27.rész Eltűnt

578 72 6
                                    

( 3 hét múlva)

Kris még mindig árgus szemekkel figyeli Nana minden egyes rezzenését. Már kicsit lejjebb apadt a feszültség a bázison és lassan minden a helyére kerül. Tegnap volt az első terep gyakorlat és Chenék meg voltak elégedve a teljesítménnyel, amit a beosztottjaik nyújtottak nekik.Persze az edzéseket ugyan úgy folytatják, sőt! Ha lehet ilyet mondani még többet edzenek.A lányok is elsajátítottak jó pár önvédelmi technikát. Hogyha nehogy isten bajba kerülnének, megtudják magukat védeni. Még Nana 2 csatlósa is eljár edzésekre, bár Nanaról már nem lehet ezt elmondani.Folyton eljárkál ezért Krist se lehet látni sokszor. Taot is idegesíti Kris hiánya és elkezdtem olyan hülyeségeken gondolkozni hogy megcsalja meg ilyenek.Mindig próbálom lenyugtatni hogy nem így van ,de senkinek nem mondhatjuk el a valódi okát.Csak még nagyobb baj lenne belőle. Chanyeolrol nem kaptam semmi hírt a D.O-tol kapott levél óta.Le se bírnám tagadni hogy mennyire féltem, bár Joheonnal már találkoztam de ő se mondott semmit róla. Azon gondolkozok hogy meglessem hol van és elmegyek hozzá, de mivel elég nagy baj lenne abból ha Yixing pont akkor nyitna be az irodába miközben nyakig a fiókjában lennék.Megráztam fejemet elhessegetve a butábbnál-butább gondolataimat és a pulton heverő papíroknak szenteltem a figyelmemet. Elég szépen halad az összeállás a szomszéd bandákkal.A zöldek,barnák illetve 3 régebbi banda is mellénk állt és nagy meglepetésünkre sikerült meggyőznünk a semleges bandák egyikét hogy álljanak hozzánk.Ép az említett bandáról kapott információkat vizsgáltam. A fehéreknek elég szép múltjuk volt, egykor ők voltak a legnagyobb bandák egyike.

- Baek! -Suhora emeltem a tekintetem aki kétségbeesett arccal szaladt hozzám. Sose láttam még ilyen arckifejezést az arcán.

- Mi a baj? -álltam fel a székből .

- Yixing! Yixing eltűnt! -kikerekedett a szemem ahogy hallgattam. Eltűnt.....

- Hogy-hogy eltűnt? -felkaptam a papírokat és az iroda felé kezdtem el rohanni. Kivágtam az ajtót és az íróasztalnál csak a papírkupacokat láttam.- Mikor vetted észre hogy eltűnt? -az íróasztalhoz siettem valami nyomot keresve hátha hagyott valami jelzést.

- Most! Egyből rohantam hozzád! -idegesen a hajába túrt és mellém sétált. Felkaptam pár papírt és gyorsan átfutottam őket szemeimmel de semmit nem találtam.

- Menj azonnal hívd össze a kört, én addig szolok a hiénáknak! -bólintott és kirohant a szobából. Én telefonomat elővéve megkerestem Shownu nevét majd a hívás gombra nyomtam.

-Igen?

- Yixing eltűnt! -csend telepedet a vonal másik feléről.

- Hogy érted hogy eltűnt? -a hangja halhatóan megváltozott.

- Most szolt nekem Suho hogy nincs itt és teljesen üres az irodája. -ültem le a székre.

- Nem lehet hogy magától ment el valahova? -komolyan...ez teljesen hülyének néz. Vissza fojtottam egy elég .....szép gondolatot amit Shownunak szántam.

- Nem mert akkor mindenféle képen szolt volna Suhonak vagy valakinek.De senki nem tud semmit.-az egyik kinti őr lépet be a szobába intve a kezével. Bólintottam és miközben Shownu beszélt követtem a fiút.

- Hé! -idegesen szóltam bele a telefonba.- Baszd már meg ne néz ennyire hülyének! Nem analfabéták vagyunk! Ne ilyen felesleges dolgokról beszélj hanem valami okos gondolatot pofáz már! -páran furán néztek rám de nem igazán volt időm velük foglalkozni.

- Nyugi tigris! Chanyeolnak igaza volt igazi harcias cica vagy. -megforgattam szemeimet hülye nevetését meghalva.- gondolom már összehívattad a kör többi tagját?

A bandaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt