33.rész Végre eljött ez is

620 75 8
                                    

Már 6 napja itt vagyok.Igaza volt Jacknak..a szart is kidolgoztatták velem.Nem tudom hogy csinálták de a hasam már kemény és halványan pár kocka is látszódik, a vállaim is szélesebbek lettek és bár kínoz az izomláz.Sokkal jobban bírom a tempót mint régen.Már csak két napot leszek itt.Ép terep gyakorlatoztunk I.M irányítása alatt, amikor Jack is megjelent.

-Sorakozó!-I.M hangját meghalva sietősen álltunk be a megszokott sorba.Én a vége fele voltam mivel az alacsonyabbak közé tartoztam.De persze hiába mondtam hogy nem én vagyok kicsi, ők túl magasak..akkor is ide állítottak.-Kettes párba fogtok állni és az eddig tanultakat alkalmazva harcolni egymás ellen.Maradandó sérüléseket elkerülni!-mindenkinek kiosztottak párt csak nekem nem és ahogy ez tudatosult bennem jelentettem is I.M-nek.- A te párod ott jön.-bökött az udvar túlsó felére.Megfordultam és kikerekedett szemekkel néztem a közeledő colost.

-Ő?-mutattam a colosra.

-Igen.Valami problémád van vele?-döntötte oldalra a fejét I.M.Jack hevesen rázta a fejét és hevesen gesztikulált.

-N-nincs.-Jack felsóhajtott és ahogy mellém ért  Chanyeol ,egy huncut mosolyt küldött felém.

-Kezdjétek el.-ezzel ott hagyott minket.

-Ne kegyelemez.-álltam meg Chanyeolal szemben.

-Nem szokásom.-húzta széles mosolyra telt ajkait.Fél perc telt el feszült légkörben, befeszült izmokkal amikor Chanyeol kezdeményezett.Kikerültem öklét ahogy a következőket is és ahogy megragadtam csuklóját, felvonta a szemöldökét és egy szépen irányzott mozdulattal átdobtam vállamon és háttal érkezett a fődre.Rövid ideig bírtam örülni sikeremnek mivel kirúgta a lábamat így hátra estem.Felém mászott és próbált a hátamra fordítani de én lábamat mellhasára téve rúgtam el magamtól és felálltam.-Szex közben is ilyen harcias leszel ha feléd kerekedek?-a körülöttünk lévők felnevettek Chanyeol megjegyzésén.

-Ki mondta hogy valaha is lefekszek veled?-húztam fel szemöldökömet  és most én indultam neki.Vagy háromnegyed óra hosszáig csináltuk ezt újra és újra egészen addig amíg I.M nem szolt hogy pihenő.

-Fáj picim?-simított végig az arcomon Chanyeol.-Nem akartalak ilyen erősen megütni.-a szemeben a megbánás csillogott ahogy lilás-kékes orcámat nézte.

-Semmi baj.Én is ütöttelek meg erősen.-öleltem meg.-Este majd kiengesztellek jó?-pipiskedve súgtam füleibe.

-Hát még meggondolom.A végén még leharapod.-kuncogott miközben összedöntötte homlokunkat.

-A te farkadnak meg se kottyan egy kis méretezés.Így is nagy.-nyaltam meg alsó ajakamat miközben a kezemmel övével szórakoztam meg sem szakítva a szemkontaktust.Halkan felnyögött Chanyeol és kezeit csípőmre tette és apró csókokat nyomot számra.

-Ne méregesd a határaimat.-súgta ajakamra és egy szenvedélyes csókban részesített.-Inkább csókolj.-duruzsolta.

-Most mondtam.-toltam el magamtól annyira hogy a szemeibe nézhessek.-Mást akarok méregetni.-nyomtam egy apró csókot a szájára.-A számmal.-markoltam meg férfiasságát.Egy hangosabbat nyögött aminek hála felénk néztek.

-Menjetek szobára!-dobott hozzánk egy töröközőt I.M.Kuncogva bújtam Chanyeolhoz aki csak arcát takarva fordított hátat a többieknek akik hangoskodva díjazták vezetőjük megjegyzését.Sajnos Chanyeolnak elkellet mennie így nem edzhettem vele tovább.Megint késő estig tartott a kiképzés, bármennyire nem akartam egyedül aludtam el.Chanyeolnak elkellet mennie valahova így nem lehetett velem este.Holnap lesz az utolsó nap...ki tudja mikor fogjuk látni egymást újra.Könnyes szemekkel fordultam a fal felé és ajkaimba harapva próbáltam visszatartani a sírást.

Istenem...vigyáz Chanyeolra.

-Babám.Ébresztő!-morogva fordultam a hátamra résnyire kinyitva a szememet hogy zaklatómat megláthassam.

-Még 5 perc.-csuktam vissza a szemeimet .Chanyeol kuncogva ült le mellém az ágyra és arcomat,hajamat kezdte el cirógatni.Kisöpörte a kosza tincseket arcomból és egy lágy puszit nyomot homlokomra.

-Mennünk kel reggelizni.Utána pedig edzeni.-súgta füleimbe és nyálas puszikkal hintette tele nyakamat.Elmosolyodtam a jóleső érzéstől és aprót sóhajtottam.Nagy nehezen felkeltem és miután rendbe szedtem magam,Canyeol segítségével.Lementünk reggelizni és egy csókot váltva mentünk a saját dolgunkra.Ma reggel a lövészetet gyakoroltuk és a kés használatot harc közben.Délutánig ment ez az egész.I.M mellé léptem aki egy törölközőt nyújtott felém.

-Köszönöm.-vettem el a kék anyagot és ízzatságtól gyöngyöző homlokomat megtöröltem.

-Mára ennyi volt.-meglepetten nézek rá.

-Ennyi?Még csak 6 óra van.-húzom fel a szemöldökömet.

-Reggel korán indulunk vissza.Élvezzétek ki amíg még együtt vagytok.-tette vállamra kezét.Megköszöntem hogy elengedett és sietősen mentem vissza a szobánkba.

-Megjöttél?-lép egyből elém Chanyeol. Csókot nyomot arcomra.

-Igen.Már fürdőtél?-léptem a szekrényhez ahonnan kivettem a törölközőmet és váltóruhát.

-Nem.Megvártalak.-összekulcsoltuk ujjainkat és együtt mentünk a fürdőbe.Mivel mindenkinek edzése van még nem kellet sietnünk.Lassan vetkőztettük le egymást és a függönyös tusolóba menve megnyitottam a csapot hogy a tusból jövő meleg víz finoman kényeztesse izzadt testünket.-Gyönyörű vagy.-simult hátulról hozzám Chanyeol. Mosolyogva fordultam meg és homlokára tapadt vizes haját hátra  neki.

-Szeretlek.-csókoltam nyakába,mivel csak addig érek neki.Nem kísérlem meg a pipiskedést mert biztos elcsúsznék.Miután végeztünk a tusolással és felöltöztünk sietve,szinte szaladtunk a szobába.Hangosan nevetve szaladtam Chanyeol után aki kezemnél fogva húzott maga után.Berúgta maga mögött az ajtót ahogy beléptünk és ajkamra mart. Csókolóztunk már de ez más volt, éreztem a vágyat ami kitört belőle és próbálja átadni nekem.Kíván.Én is kívánom és ezt közöltem is ahogy bekérést kértem tőle, amit meg is adott így vörös ajaki közé becsúsztattam nyelvemet és egy jóleső sóhaj hagyta el ajkaimat.Végre eljött ez is.

A bandaWhere stories live. Discover now