-2-

3.4K 293 18
                                    

Τέντωσα τα χέρια μου γυρνώντας πλευρό στο μαλακό και αναπαυτικό κρεβάτι μου.Ο σπαστικός ήχος από το ξυπνητήρι έκανε το κεφάλι μου έτοιμο να εκραγεί.Σηκώθηκα με βαριά καρδιά αφότου έκλεισα και το 15ο κατά σειρά ξυπνητήρι που είχα βάλει,όπως και κάθε πρωί άλλωστε για να λέμε και την αλήθεια και σύρθηκα μέχρι την τουαλέτα για να κάνω την πρωινή μου περιποίηση.

Δηλαδή να πλύνω τα δόντια μου και το πρόσωπο μου.

Αυτή είναι η μέγιστη υπέρβαση που μπορώ να κάνω το πρωί για να θυσιάσω λίγο χρόνο από τον ύπνο μου.Απορώ πως κάποιες κοπέλες μπορούν να ξυπνάνε τόσο νωρίς ώστε να προσέχουν τόσο τον εαυτό τους, βέβαια κάποιες από αυτές στο μάθημα το πόλη μέχρι την δεύτερη ώρα από το υπερβολικό μεικ απ, καταλήγουν να φαίνονται λες και υπηρετούν στον στρατό,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα υποθέτω.

Αφού τελείωσα με τα απαραίτητα,διάλεξα μια απλή μαύρη, μακριά μπλούζα με χρυσές λεπτομέρειες στα μανίκια και ένα μπλε τζιν τα οποία συνδύασα με μαύρα all star.Χτένισα τα μαλλιά μου και ψεκάστηκα με το άρωμα μου.

Προχώρησα προς την κουζίνα για να φάω πρωινό.Η μαμά μου ως συνήθως κάθε πρωί βρίσκεται στο σαλόνι και κάνει αερομπικ για να διατηρείται σε φόρμα όπως λέει.

"ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"φώναξε λικνίζοντας το κορμί της στον ρυθμό της εκκωφαντικής μουσικής.

"Καλημέρα μαμιιιιι" της είπα εύθυμα γελώντας και έκανα μια χορευτική κίνηση μιμώντας την.

"ΕΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕΕΕΕ" φώναξε πιο δυνατά αφού δυνάμωσε την μουσική.Η λογική της μητέρας μου με τρελαίνει.

"Πρέπει να πάω σχολείο" της είπα δείχνοντας μου της τσάντα πίσω και γέλασα καθώς κοίταξα στο ρολόι του κινητού μου,και η ώρα είχε περάσει.

"ΤΙ;" έβαλε το χέρι της στο αυτί της και καλά ότι δεν άκουσε, το οποίο ήταν άκρως λογικό με την τόσο δυνατή μουσική.Το περίεργο θα ήταν αν είχε ακούσει κατά γράμμα τι της έλεγα.

"ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟ,ΟΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟ" ούρλιαξα κάνοντας παράλληλα κάτι άθλιες,ασυγχρόνιστες αλλά και σπασμωδικές κινήσεις.

"Ααα ναι,φιλάκια αγάπη μου." έκλεισα την πόρτα πίσω μου στέλνοντας φιλάκια και αφού ανταπέδωσα, έβαλα το ένα ακουστικό στο αυτί μου.Και ναι,ένα συνηθισμένο πρωινό,αλλά εντάξει την λατρεύω την μαμά μου πως να το κάνουμε.Έχω πάρει από εκείνην την τρέλα μου,και από τον μπαμπά την δυνατότητα μου.

Tough LoverWhere stories live. Discover now