26.rész Áruló

571 68 4
                                    


( 9 nap múlva)

Tiszta káosz van a bázison.Mindenki rohangál ide-oda és mindig elromlik valami.A sok tenni valótól el is felejtettem Chanyeol hiányának fájdalmát..de azért hiányzik a hülye füle.

-Baek segítenél légyszíves! -oldalra nézek és Luhant pillantottam meg aki 4 dobozt visz és csak a két lába látszódik,viccesen néz ki.

-Persze.-sietősen vettem le  a felső két dobozt.-Hova kel vinni őket?

- Fel az emeltre a páncélszekrénybe.Mindjárt megyek én is menj előre.-és már megy is a másik irányba. Fellépcsőztem az emeltre és az ajtó előtt letettem a dobozokat. Megérkezett Luhan is és miután bepakoltunk ,mentünk is vissza a nagyterembe a többi dolgot is intézni. Tao rendkívül jól intézi a kockák dolgait, hisz ő is az. Kris nem kegyelmezett a kiképzésen minden nap nyüszítve mozdult meg minden fiatal. Sehun a lövészetért felelt ,míg Luhan az árukért amiket Jimin csapata szállított .Chen és Xiumin a kinti terepet figyelte és a könnyebb terepeket keresik.  Suho,  Yixingnek segített ahol csak tudott. Suga és Kai a terep próbákat felügyelték.D.O és én a testvérbandákhoz járkálunk megbeszélésekre, illetve pár ügyet mi is intézhetünk amire engedélyt kaptunk.Ma délután jöttünk vissza az egyik megbeszélésről és evvel minden el van intézve. Fáradt vagyok , de mivel a srácok is azok és bírják,én se nyávoghatok. Zsebemből kivettem a telefonom és Jimint megkeresve megnyomtam a hívás gombot.- Mikor értek ide?

-Körülbelül 10 perc.Már bent vagyunk a városba.-alig értettem amit mondott annyira rossz volt a vonal.

- Rendben. Akkor megyek is szólni hogy nyissák ki a kaput.-kinyomva a telefont visszadugom a zsebembe és a nagykapuhoz érve szolok a beosztottaknak hogy emeljék fel a sorompót.Igen egy sorompót is építettet ide Yixing és mivel az őrség is meg erősödőt maximális a védelem.A nagyterembe visszamentem hogy pár papírt felkapjak a pultról ,amit még D.O hagyott ott nekem ahogy az üzenetben is állt.Felkaptam őket és miközben Yixing irodájába mentem elkezdtem olvasni.Semmi érdekes nem volt benne,csak amit vártam.A kisebb borítékot felnyitva elkezdtem olvasni a rövid szöveget, a kilincs fele nyúló kezemet leengedtem magam mellé.

,, Chanyeol jól van.Nemrég beszéltem I.M-el.Jól bírja de eléggé szomorkás,hiányzol neki.De elkel szomorítsalak.Sajnos nem 2 hétig lesz oda.Valószínűleg 1 hónapig vagy akár 2 hónapig.Én csak pár nap múlva megyek haza, elhúzódott az egyik tárgyalás és újból kel tárgyalni a bal határnál lévő védelmet.Sok szerencsét Baek. Üdvözlöm a többieket."

Összehajtottam a papírt és eltettem a zsebembe.Belépve az irodába ,a bent lévőt szétrebbentek mint két tini akikre rányitott az anyjuk.Úgy tettem mintha nem láttam volna semmit.- Megjött a levél D.O-tol.-tettem le a borítékot az íróasztalra.

-Köszönöm.-mosolygott rám halványan Yixing. Hatalmas karikák voltak a szeme alatt és teljesen ki volt fehéredve.

- Elég szarul nézel ki.-mosolyogtam rá együtt érzően.

- Ne is mond.-sóhajtott hátra dőlve a forgószékén.- Megfogok bolondulni.-túrt bele hajába.

- Ma még sok dolgod van? -széles mosollyal az arcomon támaszkodtam meg az asztalon.

-Nem annyira.Miért kérded?-nézet rám felhúzott szemöldökkel.

- 5 perc és jövök! Ne menj sehova!-siettem az ajtóhoz és ahogy csuktam meg még utánam szolt.

-Nem mintha lenne erőm elbújni előled.-a garázsokhoz sietve előtoltam 2 poros biciklit és gyorsan áttöröltem őket egy ronggyal hogy csak ne legyenek annyira mocskosak.Visszaszaladtam az irodába és Yixing karját megragadva elkezdtem húzni.

