11.rész Az első műszak

908 86 3
                                    


- Te már most olyan közel állsz hozzám mint senki más. - halk hangja szinte simogatta a dobhártyámat. Megköszörülte a torkát majd felállt. - Miután végeztél este hazaviszlek. - válaszomat meg sem várta hanem elsétált, a tömegbe és ki tudja merre ment. Meglepetten vettem észre úgy a huszadik embernél hogy KURVA SOKAN rendelnek piát. Szinte azt se tudom merre áll a fejem annyifelé kel figyelnem. Fél hétkor megmentésemre megérkezett Tao aki elküldött pihenni így 10 perc szünettett kaptam. Leültem Jungkook mellé aki boldogan mesélte kikkel barátkozott össze.

- Tök kedves mindenki bár voltak akik máshogy akartak ismerkedni. - elfintorodott és vicces arcot vágott amitől nevetnek kellet.

- Hát igen. Vannak ilyenek de nem kel velük foglalkozni. - legyintettem majd a pult felé néztem ahol Tao intett hogy menjek vissza. - Na nekem mennem kel. Nemsoká menj mert fél óra múlva megy az utolsó villamos és lefogod késni. - szeretek úgymond anyáskodni Jungkookal. Mivel húginál már megszoktam hogy így viselkedek , nem jelentett nehézséget úgy nézni Jungkookra mintha az öcsém lenne a legjobb barátom mellet.

- Beszéltem Yixingel és esti műszakodnak este 10-kor lesz vége. Esténként szokott lenni egy kis tánc is. Nem olyan nyugi!-láthatta ilyet tekintetemet így végigsimított karomon. - Egy kis I.O.I, Super Junior meg ilyenek, tudod az a random tánc. De ez csak olyan 1 órás utána rendes disco van. Na akkor fél óra és kezdünk! hajrá! - kiszolgáltam még egy csoport embert majd egy kis nyugi lett de sajnos utána megint rohadt sokan voltak. Már tiszta ideg voltam mert nem érették meg hogy nem birok 100 felé szakadni. Tao profin egyszerre akár 5 rendelést is megcsinált amíg én kettővel . Amikor végre váltás volt megkönnyebbülve ültem le az egyik kanapéra aminek a másik felén egy részeg aludt. Az emberek beszélgettek,nevettek vagy táncoltak. Nekem is jó kedvem lett ahogy néztem őket .

- Szia. - felpillantottam és Chanyol állt előttem. Fekete feszülő nadrág és egy piros felső volt rajta a haja hátrafésülve ami mi sem tagadás nagyon jól állt neki.

- Szia. Leülsz? - arrébb csúsztam hogy legyen neki helye.

- Igen ,köszi. De inkább ide ülök. - visszaültem az eredeti helyemre ő pedig a részek faszi mellé. - Kiszámíthatatlanok a részegek.

-Igaz. - csak mosolyogtunk egymásra ,semelyikünk nem tudta most mit kellene mondanunk.

- Már végeztél is?- törte meg a csendet Chanyeol.

- Nem ,még nem. 10-kor végzek. - hátradőltem nagyot sóhajtva. - Te mikor mész haza?

- Itthon vagyok. - homlokon csaptam magam . Baszod Baekhyun hogy lehetsz ilyen hülye.

- Tényleg. Bocsi elfelejtettem. - megrázta a fejét jelezve hogy nem haragszik. - Minden héten van ilyen táncos este? Már majdnem fél éve itt vagyok de még egyszer sem voltam ilyenkor itt.

- Igen. Hát igazából össze vissza szokott lenni ,és néha én sem tudom hogy van pedig itt vagyok a nap 24 órájában majdnem. - elnevettük magunkat majd leállt a zene így felnéztünk.

- Mára ennyi volt a random tánc. Most már kezdődjön az igazi party!- hangos taps követte Yixinget ahogy lemászott az asztalról vagyis leeset egyenesen Suho karjába. A tömeg egy emberként felkiáltott és itt-ott fütyültek is. Nevetve díjaztam őket majd elindult a zene.

- Baek!! -Luhan integetett nekem Sehun karját átkarolva. - Gyertek táncolni!! - szembefordult párjával és átkarolva nyakát kezdtek el táncolni. Felálltam és Chanyeolra néztem.

- Nekem most nincs kedvem. - rázta meg a fejét.

- Naa. Gyere!- megfogtam két tappancsát és elkezdtem húzni de makacskodott .- Még borravalóért sem táncol velem egyet? - széles mosolyra húzta a száját és felállva most már ő húzott engem Luhanék mellé. Eléggé tehetetlenek voltunk csak álltunk és néztünk egymásra majd elkezdtem a zenére mozogni és lassan mindketten átadtuk magunkat a zenének. Mellettünk lévő páros már egymásba gabalyodva táncoltak ha ezt lehet táncnak nevezni inkább egy pornó film elejének tűnt. - Nem megyünk kicsit arrébb hagyjuk őket egy kicsit!! - pipiskedve mondtam Chanyeol fülébe hogy haljon valamit a hangos zenétől.

A bandaWhere stories live. Discover now