Felvételi+RestInPeace

1K 39 0
                                    

Sziasztok.
Két dolog miatt irom most ezt.
Az első. Ma volt a Központi Irásbeli Felvételi. Nagyon remélem hogy mindenkinek jól sikerült, és könnyebb volt mindenkinek mint a tavalyi nekem. Sok sikert a tovább tanuláshoz, és érjetek el minél több pontot, kerüljetek be abba a suliba amelyik az álmaitok iskolája.
A másik dolog. Nem tudom mennyien hallottátok de Veronában történt egy hatalmas buszbaleset. Azért írom ez egybe a felvételivel, mert nekem ez elég fontos úgymond.  Tavaly ilyenkor (ezen a napon) írtam a központit a Budapesti Színyei Merse Pál Gimnáziumban. Az volt az álmom hogy ebbe a suliba bekerüljek, de nem sikerült. Ennek a Gimnáziumnak a diákjai a tegnapról mára virradó éjszaka súlyos balesetet szenvedtek. 19 fő meghalt. Ezt most nem csak azért írom ki mert sajnálom, hanem azért is mert negyon kevés kellett volna ahhoz hogy én is vagy a legobb barátnőim is bennégjenek a buszban. Mindösdze annyi kellett volna hogy felvegyenek a Színyeibe. Ha bármelyik barátnőmet felveszik, és elmegy, esetleg meghal, abba én belehalnék.
Csak ennyit szerettem volna, még egyszer sok sikert mindenkinek aki ma felvételizett remélem sokkal több pontot értek el mint én (38pontos lett az enyém összesen) , és aki a buszbalesetben elvesztett valakit annak pedig őszinte részvétem.
Lits of love.

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now