21.rész Elkezdődött

780 77 10
                                    


- NE!- Chanyeol kiabálását hallottam így felálltam, és elkezdtem rohanni a hang irányába ,  az ajtót berúgva sütöttem el  a fegyvert. Kikerekedett szemekkel merevedtem meg  és leengedtem a fegyvert ahogy felfogtam mit is látok.

-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! -kiabáltak fel a többiek. 

- Hé jól vagy baby? -lépet Kirs  mellé Tao.

- Szerinted? Majdnem lelőt a faszba !-kiáltott fel.

- Ne nyávogj, a lufit találta el. -veregette hátba Yixing.- Boldog születésnapot!-lépett elém és átölelt, majd egy kék csomagolású dobozt  adott át.

-Köszönöm. -a srácok következtek. Tao és Krist egy karórát adott, Luhan és Sehun a hiányzó 3 részt vette meg nekem a kedvenc könyvsorozatból. Meglepetésemre anya és húgi bukkant fel Suho társaságában. Húgi egy rajzot rajzolt nekem és egy karkötőt csinált  fekete és fehér gyöngyökből. Anya egy albumot adott amiben régi képek voltak betéve ,szövegek voltak írva mellé hogy mikor,hol és milyen eseményes készült. Sok mindent kaptam és utoljára Chanyeol maradt.

- Remélem tetszeni fog. -egy kis dobozt nyújtott felém amit kinyitva egy karkötőt pillantottam meg.

- Chanyeol. -kivettem az arany láncot és csak bámultam.- Ezt nem kellet volna. Biztos drága volt.Nem fogadhatom el. -tettem volna vissza a helyére de megfogta a csuklómat.

-Kár lenne érte.Főleg hogy nekem is van egy belőle. -feltűrte pulóvere ujját és tényleg ott volt a lánc.- Felteszem. -kivette kezemből és a csuklómra tette.

- Köszönöm drágám. -átöleltem és egy puszit adtam arcára. - Van ráírva valami.-meglepetten vizsgáltam a láncot és ahogy megtaláltam a szöveget ,elolvastam a kis betűket majd szememet megforgatva csaptam hason Chanyeolt.

- Most miért? Nekem is van ám írva. -a karkötőjére néztem és az volt ráírva hogy ,, Byun Baekhyun tulajdona" szélesen elmosolyodtam és összekulcsoltuk ujjainkat.

- Na akkor kezdődjön a buli!-Yixing elindította a zenét és a nagyterembe visszamenve elindult az igazi szórakozás. Anya és húgi sajnos pár óra múlva elmentek ahogy a többi kisgyereket is hazavitték. De legalább a piákat is kihozhatták és vadabb lett a buli a gyerekek nélkül. Csak úgy ittuk a piát nem kímélve a májunkat. Már páran arra a szintre jutottak beleértve Luhant, hogy a semmin röhögtek. Én is eléggé berúgtam de azért tartottam magam, elvégre csak az én bulim.

- Na ha már mindenki ilyen jól érzi magát, vágjuk fel a tortát!! -lehalkult a zene és leoltódtak a villanyok.

-Boldog születésnapot!Boldog születésnapot Baekhyun!! - a gyertyák fénye töltötte ki a termet és én a hatalmas tortához sétáltam és elfújtam az égő 20 db gyertyát. A tömeg tapsolt és az első szeletett kivágtam a tortától ami az enyém volt, és úgy a 20-ig szeletnél felváltottak a lányok és 3-an vágták tovább. Channak átadtam az ő tányérját,  és valami isteni volt a torta mit ne  mondjak.

- Nagyon finom!-nem győztem dicséri ezt a csokis csodát. Múlt az idő és már hajnali 3 óra volt amikor mindenki hazament. Mi maradtuk utoljára és ahogy becsuktuk a kaput, a motorra ülve hazamentünk. Ahogy voltunk ruhástól beestünk az ágyba és már csak 11-kor kószáltunk ki belőle. Anya küldött nekünk másnaposság elleni csirkehúslevest, így elég jól voltunk ahhoz képest hogy szarrá ittuk magunkat.Délután 4-kor elhatároztunk hogy visszamegyünk a bázisra, bár nekem semmi kedvem nem volt.

-Sziasztok. -ültünk le a pulthoz.

-Sziasztok. Chanyeol, Yixing hívat téged. -Kriset követve szerelmem ,elmentek és ketten maradtuk Taoval.

A bandaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن