.
Amint megálltam a ház elött, láttam hogy már parkol egy kocsi az enyémen és Harryén kívül, feltételeztem hogy Zaynék is ideértek. Ideges vagyok, hiszen tudom hogy nem valami fényes a fiúkkal a barátságom. De hát én szúrtam el, nekem kell helyrehoznom.
Remegő és izzadt kézzel csengettem, és pár pillanat mulva Louis nyitott ajtót.
-Szia. Köszönöm hogy meghallgattok.
-Hát nem szívesen, de Harry ragaszkodott hozzá hogy meghallgasson tehát gyere beljebb.-mondta Louis mérgesen, és bement, én meg követtem őt.
A nappaliba lépve màr mindenki ott volt, csak rám és a nagy beszámolómra vártak, mérgesen de kíváncsian.
-Sziasztok. Tudom hogy haragszotok rám, de el kell mondanom az én szemszögemből is a történteket....-kezdtem bele, a többiek pedig kíváncsian néztek rám, hogy milyen sztorival fogok előállni nekik.
-Hallgatunk-mondta Niall, én pedig elmeséltem.

Sziasztok drágák.
Meghoztam a kövi részt, remélem tetszik. Örülnék neki ha valahogy jeleznétek, akár egy szivecskével is, ha tetszik.
A Love or Nahból is ígérem, hogy hamarosan lesz új rész, és sajnálom hogy azt olyan ritkán publikálom.
Ezen kívül a fordítással holnap fogunk foglalkozni Bettivel elvileg, de nem hiszem hogy holnap tudom is hozni mert (annyit elárulok) elég hosszú a rész.
Úgy néz ki, hogy miután legalább a fordítást befejeztük Bettivel, vagy legalàbbis túl vagyunk legalább a felén, publikálni fogok egy sztorit amiröl egyenlőre nem árulok el semmit, de izgi lesz az tuti.
A következő rész nem tudom pontosan hogy mikor érkezik, de sietek❣️❣️
Addig is jó nyarat szivecskék😘😘
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/حيث تعيش القصص. اكتشف الآن