Thirty Eight

634 48 4
                                    

Louis
Nem akármilyen boríték volt ez. Talàn akkora is lehetett, hogy beleférjen egy újság is.
Kinyitottam, és megnéztem hogy mi van benne. Jól sejtettem. Egy újság volt a borítékban, a címlapon pedig.... Én és Eleanor. A kis szuka! Ő a zsaroló? Vagy a zsarolónak dolgozik? Te jó isten.
Harry láthatta rajtam hogy ideges vagyok, meg is kérdezte hogy miért, de nem mertem neki megmutatni az újságot, annak ellenére sem, hogy azonnal elmondtam neki hogy mi volt.
-Louis. Add már ide az újságot. Csak nem lehet benne rossz.-mondta, majd mikor nem adtam oda neki, kikapta a kezemböl, és megnézte.
-Louis. Elmondtad. Nincs baj. Nem mondom hogy nem haragszom érte, de tudom hogy nem józanul tetted. És látom rajtad hogy megbántad.-mondta, de nem volt teljesen hihető amit mondott, ezt észre lehetett venni hamiskàs mosolyàbol, és abbol hogy nem nétezz a szemembe, hanem azt a rohadt napilapot fürkészte. Lehet hogy ő tényleg hisz nekem, viszont engem emészt a bűntudat, és nem sokáig bírom anélkül hogy el ne bőgjem magam.
-Harry én nagyon megbántam amit tettem-hajtottam le a fejem, Harry pedig odahúzott magához és megölelt.
-Minden rendben lesz Lou. Még nem is láttuk a cikket. Nyugodj meg. Szeretlek, és együtt túl leszünk ezen.
Valóban nem láttuk a cikket, így kinyitottuk a z újságot a megfelelő oldalon és már olvashattuk is a cikket, ami miatt mèginkább úgy éreztem hogy az életem romokban van.

Vihar van a paradicsomban?
Louis Tomlinson, a híres (ex)focista, aki pályafutását otthagyva visszalépett a football csapatàtól, pár nappal azután pedig felvállalta másságát, majd bejelentette hogy az egyik rajongójával, Harry Stylessal randizgat. A napokban viszont a paparazzik mégiscsak egy lány társaságában látták őt, méghozzá elég intim kapcsolatban. A làny, mint késöbb kiderült, Eleanor Calder, aki elég jó kapcsolatot ápol Stylesszal, olyannyira hogy többször látták őket együtt mikor Styles Tomlinsonnal randizgatott. Nem lehet tudni hogy mi a baj Tomlinson és Styles között, vagy hogy fog alakulni ez a szerelmi háromszög viszont nagyon kiváncsiak vagyunk a további részletekre.

Via Times

Nagyon kiborított ez a cikk, mivel semmi valóságalapja nem volt. Oké de, tényleg felvállaltam másságomat, és mondtam hogy van barátom, de nem vesztünk össze Harryvel, csak elmentem bulizni Ellel, amit meg is bántam. És egyáltalàn hogy tudnak ennyi mindent, és a fontosabb kérdés: Kitöl?
És Harry tényleg vele volt miközben velem él párkapcsolatban?
-A kurva életbe. Biztos hogy benne lehet a keze a zaklatónak a dologban. Vagy Eleanornak. Minden esetre beszélnem kell azzal a szukàval!-mondta Harry.
Kinyitottam a borítékot, hogy visszategyem bele az újságot, amikor a kezembe akadt egy cetli.

Nem hallgattatok rám, ez lett a következménye. Remélem mostmár veszitek a lapot, vagypedig még szaftosabb titkok fognak kiderülni a kis életetekről. Higyjétek el, tudok egyet s mást. És rendőrnek szólni nem ér! További szép délutánt, Buzikáim

Ez már tényleg több a soknál. Én ezt nem fogom sokáig bírni, ebbe fogok beleőrülni. Eleve nem tudom hogy igaz e amit az újság leírt, de nagyin remélem hogy nem igaz. Mi van ha már nem szeret Harry? Mi van ha sosem szeretett, vagy csak még nagyon a kapcsolatunk elején?
-Most telt be a pohàr. Nem érdekelnek a kockázatok. Elmegyünk Zaynhez és megmutatjuk neki, vagy a nyomozó haverjának ezt a szennyet. Az újlenyomatok alapján rá lehet jönni, hogy ki az illető, aki zaklat minket!

Visszatérteeeeem!
Nagyon izgi események történnek, és hamarosan kiderül, hogy ki is a zaklató😉
Hamarosan jön a kövi rész, addig is jó nyarat😍😘
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now