7.rész Páros buli?

1K 105 2
                                    

- Mit mondott?

-Semmit ,semmit! -összehúztam a szemöldökömet majd vállat vontam és zsebre tettem telómat.

~1 hónap múlva~

Jimin nagyon jól érzi magát mint akit kicseréltek. Lenem lehet törölni a mosolyt az arcáról sőt ha szar a kedved elég ha ránézel neked is mosolyognod kel. Eleinte mint egy hűséges öleb követett mindenhova de két héten már másokkal is elkezdet barátkozni és ami nagyon szívmelengető volt hogy Chenel egyre több időt töltenek el együtt. Ép ezt vitattuk Taoval amikor a két említett belépet ...KÉZEN FOGVA!

-Ááá!- kiáltottuk fel egyszerre Taoval és hozzájuk siettünk.- Gratulálunk!-átöleltük őket és a többi embernek is adtunk helyet had gratuláljanak nekik.- Tényleg csak én vagyok egyedül?-kérdeztem miután visszaültünk a pulthoz.

- Ez is a te hibád. Sokan szívesen randiznának veled de te nem is figyelsz rájuk. -igaza volt Taonak már volt pár bátor vállalkozó akik elhívtak randira vagy csak flörtöltek velem de semelyikük nem ragadott meg.

- Nem érzem azt hogy ő a tökéletes ..hogy ő a nagy Ő! Na érted mit akarok mondani!

-Persze értem. Én ezt érzem amikor Krisel vagyok. Mindenemet odaadnám érte. -felsóhajtott és barátjára nézet aki csak teli szájjal magyarázót valamit Sehunnak aki nagyot röhög rajta.

-Sziasztok!.-Luhan bukkant fel a tömegből és csatlakozót hozzánk.

- Naa, téged is látni erre? -csapja karon Tao konyharuhával amivel a poharakat törölgette.

- Igen.Igen elfoglalt voltam mostanában de na nem ez a lényeg. Ma este terveztem egy kis bulit. -közelebb hajolt és a fülembe  súgta.- Igazából kurva nagy partit csinálunk csak félek hogy Yixing valahogy meghallja és lebasz mert ő csak egy kis buliféleséget engedett meg! -nevetve elhajol és folytatta.- Ma lesz este 10-kor kezdődik itt és csak laza öltözet nem kel öltöny meg ilyesmi. Na eljöttök? -kérdezni nagy bambi szemekkel amiknek nem lehet ellenállni.

- Persze! -Tao egyből beleegyezett.

- Hát...!. Holnap reggel jön haza anya és ha nem leszek otthon szerintem agyonfog verni fakanállal.

- Na ne csináld már Baek!! -ölel át hátulról Luhan és lebiggyeszti az alsó ajkát.- Sírni fogok ha nem jössz el.

- Rendben! -adom be végül a derekamat.

- Oké akkor este 10 na de én megyek mert még sok mindenkit kel meghívnom. - a másik kis csoport felé tartott amikor megfordult.- Ja és páros buli üke meg szeme !Egyedül nem jöhettek!! -na itt lefagyok és Taora nézet aki csak nagyokat pislog rám hogy mi a bajom.

- Nincs senkim. -sóhajt egyet majd végignéz a tömegen. Avval a híres huncut tekintettével rám néz majd hirtelen Krishez szalad. Valamit beszélnek de folyton rám néznek majd mindketten széles mosollyal rám néznek. Tao visszajön hozzám Kris pedig elindul valahova.

- Találtam neked párt! -elégedetten törölgeti azokat a hülye pofijával.

- KIT?? -vágom rá azonnal.

- Mr.MindenkinektekszurkolhogyösszejöjjetekChanyeol! - eláll a lélegzetem ahogy kiejti Chanyeol nevét.

- Akkor én nem jövök!

-Ne már mit izélsz tök sokat beszélgettek meg minden!

- Nem ,nem beszélgetünk.Mindig veszekszünk! És idegesít! -hát igen az elején azok a rohadt szép barna szemek rabul ejtettek de most legszívesebben kinyomnám neki és megetetném vele.

A bandaWhere stories live. Discover now