24.rész A hiénák

669 77 3
                                    


Amire végeztünk már sötét lett. Mindenki fáradtan ment vissza a bázisra. 

- Nemsokára lesz egy megbeszélés. -csatlakozott hozzánk Tao.- És te is gyere.-nézet rám.

- Mikor is kel mennünk? -tette le az asztalra a poharát Chanyeol.

-Most.-száguldott el mellettünk Suho .Letettem a kezemben tartott poharat és Yixing irodájába mentünk.Belépve a helységbe elültem Chanyeol mellé. Középen ült Yixing és félkör alakban körülötte a többiek az asztalt körbevéve.

-Most hogy mindenki megérkezett.-a fiókból kivett egy tucat papírt és mindenkinek adott egyet.-Ahogy látjátok ezen már a bázisok is megvannak jelölve.A belső nagy kőr a központ.A nagyteremben lesznek a fegyverek illetve gyógyítok ,de a sérültek majd a bal oldali teremben lesznek ellátva.Itt az emeleten lesznek Taoék.-az említettre nézet aki csak bólintott egyet és a tekintetét le se vette a lapjáról.- Minden üzenet ide fog érkezni így hamar bírunk majd erősítést küldeni. Suga, te leszel itt a parancsnok.Remélem számíthatok rád.-a szőke fiú lassan kifújta a levegőt és lomhán bólintott egyet.-A középső három bázisban lesznek Chenék. Itt is lesz egy fegyverraktár.Majd a későbbiekben részletesebben rátérek a raktárakra .A két folyosót nektek kel figyelni és ha a kékek elértek oda, akkor jelezni fogtok a központnak.  - mi csak bólogattunk mint minden mondandójára az elkövetkező 4 órában.Mindent részletesen megbeszéltünk és holnap tartunk egy gyakorlatot hogy felmérjük ,milyen gyorsan bírunk intézkedni.Ahogy felültünk a motorra félve csuktam le a pilláimat mert bármikor elbírtam volna aludni.Nagyokat pislogtam ahogy megérkeztünk a házunkhoz.Meg váram amíg Chanyeol beviszi a garázsba a motort és lassan felbattyogtunk. A kanapéra lehuppantam és egy nagyot ásítottam. Chan a fürdőbe ment a vizet engedni és ahogy visszajött hozzám leült mellém és átölelt.

-Fáradt vagyok.-ásított bele nyakhajlatomba majd egy puszit nyomot bőrömre.

- Én is.-simítottam végig a haján.-Fürödjünk meg és menjünk aludni.

Reggel már nem volt mellettem Chan csak egy cetli volt a fejem mellet, hogy este jön csak haza és hogy ne hívjam mert ki lesz kapcsolva a telefonja.Nem zavartattam magam Chan hiánya miatt, mert tudtam hogy nem lesz semmi baj vele.Megreggeliztem és tv nézéssel töltöttem a napomat.Délután volt már amikor megcsörrent a telefonom. Nem volt név kiírva csak a telefonszám....hum..ki lehet az.Csörgőt egy ideig aztán felhagyott vele az illető.5 perc múlva megint kezdte és az 5-ik alkalommal idegesen vettem fel.

-Mit akar?-sóhajtottam bele mérgesen.

- 00143.Megvagy.-felhúzott szemöldökkel hallgattam a hívás másik oldalán beszélőt.

-Szerintem rossz számot hívott, viszlát.

- Szereted a kék színt?Igazából,eléggé jól áll. Chanyeol elég bátor hogy itthon hagyott egyedül ...nem fél hogy elmész.-lenéztem magamra és  ahogy megláttam ruháim kék színét elsápadtam.

-Ki maga?-az ablakhoz mentem és kinézve láttam egy alakot.

- Megvagy.-hangjából ítélve biztos vagyok benne hogy mosolyra húzta száját.Óvatosan kinéztem az ablakon és megpillantottam őt,aki a fa alatt állt és egyenesen engem nézett.Intett egyet és elment.Idegesen ültem le a kanapéra majd elkezdtem gondolkodni hogy ki lehetett ez az alak, nem volt ismerős a hangja .Bezártam az ablakokat és az ajtót is kulcsra zártam majd a konyhába menve meg ittam egy kávét.Úgy döntöttem hogy megvárom Chanyeolt és utána megyek aludni. Hajnali 1 órát ütött az óra amikor megszólalt a csengő.Kinéztem a lyukon és megkönnyebbültem amikor Chanyeol pillantottam meg.Kinyitottam az ajtót és a nyakába ugrottam.

A bandaWhere stories live. Discover now