28.rész Pendrive

617 77 5
                                    

Este 11 óra.Az álmosság messziről elkerül így egy bögre forró kakaóval a kezemben kiülők az erkélyre és innen figyelem a várost.Bár már éjszaka van a taxik így is össze-vissza mennek illetve pár fiatalakból álló csoport is vandálkodik az utcákon...ez az igazi élet.Nagyot szippantok a levegőből majd nyújtózkodva egyet a napágyon ,amit persze csak este szoktam használni, visszamentem a házba és miután nem láttam más reményt az alvásnak.Pár szem dilibogyó után már csak úgy húztam a lóbőrt.

Bár bírtam beszélni Chanyeollal és engem neveztek ki Yixing helyet.Mégse vagyok boldog.Túl nagy felelősség ez nekem.Ha valamiről rosszul döntök lehet hogy emberek életét pecsételem meg ..örökre.Először Yixinget kel megtalálnunk illetve kimenteni utána már sokkal könnyebb lesz minden.Egész nap tervrajzokat rajzoltam és ezerféle gondolat kavargott a fejemben amitől erősen el is kezdet fájni.Idegesen dobtam le a ceruzát az asztalra és szemeimet erősen megdörzsöltem.

-Faszom.-sóhajtottam majd felálltam és a konyhába mentem.Szegény kávéfőző már a halálán van. A nap 24 órájában megy szegény.Bár bepróbálkoztam a teával is , hosszú téren nem futottam vele.Ahogy végignéztem a nappaliban,rájöttem hogy menyire kibaszott üres így Chanyeol nélkül.Nagyon hiányzik és bár már nem vagyok tini, mégis úgy érzem magam és mindenféle hülyeség eszembe jött azzal kapcsolatba hogy hirtelen betoppanna Chanyeol és itt lenne velem.Vagy én mehetnék el hozzá.Hova is? Nem is tudom hol van.Én miattam van most ott és fogalmam sincs mit csinál éppen.Edzés szó alatt sok mindenre lehet gondolni.Magányomban a telefonomhoz nyúltam és anyát felhívtam.

-Szia anya.

-Szerbusz kincsem.Hogy vagy?-anya nem tudd erről az egész dologról.Csak annyit tud hogy a banda tagja vagyok.-Chanyeol még mindig a nagyszüleinél van?

-Igen ...még ott van.-ezelőtti héten itt vacsoráztak húgival és persze egyből feltűnt nekik a colos hiánya így kikelet valamit találnom.És hát ez tűnt a leghihetőbbnek.

-Szegény nagymama.Jó beteg lehet. Chanyeoltól nagyon kedves hogy így foglalkozik vele.-sóhajt fel.-Finom volt a leves amit csináltam.Nem volt túl sós?

-Nem anya pont jó volt.Mindet megettem.-mivel Chanyeol biztosította a kaját rá voltam szorulva a rendelésre amit nem is bántam annyira mert nagyon finom kaját szoktak csinálni ahonnan rendelek.Persze ez anyának nem tetszett így hetente ellát egy hadseregnek elég kajával.

-Ideje mennem.Még be kel fejeznem pár papír munkát.

-Ne erőltesd meg magad.Vigyáz húgira és egyetek sokat.

-Rendben.rendben.Jó éjszakát kicsim.

-Neked is.-megszakadt a vonal én pedig miután eleget szuggeráltam a távirányítót felálltam és fáradtan mentem a szekrényhez.

-Miért nem tudom visszatenni a helyére.-lustán huppantam vissza a kanapéra és az este hátralévő részét tv nézéssel töltöttem.Holnap be kel mennem a bázisra és a terveket is vinni kellene.Vajon hol lehetnek azok a mappák amiket tavaly vettem?Hum,.....Mindegy majd holnap.

-Jó reggelt!-hajoltak meg a kapuőrök ahogy elhaladtam mellettük.

-Nektek is fiúk.-a kinevezésem óta eltelt 2 napban elterjedt hogy már a híre hogy milyen szerepet töltök be a bandában, és meg is adták a tiszteletet .Yixing irodájába mentem ahol Suho egy kupac papír felet szorgoskodott.

-Jó reggelt.-fel se nézet a papírról csak annak szentelte figyelmét.

-Reggelt!-a táskából előszedtem a tegnap este eszkábált terveimet és gombostűkel felszúrtam őket a  térkép megfelelő részére.- Megjöttek a papírok nyugatról?-felém nyújtott egy mappát mait elvettem és leültem a kanapéra.Minden le volt írva pontosan,precízen ahogy nekünk kel.Megelégedtem a dologgal így rá se kérdeztem a másik kettőre.A többi szövetséges bandáktól egyre sűrűbben kaptuk a leveleket, aminek mi csak örülünk mert úgy tűnik megbíznak bennünk.A nagyterembe mentem ahol kiszúrtam Tao-t.-Az esti találkozón hogy mennek a dolgok?-meglepődött érkezésemen és majdnem leejtette a poharat amit ép alaposan eltörölt.

A bandaWhere stories live. Discover now