18.rész Na most mi a faszom lesz?

930 88 8
                                    


- Szia drágám...hazaértetek? -megfordultam és láttam hogy Sehun és Kris mérgesen néz a párjaikra, Chanyeol pedig csalódottan megrázta a fejét és megfogta a karomat.

- Gyere beszélgessünk. -ijedten néztem rá majd a srácokra ,akik sok szerencsét tátogtak. Chanyeol mögött sétáltam a titkos helyünkre ahova felmászva én törökülésben leültem és a betont bámultam.

- Chanyeol én sajnálom. -törtem meg a csendet de nem néztem rá.

- Mit sajnálsz?

- Azt hogy...hogy kényelmetlen helyzetbe hoztalak és hogy a barátaink kapcsolatát lehet tönkretettem de én nem tudtam hogy mit csinálok! Nem akartam hogy ez legyen a vége nem is emlékszek semmire, reggel ha nem nézem meg a videót nem is tudom hogy ezt tettem este. -beharaptam alsó ajkamat és megtöröltem szememet hogy ne sírjam el magam.

- Elég felelőtlen voltál Baekhyun. És igen kínos volt. Sőt! Kris olyan mérges volt hogy azt mondta hogy ha meglát neked annyi ,csak megvédtelek. Mivel Tao simán ellökhetett volna és akkor ez nem történik meg. -felsóhajtott és lefeküdt a betonra .

-Köszönöm. -lefeküdtem én is és csak előre  néztem.- A küldetés?

-Mi van vele?-rosszul esik hogy ilyen hangnemben beszél velem.Nagyon rosszul.

-Hogy ment?

-Érdekel? -ránéztem és láttam hogy felhúzta az egyik szemöldökét.

- Igen. -bólintottam és meglepetésemre elmosolyodott ,és ölembe helyezte fejét.- Első nap amikor odaértünk, a kocsiban kellet aludnunk mert nem volt helyünk. Én kiharcoltam magamnak az anyósülést így kényelmesen aludtam, de Sehunnak másnap reggel nagyon fájt a nyaka mert elaludta.- ahogy egyre jobban belemerült a mesélésbe,az előbbi unott hanglejtését felváltotta az az igazi Chanyeolos öröm . Néhány résznél izgatott voltam és volt ahol megfeszültem de megnyugtatott Chanyeol mert jó volt a vége. -Ez lenne minden.-ahogy végzet a mondandójával megváltoztatta fekvő helyzetét és fejét nekidöntötte alhasamnak.Már ideje volt..teljesen elzsibbadt a combom.

- Szinte hihetetlen. És ügye semelyiket nem találtad ki?-néztem rá gyanakodva.

-Nem. Esküszöm! -becsukta szemeit és nem szóltunk egymáshoz.- Hiányoztál.

- Te is nekem. -kipattantak a szemei és felült.Hogy a frászba hallotta meg? Szinte én se hallottam pedig én mondtam!

-Tényleg?-miért néz így rám?Nincs ebbe semmi különös....ügye?

-Igen. -bólintottam egy aprót.

- Baekhyun..kíváncsi vagy mit gondoltam  amikor megláttam a videót? -fordult felém.

-Hát...igen?-néztem rá határozatlanul. Fel vagyok én készülve a válaszára?

- Féltékeny voltam. Arra a fiúra akit a pasidnak neveztél. Luhanra és Taora is. Őket olyan könnyedén megcsókoltad..én meg úgy epedezek a csókodért mégsem kapom meg. -kikerekedett szemekkel nézek rá.- Baekhyun...szeretlek.

- T-tessék? -nem hittem a fülemnek. Komolyan azt mondta hogy..

- Szerelmes lettem beléd. Gondolkodtam ,de most hogy távol voltam tőled rájöttem hogy szeretlek. -tátott szájjal néztem rá.-Elfogadod az érzéseimet? -a  levegő is elakadt bennem.

- N-nem tudom. -megráztam a fejemet és felálltam.-N-nekem most mennem kel. -lemásztam a tetőről és elszaladtam. Most ez komoly? Nem álmodok? Chanyeol ebben a szent percben vallotta be hogy szeret engem én meg..elszaladtam. Mos tuti hülyének néz de...de annyira kínosan éreztem magam. A villamoson ezen törtem a fejem hogy mit tegyek. Most ha úgy teszek mintha nem történt volna semmi? Mondjuk nem bírnék így tenni mivel ha ránézek tuti elpirulnék. És ha az mondom hogy még nem tudom? Ááá, de örökké nem mondhatom ezt neki. A lakásunkba érve lefőztem egy adag kávét és ép öntöttem a bögrémbe amikor hallottam a bejárati ajtó nyitódását. Mint a golyó ,berohantam a szobámba csapot-papot otthagyva mindent. Az ágy alól kivettem a cigit és az öngyújtót, majd kinyitva az ablakot és  felültem a párkányra. Lábaimat lelógattam és valószínűleg szívbajt hoztam az alattam elbicikliző nénire mert rám kiabált hogy nem vagyok normális. Hát kösz, ezt eddig is tudtam. Ép a 2 szálért nyúltam amikor kinyílt az ajtó én pedig cigivel a számban fordultam meg. Chanyeol állt ott és eléggé meglepődhetett mert fél percig csak nézet ,majd becsukta az ajtót és mellém sétált.

A bandaWhere stories live. Discover now