5.rész Csak írd alá!! +16

1.1K 94 2
                                    


- Két narancslevet. - mosolyogtam a pincérlányra mivel Tao valaki mást szolgált ki.

- És nem tudom hogyan vegyem rá őket, azt a Jacksont kéne valahogy rávennem a dologra ha ő aláírja akkor minden el van intézve. De még is hogyan? - nézet rám komás fejjel. Na és itt jött el az a dolog amit a mai napig szégyellek. De hát ez volt a legmegfelelőbb megoldás abban a pillanatban.

-Yixing. Én elintézem hogy aláírja Jackson. - felálltam és meg igazítottam a ruhámat.

- Mégis hogyan? - húzta fel a szemöldökét.

- A saját módszeremmel. Csak kérlek intézd el hogy legyen egy bekamerázott szoba és valahogy intézd el hogy megtudjam hanyas számú az, és nézzétek majd a kamera felvételét. De ne sokan csak akikben megbízol. - bólintott egyet bár látszottak a kételyei a tekintetében. - 10 felest kérek gyorsan! -Tao azonnal nyújtotta a tálcát amin egy üveg vodka és 10 pohár volt. És a legnagyobb aranyosságomat és bájamat, ami nem hiszem hogy van ,elővettem és az asztalhoz sétáltam és ügyelve arra hogy hátsóm Jackson felől legyen letettem az asztalra a tálcát.- Nem bánjátok ha én is csatlakozok? - kérdeztem meg balra döntve a csípőm és éreztem Jackson tekintettét ahogy fixírozza.

- Nem dehogy minél többen vagyunk annál jobb! - kiáltotta fel az eléggé részeg srác.

- Rendben. - leültem és keresztbe tettem a lábaimat és Jackson felé fordultam egy pohár vodkát felé nyújtva .- Jackson Wangnak hívnak ha jól tudom? - elfogadta a poharat és félmosolyra húzta az arcát kérdésemre.

- Igen. És téged Byun Baekhyunak ha jól tudom? -én is elmosolyodtam .

- Igen így hívnak. De egyből a lényegre térek. Az terjed rólad hogy nagy csábító vagy? - ujjaimat a pohár száján körbe-körbe mozgattam.

- Hát igen. De ez miért is érdekel téged? - dőlt előrébb egy kicsit szemeimbe nézve.

- Csak kíváncsiság. És mert nehezen hiszem el rólad.- dőltem én is előrébb kicsit.

- Ezt meg miért mondod? - húzta fel a szemöldökét.

- Mivel állítólag gyengéd vagy ha szexről van szó. És hát még azt is hallottam hogy nem vagy valami jó. -húztam félmosolyra az arcomat. Felnevetett és pohara tartalmát megitta.

- Ezt nem tudom honnan szedted. De én nem az a gyengéd fajta vagyok amire mindenki vágyik olyanok mint például te.

- Nem tudom honnan szetted . Valakinek a méret számít nekem a minőség. Másnak a gyengédség nekem a tömör gyönyör ha érted mire célzok. -én is megittam poharam tartalmát és megnyaltam szám sarkát.- De gondolom te nem az az ember vagy aki ezt teljesítené nekem. - sóhajtottam fel és felálltam .- Hát majd máskor. Addig remélem megtökösödsz és adsz nekimegy jó durva dugást. Addig viszlát. -már én belevörösödtem a mondandómba nem hogy aki hallotta. Már ment volna el mikor a tervem szerintem elém lépet Jackson és hátsómba markolva közelebb húzott magához.

- Eléggé feltüzeltél szóval ma nem menekülsz. - súgta fülembe és megszívta nyakamat. Vissza folytattam a nyögésemet és elvigyorogtam.

- Jó fiú. - súgtam fülébe és tenyeremet végighúztam férfiasságán.- Pillanat hozok egy kulcsot. - ellöktem magam tol és vigyorogva elmentem tőle. A pultnál Yixing már kiszúrt és elém sétált.

- Itt a kulcs de ügye semmi hülyeséget nem csinálsz? - adta át a kulcsot.

- Dehogy. Bízz bennem. De a szerződés hol van? - tettem zsebre a kulcsot.

A bandaWhere stories live. Discover now