13.rész Nem gondoltam volna

818 81 3
                                    


 -Csak az a baj hogy egyedül nem bírnám az albérletet és gondoltam, keresek egy lakótársat és hát....rád gondoltam. -kiköptem a számban lévő ital és számat megtörölve néztem a mellettem ülőre kikerekedett szemekkel. - De persze ne érts félre, ha nem akarod nem erőltetlek meg semmi. Csak felhoztam ezt a megoldást is.- elgondolkodtam. Nekem egy ház kel, neki egy lakótárs és megvan oldva a probléma.

- Rendben! Benne vagyok DE! Először megakarom nézni a házat hogy hogy néz ki. -meglepetten nézet rám majd széles mosoly ült ki az arcán.

-Komolyan? Rendben, persze megnézheted! Akkor indulunk? -felállt és leporolta fenekét.

- Már is? -pislogtam rá nagyokat ahogy a sörös dobozokat szedte össze.

- Miért ne? Most úgy is ráérünk. - felkaptam én is pár chipses zacskót és amikor lemászott Chanyeol leadtam neki a söröket majd egyik kezemmel fogva a chipseket én is leindultam. Sikerült majdnem leesnem mivel nagyon béna vagyok de sikerült Chanyeolnak megfognia félúton így megúsztam . Visszasétáltunk majd elment a motorért én addig az embereket nézegettem. Mindenhol ismerős arc és mosolyog mindenki. Tényleg olyan mint egy nagy család.- Min gondolkodsz annyira? -arrébb ugrottam a hirtelen hangtól de csak Chanyeol állt mellettem mosolyogva.- Mehetünk?

- P-persze. - egy ép zacskóba bepakoltuk a cuccokat és kettőnk közé betéve mentünk be a városnak majdnem a közepébe. Sok ember és nagy forgalom. Úgy háromnegyed óra múlva megálltunk egy nagy lakóépület előtt. A parkolóba leadta a motort Chanyeol őrzésre és előre engedve mentünk az épülethez mutatva nekem az utat. Az ajtóban előre engedett amit megköszöntem bár kicsit furának tartottam. Lifttel hamar megérkeztünk az 5.-dik emeletre ahol a 37-es szobába becsöngettünk. Egy álmos buksit pillantottam meg majd a hozzá tartozó arcot. Egy 20-as éveiben járó lány nyitott nekünk ajtót köntösben.

- Miért nem szóltál hogy jössz? - kinyitotta még jobban az ajtót és bementünk. Bemutatkoztam majd bocsánatot kért és elvonult tovább aludni a szobájába.

- Na hogy tetszik?- kérdezte leülve a nappaliba.

- Tágas és fényes. Szinte semmit nem kel újítani rajta maximum pár bútort vagy díszt lehetne még feltenni elég egyszerű a lakás maga. Imádok házakat berendezni, mos tis már beindult a fantáziám és már sok-sok ötletem támadt.

- Örülök hogy tetszik. Menj nyugodtan néz szét én addig főzők kávét. -össze-vissza sétáltam a házban minden egyes sarkot megnézve. Nagyon tetszett és megvoltam elégedve a házzal.

- És egyébként..ki ez a lány?-közel hajoltam hozzá nehogy meghallja az említett.

- Most ő lakik itt de 2 nap múlva már a barátjával fog laki. És amúgy a volt osztálytársam ezért bízik meg bennem ennyire. Tessék!

-Köszi. -a bögrét elvettem tőle és lassan belekortyoltam. Humm...olyan finom. Beszélgettünk még a házról és megbeszéltük hogy 3 nap múlva eljövünk megint és akkor a szüleim is jönnek hogy megnézzék milyen a lakás mert biztos megakarják nézni.

- Rendben. De én már holnap fogok pár cuccot áthozni és már nagyjából elrendezek mindent amire jöttök. Majd felhívsz hogy mikor jöttök és akkor úgy takarítok.

-Rendben. De nekem mennem kel. - felálltam és lementünk a ház elé ahol felülve a motorra hazafuvarozott. Éget a villanyaink így tudtam megint engem várnak mert találtak egy új lakást a számomra.- Akkor megadom a számom jó?

- Oké. Én is az enyémet. - kicseréltük a telefonunkat és bepötyögtem a számomat úgy elmentette hogy Baek de ő úgy mentette el magát hogy Chanyi!!- Nem ez nem jó! Te Yoda vagy. -kitöröltem és mosolyogva mentettem el az új nevével.

A bandaWhere stories live. Discover now