-18-

1.8K 207 3
                                    

Η μέρα πέρασε βαρετά εώς και βασανιστικά
μιας και σχεδόν όλη μέρα κρυβόμουν ή κοιμόμουν στα μαθήματα.Δεν συνάντησα ούτε μια φορά τον Eugene  καθώς  απ'ότι φαίνεται χθες το βράδυ είχε γίνει λιώμα,ευτυχώς για εμένα δηλαδή.Οπότε είχα ξεμπλέξει προς το παρόν,ή έτσι προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου καθώς τον σκεφτόμουν κυριολεκτικά καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Όμως σκέφτομαι συνεχώς ότι δεν πρέπει να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοια πίεση για τέτοιες βλακείες.Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ,όπως το διάβασμα μου.

Τώρα τελευταία δεν είχα πολλή όρεξη να ασχοληθώ με αυτά με αποτέλεσμα να μείνω λιγάκι πίσω.

Εξάλλου τι ξέρω εγώ από φλερτ,σχέσεις και αγόρια;

Κουραφέξαλα.

Μια μεγάλη ποσότητά νερού προσγειώθηκε στο προσωπο μου και εγώ τινάχτηκα σαν το ελατήριο από τον καναπέ που καθόμουν.Γύρισα και κοίταξα αργά και δολοφονικά την Eva.Εκείνη μου χαμογέλασε ανενόχλητη πλατιά τινάζοντας τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της ενώ παράλληλα έφτιαχνε το κοκκαλάκι που είχε στερεώσει μερικά.

"Πας καλά;" φώναξα δυνατά και σηκώθηκα κοιτάζοντας το χαλί στο οποίο βρισκόμουν."Συγγνώμη αλλά σου χρειάζονταν.Δεν έχεις ακούσει σήμερα λέξη απ'όσα σου έχω πει.Αυτό το ταρακούνημα ήταν απαραίτητο" ανασήκωσε τους ώμους της γελώντας καθώς γρύλιζα.

Εκτός από την μητέρα μου να με ρωτάει συνεχώς για εκείνον έχω και την Eva να προσπαθεί συνεχώς να μου μιλήσει για αυτό το θέμα.

"Δεν ισχύει αυτό" μείδιασα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη."Rosetta κυριολεκτικά κοιτούσες το κενό και απαντούσες ναι ναι σε ό,τι κι αν σου έλεγα.Σε μια φάση σε ρώτησα αν πούλησες το νεφρό σου και απάντησες ναι ναι φυσικά" ξεφώνησε ξέπνοα και έπεσε στον καναπέ ανάσκελα.

"Και τι άλλο με ρώτησες;" είπα πλησιάζοντας της."Αν θα έρθεις απόψε μαζί μου παρέα με δύο αγόρια τα οποία είναι φίλοι ενός ξαδέρφου μου και έρχονται πρώτη φορά εδώ και ο ξάδερφος μου με παρακάλεσε να βγούμε έξω διότι εκείνος δεν μπορεί" απάντησε λες και έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου."Eva έλα τώρα μην μου το κάνεις αυτό.Ξέρεις πως τα έχω κάνει σκατά με τον Eugene.Δεν μπορώ να βγω.Και εκτός από αυτοί είναι φίλοι του ξαδέρφου σου,τι σόι φίλος είναι αυτός για εκείνους αφού τους παρατάει σε εσένα;" αναστέναξα ενθυμούμενη εκείνον και βολεύτηκα καλύτερα.

Tough LoverWhere stories live. Discover now