20.rész Csak őt

772 74 9
                                    


- Elveszed az eszemet Byun Baekhyung.

-Ahogy te is az enyémet. -nyomtam egy puszit ajkaira.- De nem gondoltam meg magam. -durcás arcát meglátva elnevettem magam és beleharapok nyakába.- Most nem leszek kegyetlen veled, ezét kapsz egy kis előleget. -meglepetten pislog rám de én csak széles mosollyal az arcomon letérdelek és és egy utolsó csókot nyomok szájára. Övével kezdek el babrálni amikor megfogja csuklómat.

- Nem kel ezt tenned. Nem muszáj.-szinte hallom hogy kiabál  a farka egy kis törődését, és a gazdája se bánná annyira a dolgot.

- De én szeretném. -lehúztam farmerjét amiből kilépet ,és boxerén keresztül rácsókoltam . Felsóhajtott majd boxere szélén csókolgattam a bőrt és meg-megszívtam néhány helyen tej fehér  bőrét amit most már piros foltok borítják. Nem akartam nagyon kínozni ezért az utolsó ruhadarabtól is megszabadítottam és felnéztem arcára mielőtt ráhajoltam volna. Azok a gyönyörű szemek, valami elképzelhetetlenül ködösek voltak és csillogtak. Ügyelve arra hogy ne érjek hozzá férfiasságához, végigcsókoltam a körülötte lévő bőrt majd nyöszörgéseit hallgatva én sem bírtam tovább. Rámarkoltam, amitől felnyögött és végignyaltam teljes hosszán.

-Baekhyun. -túrt bele hajamba miközben ajkait harapdálta. Heréit nyaldostam és bekapva őket megszívtam neki. Kiengedtem számból és makkjára ráleheltem és nyelvem hegyével körözni kezdtem rajta. Erősebben markolt bele hajamba és hangos nyögések hagyták el száját. - Ne kínoz. -nyöszörögte rekedtes hangon. Nekem sem kellet több bekaptam egész hosszát és erősen megszívtam.- Út isthen! -nyögte fel. Mozogni kezdtem rajta először lassan majd egyre gyorsabban. Éreztem hogy megremeg így elengedtem és kezemmel kezdtem izgatni majd számba tettem megint és a torkomra engedve öntötte el a számat élvezete . -Baekhyun. -a nevemet mondva élvezet bele a számba, minden cseppét lenyeltem majd megtöröltem számat és mellé ülve megcsókoltam.

- Milyen volt első próbálkozásnak? -kérdeztem meg pirulva mivel most jutott el agyamig hogy mit tettem.

- Első? Elég profin csináltad ahhoz képest hogy első volt. nyomot csókot homlokomra.- Fantasztikus volt kicsim. -átölelt és így voltunk pár percig. majd elment tusolni .Én addig beszerencsétlenkedtem magam a szobájába és lefeküdtem az ágyába. 10 perc múlva ő is csatlakozott hozzám és egy másba gabalyodva aludtunk el.

Ma 4-kor lesz húgi fellépése az óvodában és szerencsére már normálisan birok menni. Már készülődök amikor benyit Chanyeol.

- Itt van a kamera tessék. És csinálj képeket is oké? -leteszi az ágyra a készülékeket.-És olvastam hogy rákel mosolyogni sokszor ilyenkor a gyerekekre mert akkor önbizalmuk lesz.-széles mosollyal az arcomon sétáltam mellé.

- Nem akarsz te is eljönni? -öleltem át.- Biztos örülne neki húgi.

- Tényleg?-Kérdezi meg miközben izgatottan elkezdet pattogni.

- Siess és készülődj mert 10 perc múlva el kel indulnunk. kitolom a szobámból és a tükör elé álltam megigazítva magamon a ruhákat. Visszafogottabban öltözködtem, elvégre  most nem a bázisra megyek ,meg eleve az óvodákban nem szabad rossz példát mutatni a gyerekeknek. A nappaliba menve kikapcsoltam a tv-t és kinyitottam az erkély ajtót hogy jöjjön be egy kis friss levegő.

- Kész vagyok. -jött ki a szobából Chanyeol.- Indulhatunk?

-Igen. -Felvettük a cipőnket és nekem a nyakamba lógott a kamera, mellette a fényképezőgép és a motorra felülve mondtam merre menjen. 20 perc múlva meg is érkeztünk az óvoda elé ahol leparkoltunk.Sok anyuka,apuka és nagyszülő volt. Szúrós szemekkel néztek ránk.

A bandaWhere stories live. Discover now