34.rész Érezni akarlak 18+

874 76 9
                                    


A falnak nyomot miközben tépte ajkaimat, és észrevehette hogy lábaim kezdik felmondani a szolgálatot. Hisz ettől a nyelvtechnikától ki nem örülne meg? Lábaimmal átöleltem derekát ő pedig két hatalmas tenyerével fenekemnél tartott meg.

- Az ágy. - sóhajtottam ahogy nyakamra hajolt .- Vigyél oda. - elvált bőrömtől és pimasz mosollyal az arcán vitt az ágyhoz ahova ledobott ,és ahogy feljebb tornásztam magam egyből felém kerekedet. Rám feküd és folytatta tevékenységét. Mindig is gyenge pontom volt a nyakam,és ezt közöltem is vele elég sokszor mivel régebben is próbálgatott maga alá csábítani,de persze nem hagytam magam neki. Miért is hagytam volna? Akkor nem lenne ilyen tökéletes ez a pillanat, ahogy leveszi rólam a pólót. Leveszi? Ugyan!Letépte az anyagot rólam és ahogy tenyerét végigvezette testemen, éreztem hogy felforrósodik bőröm érintésétől. Mit művelsz velem Park? Nyakamról rátér kulcscsontomra és bár fel voltam készülve rá, nem bírtam visszafogni a feltörő nyögéseimet ahogy mellbimbóimra mart. -Chan.- túrtam szürke hajába ahogy végignyalt bimbómon.

- Hum? Mondjad baby.- duruzsolta miközben fogaival megkarcolta érzékeny bőrömet. Tátott szájal nyögtem neki minden egyes mozdulatára. Egyszerűen nem bírom visszafogni magam,túl jól csinálja. Egészen alhasamig lecsókol, és ahogy emelném fel csípőmet hogy lehúzza rólam nadrágomat,felhajol hozzám és most sokkal lágyabban csókol.- Biztos akarod?Ha folytatom nem fogom abbahagyni. - simít végig arcomon.

-Tudom.- fordítok helyzetünkön és csípőjére ülök.- Már itt az ideje hogy lépjünk .- füléhez hajolok és kuncogva súgom neki ezt az egy mondatott amitől tudom hogy megfog örülni.- Ma este dugj meg Park! - markoltam rá férfiasságára. Egy férfias nyögés hagyta el száját és fenekembe markolva nyomot neki tagjának, miközben ő csípőjét nyomta fel. Én is felnyögtem az érzéstől, és tudtam ha nem kezdek neki akkor nem lesz a tervemből semmi ma .Nyakára hajoltam és ép ugyan annyira megkínoztam mint ahogy ő kínzott engem. Leráncigáltam róla pólóját és megnyaltam alsó ajkamat...azok a kockák.

-Tetszik?- kérdezte öntelt mosollyal az arcán.

-Nagyon.- simítottam végig hasán. Apró csókokkal hintettem teli testét és bár több odafigyeléssel akartam kényeztetni, türelmetlen voltam. Alhasára csókoltam és miközben nadrágját szedtem le róla felpillantottam rá. Csillogó szemekkel nézet engem, ez a tekintet. Az első csókunk jut eszembe,amikor a rejtek helyünkön voltunk,akkor nézet ilyen szemekkel rá. Szerelemesen.

Nagyot nyeltem ahogy beleakasztottam ujjaimat alsójába .Már láttam meztelenül hisz sokszor fürödtünk együtt, de ez más. Tisztán látszik menyire kíván és ezt a feszülő anyag is tanúsítja.

-Siess.- súgja miközben felemeli csípőjét. Bólintok egyet és lassan lehúzom róla az anyagot. Hatalmas..perverznek érzem magam de elégedettséggel tölt el ahogy mérete szemem elé tárul. Elhelyezkedek két lába közt és először csak belső combját és férfiassága körül csókolgatom. Nem lenne bajom a szopással de, azt hittem nem csak a hónalját borotválja. -Ha nem akarod nem kel .- fogta meg kezemet és rám mosolygott. Látom rajta hogy majd megörül annyira akarja hogy leszopjam.

-De.Akarom.- kezeim közé veszem tagját és óvatosan húzogatni kezdem rajta a bőrt. Igazán megtehetek ennyit érte. Meg egyébként is, még régebben kérdezte hogy zavar-e a dolog ha nem borotválja.Én persze rávágtam hogy nem hisz nem fogok oda nyúlkáni neki,persze én meg a tudatlanságom. Ez lesz az első szopásom,jól akarom csinálni de félek is tőle egy kicsit.Mi lesz ha elrontom?

Nem Baekhyun!Nem lehetsz ilyen hülye. Megrázom a fejem a bugyuta gondolatokat kirázva az elmémből és kezdésként végignyaltam makkján. Hangos nyögés haja el ajkait,hihetetlen mennyire visszatudja fogni magát. Eleget kínoztam már szegény párát , megembereltem magam és sokkal határozottabban nyaltam végig egész hosszán. Remeg, érzem hogy minden érintésemtől megremeg a teste. Hazudnék ha azt mondanám nem tetszik,mert piszkosul bejön!

