4.rész Ki az a Jackson Wang?

1.1K 101 3
                                    

- Jó napot. -hajoltam meg és illedelmesen kezet ráztam először a férfival, akit Hian úrnak hívtak majd a feleségével Xeimmel ,aki kínai volt és végül a fiúval Hoseiokkal. Átlagos fiúnak nézet ki mégis a tekintetében volt valami...valami ami taszított mégis kíváncsivá tett. Végül nálunk vacsoráztak és este 9-kor hagyták el a házunkat és a velünk srégen  lévő nagy emeletes házba mentek.

- Kedves emberek igaz? -kérdezte anya miközben mosogatott én pedig az edényeket pakoltam el.

- Igen ,kedvesek. Húgi még mindig a barátnőjénél van?

- Igen. Ott alszik csak holnap délben hozzák haza, de nekem dolgozni kel mennem neked kel itthon lenned. -nem mondtam semmit csak csendben pakoltam tovább az elmosót dolgokat.- Mi történt?

- Ezt hogy érted? -megálltam egy pillanatra majd lassan tovább pakoltam.

- Olyan más vagy. Már nem mosolyogsz annyit,nem mesélsz nekem dolgokat és mikor itthon vagy akkor is felmész a szobádba és alszol ,másnap meg szinte nem is vagy itthon. -beharaptam alsó ajkamat és letettem a kezemben lévő tányért.

- Gyere üljünk le. -leültettem és leültem vele szembe. -Figyelj anya, ezt nem szabadna elmondanom. Egyszer mondom el és próbáld minél hamarabb elfelejteni. -láttam tekintetében a félelmet ezért egy mosolyt küldtem felé.- Úgy 2 hónappal ezelőtt mikor jöttem haza az iskolából a kisboltnál dörömbölést halottam és egy fiút láttam aki ép dobozokat pakolt el. Az egyiket felborította ezért odamentem neki segíteni és becipeltük a dobozokat én is felborítottam az utolsót és egy fegyver volt benne.

- Úr isten. Rendőrség a rendőrségnek kel szólnunk! -kereste a telefonját de leállítottam.

- Anya hallgasd végig! -megállt és letette a telefont majd visszaült.- az a lényege ennek a dolognak hogy...hogy én benne vagyok egy bandában. A pirosak bandájában és azért nem jöttem haza mindig mert a bandahelyen voltam mert küldetést teljesítettem és kiképzéseim voltak. Anya erről nem beszélhetsz senkinek, ha ez kiderül nem hogy a rendőrség csinál nagy cirkuszt. Még az ellenséges bandák is kihasználnák a helyzetet. És nem csak engem ,téged és húgit is bánthatják. Szóval ezért most felejtsd el ezt az egészet!-nem mondod semmit csak nézet majd elkezdet halkan nevetni.

- Fiam ezt nem veszem be. Valami hihetőbbel kel előállnom hogy ezt elhiggyem. -felálltam és a kabátomhoz mentem és az asztalra dobtam. Elővettem a bal zsebéből a pisztolyt és a töltényeket.- Úr isten! -tette szája elé kezét.- Ez honnan?

- Anya nem vicceltem. Ezt azért kaptam hogy megvédjem magam és titeket . Ezért ha egy csapat fiút látsz fordulj meg a másik irányba és amennyire lehet kerüljétek ki őket. -visszatettem a fegyvert és leültem a székre.- Holnap is bekel mennem. Megvárom amíg meghozzák a húgit de utána elkel mennem.

- De akkor ki fog vigyázni rá?

- Magammal viszem. -felálltam de meglepetésemre anya is.

- Biztos nem viszed magaddal! Mit képzelsz?!

- Anya sok kisgyerek szokott ott leni és lányok vigyáznak rájuk. Befonják egymás haját meg ilyenek. Jó helyen vagyok és húgi is jó helyen lesz. -átöleltem de nem ölelt vissza.- Emészd meg és gondolkodj el. Én így boldog vagyok, és nem lesz semmi baj hogy minden így marad ahogy van. -elengedtem és felmentem a szobámba ahol bemagoltam a kémiát és a biológiát. Fáradtan dőltem be az ágyba.

Reggel anya már nem volt itthon csak egy cetlit hagyott itthon hogy rossz a tej. Kidobtam az említett terméket és egy vajas kenyeret bekajálva a fürdőbe vettem az irányt hogy megfürödjek este nem tettem. Tusolás,fogmosás és az egyéb dolgokat elvégezve egy törölközőt tekertem a derekamra és a szobámba mentem. Felkaptam egy alsógatyát és a szekrényembe belemászva kerestem egy megfelelő ruhadarabot. A fekete-citrom sárgás csíkos pólómat vettem fel amiben úgy néztem ki mint egy méhecske így felé egy farmerkabátot vettem fel és egy átlagos farmert. 11:50-et ütött az óra így már az ajtót figyeltem és füleltem mikor csengetnek és 10 perces késéssel de megérkezett húgom és kedvesen behívtam az anyukát de nemet mondott szerencsémre és megvártam amíg elhajt a kocsival és húgomhoz mentem.- húgi ma elviszlek a barátaimhoz és képzeld vannak ott sok veled egykorú gyerekek és Nonnak akik befonják a hajadat.

A bandaKde žijí příběhy. Začni objevovat