-Baek~! -nyávogott.- Hova húzol? hé lassabban! -a hogy a garázsba értünk elengedtem a kezét és az egyik bukósisakot felé dobtam.

- Na gyere mit állsz ott? -intettem neki miközben felültem az egyik biciklire.

-Nekem erre nincs időm.Te is tudhatnád.-tette vissza az asztalra a sisakot.

-De mivel Úgy nézel ki mint egy élőhalott, igenis felülsz erre a SZARRA ÉS EL JÖSSZ VELEM BICIKLIZNI!-dobtam vissza a sisakot neki.

- Jól van....de csak 5 perc utána tényleg mennem kel.-ahogy felült ő is az erdőbe indultunk el.Röhögve próbáltuk megelőzni a másikat de minden egyes próbálkozásból borulás lett.Ahogy egymás mellet tekertünk hirtelen megragadta a karom Yixing és befékezett .Én elborultam és ő is feküdt utánam a földre.

-áu mit..!-nem tudtam befejezni mert befogta a számat.Az ujjával a bozótba mutatott és ahogy lépés hangokat halottunk meg megfogva a bicikliket bevittük a bokor mögé és csendben ültünk várva a jövevényeket. Először egy magasabb fiú lépet ki majd egy alacsonyabb férfi és végül.....NANA!

-Akkor várjuk a jelentésedet.-fordult felé a férfi.- Remélem nem fogunk csalódni benned.

- De..mindenféle képen ő kel? -a férfi a magasabb fiúra nézett  aki egy hirtelen mozdulattal megragadta a torkát Nanának.

-Remélem ez elég érthető volt.-egymásra néztünk Yixingel és ahogy megbizonyosodtunk hogy a másik is érti a helyzetet ,tovább hallgatóztunk.

-I-igen.-kapkodta a levegőt Nana.- akkor két hét múlva megint jelentek.

-Rendben.De ne felejtsd el! -rázta meg mutatóujját a férfi.- Élve hozd el.Ha mégis meghal te is utána mész.Most mehetsz.-intett a  társának aki egy sejtelmes pillantást vetett a bokorra amiben rejtőztünk, majd követte vezetőjét.Nana még állt pár percig és nézte ahogy elmennek majd egy cigit elővéve a zsebéből rágyújtott és visszaindult a bázisra.Ahogy elég messze került tőlünk Nana felpattantunk a biciklikre és amilyen gyorsan tudtunk visszamentünk a bázisra.

- Keresd meg Kris és azonnal küld az irodámba.-kiabálta oda az egyik lánynak miközben az irodájába tartottunk.

- Úgy tűnik van köztünk egy áruló.-szólaltam meg a nagy csöndben ami alig 1 perce van köztünk mégis szinte fojtogató volt.

-Hát igen.És ki tudja még mennyien vannak!-idegesen csapot rá az asztalra.- Isten bassza meg!

-Itt meg mi folyik? -lépet be az ajtón Kris.

- Van köztünk áruló.-válaszoltam a feldúlt Yixing helyet aki nagyokat lélegezve próbálta lenyugtatni magát.

- Áruló? -a szemöldöke a homlokára szaladt.- És ki az?

- Min Nana. -válaszolt most már sokkal nyugodtabb hangon Yixing.

- Chanyeol volt kurvicseke? -megsemmisítő pillantásokkal bombáztam Krist a frappáns megjegyzése miatt.

-Igen ő.Az erőben láttuk meg hogy egy fickóval beszélget...valakit el akarnak innen rabolni de nem tudjuk kit.-támaszkodik meg a sötétbarna íróasztalon Yixing.- Kris neked kel figyelned Nanat..két hét múlva fog megint jelenteni.-Kris csak bólintott egyet majd torkát megköszörülte.

- Akkor hát..én megyek is.-halkan köszöntünk majd elhagyta a helységet.

- Yixing ne aggódj ez miatt..Kris a legjobbak közé tartozik biztos minden rendben lesz.-lépek barátom mellé és vállára teszem a kezem. -Inkább a többi dologgal foglalkozz oké? Ha bármiben segíthetek csak szólj.-egy biótató mosoly után egyedül hagytam és visszamentem a nagyterembe.Vajon kit akarnak elrabolni?Meg állok és lassan végignézek a tömegben.Mindenhol boldogan mosolygó emberek akik a barátaiknak mesélnek dolgokat illetve a teendőiket végzik.Mégis kit akarnának elvinni? Nana mégis mibe keveredtél?

A bandaWhere stories live. Discover now