-Kérlek.- nyögi két nyalás között.- Nem bírom.- felnézek rá és szenvedő arckifejezését meglátva pimaszul elmosolyodott és a szemkontaktust tartva engedem lassan számba. Csak félig engedtem számban és szívni,nyalni kezdtem. Chanyeol hátravetette fejét és a lepedőbe markolva próbálja visszatartani nyögéseit ami nem nagyon megy neki, így szinte beleremeg a szoba nyögésétől miután teljesen számba engedtem. Fojtó érzés ahogy torkom elejének nyomódik makkja és nem is bírom sokáig. Köhögve engedem ki számból és amíg a légzésemet próbálom helyrehozni kezeimmel dolgoztatom meg. Az előbbi akciómtól rengeteg nyál ragadt rajta így cuppogó hangot ad ki ahogy húzgálom rajta a bőrt.-Úr isten!- markol hajamba ahogy ujjból számba engedem de most inkább nyelvtechnikámat mutatom meg neki, bár tuti a mélytorkozásomat fogja első helyre sorolni. -Baek.- értem mit akar mondani nekem, kiengedem számból és felmászok hozzá egy édes csókot lopva tőle.-Biztos nem voltál még senkivel?- kérdi lihegve.

-Nem.- rázom meg a fejemet .-Jó volt? -kérdeztem széles mosollyal az arcomon miközben homlokára tapadt tincseit söpröm ki tökéletes arcából.

-Hát...tehetséges vagy az biztos .- nevet fel. - Most én jövök. - fordít maga alá és egy cuppanós csók után lábaim közé helyezkedik és a nadrágot alsómmal együtt húzta le,de még hogyan! Felemeltem lábaimat ,mivel egy centivel se ment hátrébb tőlem, és ahogy húzta felfelé az anyagot térd hajatomnál megtorpant és összefogva a két lábamat. Előre tolta lábaimat egészen addig amíg meg nem bírt csókolni és szemeimbe nézet miközben farkát bejáratomhoz dörzsölte. Elvörösödve meredtem rá kikerekedett szemekkel.

- Perverz.- ütöttem meg a vállát és eltakartam arcomat.

- Ezek után hogy bírsz zavarba jönni?- kérdezte nevetve és visszaengedte lábaimat és végre megszabadított a felesleges ruhanemüktől.

-Az más!- vágtam rá és a lepedőt nézegettem kínomban.

-Szeretlek.- állam alá nyúlt és maga felé fordította fejemet.

-Én is.- lassan csókolt és jó pár percig nem is csináltunk mást. Minden ember életében eljön az a bizonyos perc amikor rájön hogy a szüzességét odafogja adni annak az embernek..akit a legjobban szeret a világon. És nekem ez a Yoda a mindenem,de ahogy feltápászkodik rólam és kirohan a naplaiba,mivel ott van az óvszer és a síkosító. Pánikba esek.

Basszus fájni fog,úr isten!Túrtam hajamba és ijedten felültem ahogy visszaért Chanyeol.

-Chan.Figyelj.- kezdtem neki remegő hangon.

-Baekhyun valami baj van?- ugrott egyből mellém és ijedt tekintettel fürkészet.

-É-én...- kezdtem neki de egyszerűen nem tudtam kinyögni.

-Figyelj.- ült le mellém kezemet megfogva. -Nyugodtan megmondhatod ha nem akarod. Nem fogom rád erőltetni ezt az egészet.- mosolygott rám.

- Mi? Én nem..-

-Nincs semmi baj mondom hogy ne..-

-Had mondjam már végig!- kiáltottam rá .Megszeppenve nézet rám és csak bólintott egyet megkukulva.- Én csak azt akartam mondani hogy kicsit félek.-sóhajtottam .- De már megbántam.- kiterültem az ágyon és felhúztam terpeszben lévő lábaimat .- Tudom hogy vigyázni fogsz rám.- fordítottam a fejem Chanyeol felé.- Gyere.Csináljuk.- kulcsoltam össze ujjainkat.

-Csináljuk.- súgta édes hangon és lábaim közé mászott. Nyomot ujjaira a síkosítóból és bejáratomhoz illesztette azt. Felsóhajtottam a nemvárt hidegtől és éreztem hogy megremeg odalent. Alaposan bekent és finoman körözni kezdet rajtam. Lassú volt és szinte el se hittem hogy bemeri nyomni nekem..és igazam is lett. -Baekhyun..é-én nem merem.

-Mi?- meredtem rá értetlenül.

- Fájni fog és én nem bírnám nézni hogy fájdalmat okozok. Ne haragudj de e-ez nekem nem megy .- húzódott el tőlem annyira, hogy felbírjak ülni.

-Ugye most csak viccelsz? - nevettem el magam de ahogy komor arckifejezését megláttam elhallgattam.

A bandaWhere stories live. Discover now