31.rész A jövő zenéje

554 78 16
                                    

-Ezt keresed?-összerezzent hangomat meghalva és óráknak tűnő pillanatok múlva lassan meg fordult és ahogy találkozott tekintetünk, a szívem kihagyott egy ütemet.-Mi van Yoda nem is örülsz nekem?-tártom ki karjaimat, és a következő pillanatban mar Chanyeol szorosan ölelt magához.

-Mit keresel itt?-arcomat tenyerei közé fogta és csókot nyomot ajkaimra.Szélesen mosolygott és ahogy visszahúztam pólója nyakánál elmélyítettem a csókunkat.A körülöttünk lévők hangoskodni kezdtek és pár kép is kattant miközben faltuk egymást.

-Kiképzésre.-ahogy meghallottam I.M hangját morogva elváltunk egymástól.-Mivel ő felel a haditervért amíg Yixing távol van.Jó ha megbírja védeni magát és másokat.-Chanyeol megfeszül mellettem de én csak megszorítom kezeit.-Chanyeol, a te szobádban lesz Baekhyun.De aztán ésszel nekem!Aludni is szeretnénk.-mutatott ránk mutató ujjával.

-Nem garantálok semmit.-markoltam bele Chanyeol formás hátsójába ,amíg a tulajdonosa  csak kikerekedett szemekkel meredt rám de kuncogva nyomot egy puszit nyakamra.Kézen fogva vezetett Chanyeola szobájába ami elég tűrhető volt.A kollégiumi szobához bírnám hasonlítani a méretét de itt  legalább volt tv.Lehuppantam az ágyra és ahogy kiterült Chanyeol .egyből rá vetettem magam.Mielőtt tépni kezdtem volna ajakit egy szerelmes pillantást küldtem neki.Tenyerei felfedező útra indultak testemen.Óvatosan végigsimított oldalamon,hátamon és végül fenekem ,,felejtette" tenyereit.Belenyögtem a csókba ahogy belemarkolt fenekembe.

-Hiányoztál.-válok el tőle és fordít helyzetünkön.

-Még ahogy te nekem.Azt hittem megörülök.-sóhajtott fel és nyakamra hajolt.Halkan nyöszörögtem ahogy a bőrömet hintette tele puszikkal,csókokkal és néha meg-megszívta az érzékeny bőrt.

-Chan.-nyögtem nevét ahogy kulcscsontomat kezdte el harapdálni.

-Mondjad édes.-morogja mély hangon amitől kiráz a hideg.

-Hogy vetemedtél arra videóra?-abbahagyta tevékenységét és nyakhajlatomba temette elvörösödött arcát.Én csak nevetve kezdtem el simogatni haját.-Ne értsd félre.Nem is tudom mikor izgultam fel annyira mint amikor a videót néztem.-erre a mondatra felemelte fejét és kajánul elmosolyodott.-Ez már tetszik mi?Te kis piszok!-ütöttem mellhason , ezen ő kezdet el nevetni.-Szeretlek.-nem értettem miért néz rám így.

-Most mondtad ki másodjára amióta ismerlek.-melegen elmosolyodik és már nem szenvedélyből , hanem szerelemből csókol meg.Gyengéden cirógatja hasamat miután benyúlt a pólóm alá.Felülök és engedem hogy lehúzza rólam.- Gyönyörű vagy.-simít végig testemen.

-Rosszul csinálod!-csapok karjára.-Ezt akkor kel mondanod amikor meztelen vagyok.Nem olvastál meg szerelmes történetett?-kitör belőlünk a nevetés és bedől mellém Chanyeol.

-Te mindenhogy gyönyörű vagy.-egy utolsó csókot nyom ajkaimra majd felállt és rám adta a pólót.-Menjünk mert nem lesz kajánk.-feltápászkodok én is és megindulunk a büfé felé.Miközben várok a sorban meséltem neki anyáékról is és persze azt is elmeséltem hogy húgit beválasztották a zenekarban.

-Akkor  ez azt jelenti hogy én is mehetek az előadásra?-csillantak meg szemei.

-Attól függ..ha a kis óvónők olyan szemekkel méregetnek akkor csak a videókat mutatom majd meg.-persze nem gondoltam komolyan de szeretem húzni az agyát.

-Gonosz vagy.-egy fintort vág majd nekem hátat fordítva előre mered a sorra.Csak nevetve átölelem hátulról.

-Kisbaba!-ijedten fordul felém.-Mi van a kisbabával?

-Milyen kisbaba?-meredek rá értetlenül.

-Tao nővére nem ebben a hónapban fog szülni?-most hogy mondja nekem is rémlik valami.

A bandaWhere stories live. Discover now