3.rész A kis szépség

1.3K 102 1
                                    

A nagy nevetésünkben fel sem tűnt hogy Luhan nincs már mellettem , biztos Sehunnal van valahol. A két kis szerelmes.

- Szia drágám! -ült le mellém Chen avval a széles, csábos mosolyával.

- Szia! - mosolygtam rá kedvesen ,bár most nincs sok kedvem a fiú társasághoz.

- Mond csak, nincs kedved eljönni velem egyik nap moziba? -meglepődtem kérdésén és ahogy tekintetem találkozik Taoval, az csak  csillogó szemekkel nézet rám és gyorsan el is ment engem egyedül hagyva. Rendben ezt megjegyeztem te kis dög.

- Chen ezt már megbeszéltük. - fordulok felé teljesen. - Nem tartom jó ötletnek.

- Most nincs hátsó szándékom, csak meg akarlak ismerni. És neked is kellene nekem adnod egy esélyt hogy megismerj. -nem mondott hülyeséget de mégis félek ettől az egésztől.

- Igazad van. Akkor jövő héten mondjuk...szombaton?

- Tényleg? a-akkor szombat, igen az pont jó! Hol találkozzunk? -csillogó szemeibe nézve nekem is jobb kedvem lett .

- Mondjuk...a pláza előtt ? Úgy fél 6 fele. -igazából már érzem hogy nem lesz kedvem kimozdulni otthonról de hát egyszer nem halok bele.

- Rendben. Megjegyeztem ,szóval nem tagadhatod le! -mutat rám ujjával.

- Nem terveztem! - ezt hallva felállt, majd egy mosoly után elment és mikor tisztes távolságra került Tao mint a villám, egyből megjelent.

- Na, na mi történt? - ült le mellém izgatottan.

- Nyugi. Szombaton elmegyünk moziba. -súgtam oda neki és izgatottan kezdett el visítani persze csendben visszafogott hanggal mert hát nem akart magából hülyét csinálni.

- Juj randizol!! -csapot hátba nevetve.

- Hé nem csak mozi ,semmi randi! -csitítottam le amitől csak lebiggyesztette alsó ajkát és visszament a pult mögé. Szemeimet megforgattam és halkan nevetve fordultam meg székemmel .

- Nem akarom!! - ahogy a hang irányába néztem a fodrászos kislányt láttam meg ahogy sírva ül a padlón.- Nem!! -sajnálva néztem ahogy sír a drága és akkor láttam meg Chanyeol kétségbeesett tekintetét, ahogy áll a kislány előtt tehetetlenül. Sóhajtottam egyet majd hozzájuk sétáltam és leguggoltam a kislányhoz.

- Miért sírsz szépségem? - simítottam meg buksiját.

- OPPA!! - hirtelen abbahagyta a sírást és visítva a nyakamba ugrott amitől hátraestem a hátsómra ő pedig az ölembe ült.- Oppa el akar vinni fodrászhoz levágatni a hajamat! Én nem akarom!! - kezd el hisztizni.

-Ilyen szép lánynak nem szabad szomorúnak lennie. - rázom meg a fejemet.- És szerintem még szebb lennél rövid hajjal! - dobom hátra fekete hajrengetegét.

- Nem hazudsz? - kérdezi meg összehúzott szemöldökkel.

- Nem ,begyszó! - komoly tekintete helyet egy széles mosoly jelenik meg arcán és egy puszit nyom arcomra.

- Rendben! - feláll és megfogta Chanyeol kezét.- Menjünk gyorsan!! Gyorsan ,rövid hajat akarok!!

- Te ..hogy csináltad? -néz rám kerek szemekkel.

- Van egy húgom tudom hogy kel dolgokat elérni náluk. - mosolygok rá.- Na akkor legyél jó és majd mutasd meg az új hajadat jó? -hajolok le a kislányhoz.

- Igen!

- Köszönöm. - biccent Chanyeol majd kézen fogva elindulnak kifelé én pedig pár óra múlva úgy döntöttem hogy ideje lenne hazaindulni.

A bandaWhere stories live. Discover now