12.rész Lebuktál Jungkook

824 94 5
                                    

Jövőhéten lesznek a vizsgák én meg megállás nélkül ismételtem az anyagokat. Egyenruhám nyakkendőjét igazgattam a tükör előtt amikor csöngettek.- Ó, Jungkook! -a tükörből láttam hogy legjobb barátom lép be a nappaliba.

- Siess mert elfogunk késni. -táskámat megfogta és kivitte gondolom az ajtóhoz. Az utolsó igazítások után sietve bújtam bele cipőmbe majd elköszönve családomtól gyors léptekkel siettünk az egyetemhez. Diákok sokasága volt szétszórva a nagy épületben és a hozzá tartozó udvaron. A termemet megkeresve Jungkook sok szerencsét kívánt majd izgatottan léptem be a terembe. Már szinte mindenki a helyén ült és utánam az utolsó hiányzó osztálytársam is megérkezett. Kiosztották a vizsgalapokat és egy óra szenvedés után végeztünk evvel a borzadvánnyal. A szóbelimig volt fél órám így a közeli gyors kajáldába mentem ahol sorban állva erősen szuggeráltam egy szabad széket imádkozva hogy senki ne üljön le oda. Én kerültem a sor elejére és miután a sajtos hambit kértem meglepetten néztem a velem szemben álló sapkásra.

- Chanyeol?-az említett felkapta a fejét és ő is meglepetten nézet rám.- Itt dolgozol?

-Igen itt. De kérlek ne tartsd fel a sort. -meglepődtem válaszán de nem nagyon durcáztam be a hangneme miatt inkább csak még egyszer elolvastam a kíválasztott kaját.

- Egy sajtos hamburgert kérek nagy colaval és sült krumpival. -leadta a rendelést és a kis idő múlva már egy tálcával jött vissza amin a kért ételek voltak.

- Egészségedre.

-köszönöm. -kifizettem majd az asztalomhoz siettem. Lassan tettem számba a sült krumplit mindvégig Chanyeolt figyelve. Néha felém nézet de rám konkrétan nem. Ép felálltam kidobni a tálcán lévő szemetet amikor felnéztem már nem állt ott. Forogva néztem szét de sehol nem láttam. Megvontam a vállam és az ajtónál várva kiengedtem egy rakat nőt és lányt az ajtón és valahogy én is kijutottam. Pont időben értem vissza a szóbelihez . Fél óra alatt le is lett tudva így délután 5-re már otthon is voltam.

- Na hogy sikerült?- anya mosolyogva lépet elém a rozsaszin kötényében amit még én és húgi vettünk neki karácsonyra.

- Szerintem jól. Mindent beleadtam remélem megelégednek vele a tanárok is. -nyomtam egy puszit arcára majd leültem az asztalhoz.- Mit főzől?

- Rament. Már napok óta könyörög hogy csináljak neki. -rázza meg a fejét mosolyogva.

-Ki?-mintha megérezte volna húgi beugrált a konyhába és ölembe ült.

-Én! -mutatott magár széles mosollyal.

- Szolnál apának hogy kész a vacsora? -hevese bólogatott majd kiugrott az ölemből és a dolgozószobába sietett.Anya leült elém és az újságot amit kezében fogott letette elém. Lakáshirdetések voltak. Nagyot sóhajtottam és hátradőltem a székbe.

- Anya komolyan? -néztem rá fintorogva.

- Igen. Megígérted hogy miután letetted a vizsgát elkezdjük ezt a dolgot. -idegesen a hajamba túrtam majd felkaptam az újságot.

- És hova, ha? Ide? 50 km-re van innen minden nap utazzak órákat buszon vagy mi? Vagy ez itt! A város másik felében van.-ledobtam az asztalra az újságot és felálltam.

- Most hova mész? -anya is felállt ahogy látta hogy kiindulok a konyhából.

- Nem vagyok éhes. Elment az étvágyam!-felsiettem a szobámba és becsapva az ajtómat kezdtem el idegesen körbe-körbe sétálni ma szobámban. Kinyitottam az ajtót és kiültem az erkélyre egy szál cigivel a kezemben. Nem hiszem el...megint elkezdi. Beleszívtam a mérgező rúdba és felköhögtem a szokatlan érzéstől. Az első már szívás még eléggé szarul eset de utána már megtette a hatását és teljesen lenyugodtam tőle. Nekikezdtem a második szálnak is és mire észhez tértem már a harmadik szálat szívtam. Inkább az ágy alá dobtam a dobozt és visszaültem az ablakba. Unalmamban a telefonomon kezdtem el valami idétlen játékkal játszani. Ezt is hamar meguntam de szerencsére már este 8-at ütött az óra így a fürdőbe menve letusoltam és visszamentem a szobámba. Még nem akartam aludni és mit talált ki a kis fejem?. Nézzünk pornót. Kulcsra zártam az ajtómat majd leptopomat bekapcsolva rákerestem interneten. Lehúztam nadrágomat és elkezdtem izgatni magam. Amikor gyors tempóban csinálták én is gyorsabbra vettem a tempót. Becsuktam a szemeimet és Chanyeol arca ugrott be amikor táncoltunk és ahogy az ajkaimra tapadt. Szinte éreztem a tapintását testemen ahogy simogat és a nyakamat szívja állatiasan morogva. Már a kapuban voltam amikor nyögéseimet már nem tudtam visszafogni és torkomból mély nyögések törtek fel. Egy hangos nyögéssel kezembe élveztem így gyorsan zsepiért nyúltam amivel letöröltem kezemről nedvemet és nemi szervemet is letisztítottam.

A bandaWhere stories live. Discover now