29.rész Videóüzenet

526 78 11
                                    



 -Öm...Szia Baekhyun. Én vagyok Chanyeol. Tudom hogy látsz de attól még elmondtam. - elnevettem magam bénaságán .- Engedélyt kaptam hogy csinálhatok neked videót. Remélhetőleg I.M-ék nem nézik meg de hát...ki tudja. - húzta el száját. - Ahogy láthatod semmi bajom. Eszek rendesen és alszok is, elég sokat. - tette hozzá nevetve. - Saját szobám van és mindig máshova megyünk. Valamikor az erdőben edzünk valamikor úszni visznek de néha csak futnom kel. Mindig valami mást csináltatnak . - feljebb tekertem a hangerőt mert valamiért halkabban kezdet el beszélni. - Sessivel nem tudtam beszélni. Majd ránéznél valamelyik nap légy szíves. És mond el neki hogy oppa jól van és hogy nagyon hiányzik. Tedd hozzá hogy szeretem is. - beharaptam alsó ajkamat. -Hallottam hogy kineveztek téged. Gratulálok de azért.... aggódók Yixingért is. De érted nagyon. Bíz magadban Baekhyun oké? Ne félj, legyél erős!- biztatóan elmosolyodott. -Nagyon szeretnélek már látni és érezni. Ahogy telik az idő egyre jobban beletörődök hogy nem láthatlak de egyre jobban fáj is. Eléggé érdekes ez a dolog .- kuncog.- Csak remélem hogy neked is hiányzok. Kérlek várj meg nemsokára hazamegyek. Ügye nincs semmi baj a házzal? Mindent elbírál intézni? Van megtakarított pénzem a bankban ha valamire kell nyugodtan vedd ki. Biztos nehéz egyedül fenntartani a lakást. Sajnálom hogy nem vagyok ott veled,pedig most melletted kellene állnom és támogatni.

-Miket mondasz. Hülye.- nagy levegőt vettem és letöröltem az arcomon lecsorgó könnyeket.

-Ne csinálj semmi butaságot rendben? A többiekre támaszkodj ,hisz ők is ezt teszik. Ne legyél ilyen makacs és önfejű. - nevetve megrázta fejeit.- Nagyon szeretlek.-lehajtotta fejét és pár percig csend volt. Nekem is pont jól jött ez a kis szünet mert kicsit összebírtam szedni magam és tovább nézni a videót. - Nézd meg.Itt van a lehetőség hogy beszéljek de nem tudok. - csuklott el a hangja és sírni kezdett .- Annyira félteke.-kikerekedtek a szemeim. Chanyeol...Park Chanyeol sír....miattam sír. - Mindent megteszek hogy minél hamarabb hazamehessek.És bocsi hogy elsírtam magam.-törölgettem meg arcát pólójával.-Lassan letelik a 10 perc. És vége lesz az üzenetnek.-egyenesen a kamerába meredt és az utolsó perecben csak előre nézet és én se tettem másképpen. Ez a pillanat olyan volt mint amikor itthon volt .Sokszor csináltuk ezt, csak meredtünk egymás szemeibe. - Szeretlek. – szólalt meg halkan és itt vége lett a felvételnek. Kellet pár perc amíg összeszedem magam és zsebkendőért elmentem a fürdőbe. Orromat fújtam miközben visszaültem a laptop elé és a második videóra kattintottam.

-Ügye nem?-eltátottam számat és hangosan nevetni elkezdtem .A videót is leállítottam mert egyszerűen nem bírtam abbahagyni a nevetést .- Megnézzem? Á nee! De mégis....nem tudom!!- vergődtem a kanapén. Takaróval betakaróztam és miután elhatároztam magam felültem és rányomtam az indítás gombra. Eltakartam arcomat és csak a két ujjam között néztem ki. Egy meztelen Chanyeol ült előttem és keze lassan mozgott férfiasságán.

-Baekhyun. - nyögött fel aminek hatására összerezzentem ,és még a hideg is kirázott. Nem bírtam ellenállni neki, pár perc múlva már kitakarózva leengedett kezekkel izgattam magam Chanyeol nézve. Rohadt perverznek éreztem magam de hát na...ő küldte szóval most miért ne?10 perces volt ez a videó is és hamar lementettem a laptopra mindkettőt. Lesz még szükségem erre a videóra. A zsebkendővel letöröltem élvezetemet és elmentem tusolni. Bármennyire akarok megváltozni hogy az emberek másként nézzenek rám...Chanyeol mellet képtelen vagyok nem egy tini kis csajhoz hasonlóan viselkedni.

-Perverz dög.- mosolyogva kikapcsoltam a laptopot és a dobozba visszatettem a pedriwet. Sose gondoltam volna hogy Chanyeol erre vetemedne...de tetszik.

Reggel meglepetetten vettem észre hogy kipihenten ébredtem. Az órára néztem és 9:12 mutatott.Na jó tuti beteg vagyok. Még 10 percig fetrengtem az ágyban majd a konyhába mentem reggelizni. Miután a reggeli teendőimmel végeztem összeszedtem a szükséges dolgaimat és már mentem is a bázisra. Elégé rossz volt visszaszoknom a tömegközlekedésekre miután Chanyeol elment. Jogsim nincs motorra így nem mehetek avval a halálgéppel. Elhallattam az iskolám előtt és rákellet jönnöm hogyha nem járok be órákra tuti kifognak csapni. De most nem vagyok abban a helyzetben hogy ezzel töltsem el az időmet. Bűntudat nélkül haladtam el a bejárat elé és ahogy végre a bázishoz értem fáradtan ültem le a pultra.

- Tessék.- megköszöntem a narancslevet és egyből lehúztam. -A többiek?

- Valahova elmentek. - töltötte meg a poharamat újból. - De a hiénák itt vannak.

- Akkor jól sejtettem. - húztam féloldalasra a számat.- Köszönöm.- tettem le a pénzt a pultra és már mentem is az irodába.

- Jó reggelt. - nyitottam be a helységbe.

-Ó, megjöttél?-Joheoon az asztalon ült és a lábát lengette miközben a telefonját nyomkodta. Suho és I.M a térképnél álltak így társultam hozzájuk. Suhot hallgatva rájöttem hogy a tegnap este elmondottakat ismételte meg , I.M kérésére.

- Ma tartanak egy próba akciót a fiúk.-ült le a kanapéra I.M.-három hét múlva ,pénteken indulunk.- felkaptam a fejemet.

- Yixingért? - bólintott és egy számomra ismeretlen területen lévő gyakorló pályákat kezdte el magyarázni hogyan is kellene a többiekkel megoldania a feladatok.-És te?-nézet rám.- Hol gyakoroltál?- csak pislogtam rá nagy szemekkel. - Nehogy azt mond hogy még nem gyakoroltál....ügye csak hülyültök? - nevette el magát I.m de komoly arcomat meglátva elhallgatott.-Neked kel vezetni majd a támadást és semmit nem tudsz? Most ügye szopattok!-idegesen csapot az asztalra.

- Nem volt rá időnk.Tudod jól hogy rengeteg dolgunk volt!-áll a védelmembe Suho.

- Nem érdekel.-a hangja fagyos volt. Joheoon is letette a telefonját és I.M-re nézet.-Úgy látszik ezt is nekem meg megoldni.- sóhajtott .- Pakolj 4 óra múlva indulunk!!-értetlenül néztünk össze Suhoval.

- Hova?- félve tettem fel a kérdést elvégre elég dühösnek tűnt .

- Maradjon meglepetési .- mosolyodott el.

A bandaWhere stories live. Discover now