Thirteen

1.1K 90 0
                                    

Harry szemszög

-Ezt megkéne beszélnünk-mondta Lou. -menjünk egy nyugisabb helyre.
A két fiún látszott a meglepődöttség. Mindketten fel voltak izgulva, kielégítetlen állapotban voltak. De nem értek valamit. Mióta vannak ők együtt? Egyáltalán együtt vannak?
Ezt meg kell beszélnem velük...
-Lou... nem lehetne hogy beszélek Niallal míg te Zaynnel?
-De, az jó. Zayn gyere!
Zayn és Louis elindult egy csendesebb helyre. Mi is így tettünk Niallal. Egy szobát kerestünk, a házon belül. Mikor megtaláltuk a megfelelő szobát, ahol nyugodtabban lehet beszélgetni, leültünk az ágyra.
Az első kérdésem ez volt:
-Ti most együtt vagytok?
-Nem tudom...-kezdett bele Niall-Nem beszéltünk róla. Elkezdtünk beszélgetni, aztán megcsókolt és onnantól csak a vágy fűtött. Nem tudom mi ez. Lehet hogy józanul nem fogom ezt érezni iránta. Lehet hogy undorodni fogok még a gondolattól is. De most csak élvezni szeretném hogy itt van velem. Olyan érzéseket vált ki belőlem, amit sem nő, sem férfi nem váltott, soha.
-Hű Niall ez elég komoly.-mondtam.- De mióta érzel te bármit is a férfiak iránt?
-Nem tudom. Már elég rég óta. De Zayn egészen más. Ő iránta elég sokat érzek, már rég óta, csak nem vallottam be neki mert neki ott volt Perrie...
-Várj. Már nincs együtt Perrie-vel?
-Nincs... És bevallotta hogy Biszexuális, meg azt is hogy tetszem neki. Azt nem mondtam hogy nekem is bejön, igazábol eddig nem is volt annyira biztos, de miután megcsókolt...minden megváltozott.
-Értem. Mielött bármi komoly történne, beszéljétek ezt meg. Nem akarom azt hogy a barátságotok megromlana, és ezzel együtt a mienk is... mert nem biztos hogy életetek végéig együtt lesztek, és egy idő után, ha esetleg összevesztek, akkor a csapatban is feszültség lesz. Ezt meg nem szeretném.
-Értem Harry. Megértem hogy min aggódsz és beszélni fogok Zaynnel. De nem bánnád ha esetleg összejönnék vele?
-Áldásom rátok. De óvatosan-kacsintottam rá.

Itt is lenne a kövi rész.♥
Lots of Love

Playground /Larry Stylinson/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt