10.rész Nincs aki közel állna.

797 93 1
                                    


-Mi ez? - vettem el tőle a telefont.

- Nana apja cégének az e havi kirúgottak névsora. Ott van Chanyeol! - tényleg láttam a nevét.

- Nem lehet. Hisz visszavették!

- De nézd a dátumot! Akkor rúgták ki amikor te kiléptél utána lévő napon. Átvert ez a lány! - felpattantam.- Most hova mész?

- A bázisra és te is jössz. Most megmondhatod a magadét Nananak! - nem kellet kétszer mondanom már ő is vette a cipőjét. - a villamosról leszállva gyors léptekkel igyekeztünk a terembe.

- Állj. Nem jöhetsz be! -a kapuőrök elénk álltak.

- Fiúk. Most nem magyarázhatom el de nagyon fontos a dolgom! -hiába erőlködtem nem engedtek át.- Mindent elmagyarázok de kérlek titeket csak most az egyszer! -szemeibe néztem és felsóhajtott.

- Mi nem láttunk semmit. Te valahol az erdőn keresztül szöktél be kijátszva minket! - elmosolyodtam és hátba veregettem . Jungkookal szaladtunk a terembe és amikor megláttam Nanat, Chanyeol oldalán fel fórt az agyvizem.

- Te!- meg ragadtam Nana karját és elrántottam.

- Mit csinálsz itt? - Nana mérgesen rántotta ki kezét.

- Átvertél! - nem is tudom mikor volt utoljára hogy ennyire nem tudtam kontrollálni magamat.

-Nem tudom miről beszélsz. - dobta hátra a haját.

- Ne tettesd az ártatlant! Már nem félek tőled!Chanyeol! -az említett felé fordultam aki meglepődve vizsgálta arcomat hatalmas szemeivel- Azért viselkedtem vele úgy ahogy..mert Nanával megegyeztünk hogy ha elmegyek innen örökre, visszakapod az állásodat. Belementem de ma mutatta Jungkook hogy a hónapos kirúgottak névsorában benne vagy! -Chanyeol meglepetten nézet rám.

- Nana azt mondta hogy..hogy azért viselkedtél így mert átmentél a kékekhez és nem tudtad hogy mondani nekünk ezért ellöktél minket magunktól!! -Tao szint izzó tekintettel nézet a lányra.

- Azért csináltad ezt hogy én visszakapjam az állásomat? -Chanyeol a szemeimbe nézet.

-I-igen. -lehajtottam a fejemet szégyenemben de egyből felkaptam a fejemet amikor Chanyeol átölelt .

- Buta. - súgta fülembe és homlokon puszilt .- Bolond Baek. Hiányoztál. - szinte le voltam sokkolva .

- T-te is. - viszonoztam az ölelését. Máskor már kényelmetlenül éreztem volna magam ha Chanyeollal kellet volna ölelkeznem a többiek előtt de most cseppet sem érdekelt hogy ki néz minket. Nem csak ez a nagy orjás kell.

- Ez nagy hiba volt Baekhyun. -Nana mérgesen nézet rám.- Soha nem lesz egy állásotok ezt elintézem. Enyém minden!Mindent elbírok érni! - nevetést hallottam mögöttem amit Jungkook okozta.- te meg mit nevetsz?

- Te tényleg hülye vagy. - röhögött tovább. - Most komolyan..attól hogy felkapaszkodtatok az alsó létrafokra a gazdagok ranglétráján még egy senki vagy. - komoly tekintettel nézet a lányra.

- Mintha te több lennél! - mindenki kíváncsian hallgatta őket.

- Több vagyok mint te az biztos! Én Mr.Jeon fia vagyok a Tokyoi és a Szöuli technikai vállalkozás örököse. A te apád max a csicskám lehetne, de még annyira sem méltó. Ha jót akarsz magadnak inkább csendben maradsz. Itt nekem van nagyobb hatalmam. -Nana ledöbbenve nézte barátomat.- Tipli van. - idegesen dobbantott egyet és 2 barátnőjével elsiettek.

A bandaWhere stories live. Discover now