-22-

1.7K 215 29
                                    

"Rosetta αν δεν βγεις τώρα από το δωμάτιο σου ορκίζομαι πως θα σου απαγορέψω να ξανά φας σουβλάκι" ούρλιαξε για 50στη φορά η μαμά μου έξω από το δωμάτιο μου πηγαίνοντας πάνω κάτω με τις χνουδωτές,με κουνελάκια παντόφλες της.

Εγώ τις της είχα διαλέξει διότι θυμόμουν ότι μια φορά καθώς χαζεύαμε στο ίντερνετ τις είχε δει και είχε ξετρελαθεί.

Δεν βγήκα ούτε για να της μιλήσω απ'όταν γύρισα χθες από το μάθημα, μόνο ένα γεια και ένα απλό φιλί στο μάγουλο για καληνύχτα και στην συνέχεια κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου μέχρι τώρα το πρωί.Ευτυχώς είναι Σάββατο σήμερα επομένως δεν χρειάζονταν να ξυπνήσω πολύ πρωί,για αυτό και ξύπνησα στις 11 και έμεινα στο κρεβάτι.
Αναστέναξα μιας και δεν μου ήταν και πολύ εύκολος ο εκβιασμός της,γιατί ελάτε τώρα,ποιος δεν θα υπέκυπτε σε κάτι τέτοιο;Εκτός φυσικά από εκείνους τους ανώμαλους που ζουν δυστυχώς ανάμεσα μας και δεν τρώνε σουβλάκι.Εκεί, πάω πάσο.

Σηκώθηκα βαριεστημένα βάζοντας τις παντόφλες μου και άνοιξα την πόρτα γυρνώντας ξανά στο κρεβάτι μου.

"Χριστέ μου,ζόμπι γυρίστε πίσω την κόρη μου" φώναξε τρομοκρατημένη και με έπιασε από τα μάγουλα και με κοίταξε μέσα στα μάτια άφωνη.Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη,δεν είχε κι άδικο.Αφού δεν με πέρασε για τον Ράμπο πάλι καλά.Τα μαλλιά μου-μπλεγμένα, τα μάτια μου-πρησμένα αλλά και γεμάτα μαύρους κύκλους.

"Μαμά είμαι μια χαρά,μην υπερβάλλεις τώρα" ανασήκωσα το φρύδι μου και σταύρωσα τα χέρια μου ξέροντας πως έχει δίκιο αλλά δεν ήθελα να ξεκινήσουμε σε καμία περίπτωση κουβέντα για το τι συμβαίνει."Όχι δεν είσαι Rosy" αναστέναξε πιάνοντας το κεφάλι της.

"Αυτό είναι το πρόβλημα,το ότι δεν είσαι" ψιθύρισε κι έκατσε στο κρεβάτι μου και με κοίταξε εξεταστικά με ανήσυχα ματιά."Απλά βγες μια βόλτα έξω, έστω 5 λεπτά να σε χτυπήσει καθαρός αέρας και έλα,ναι αγάπη μου;" σηκώθηκε και με φίλησε στο μέτωπο και έφυγε από το δωμάτιο μου, κλείνοντας την πόρτα πίσω της χωρίς να πει απολύτως τίποτα ξανά.

Είχε δίκιο, πρέπει να σταματήσω να φέρομαι τόσο ανώριμα πια.Εντάξει τώρα θα μου πεις,το ίδιο ισχύει με το να πεις κάποιον μαλάκα,θα αλλάξει; Όχι.Παρόλα αυτά, σε κάθε περίπτωση, ο Eugene είναι ένας μαλάκας και μίσος και εγώ ακόμη χειρότερη που ασχολούμαι έτσι.

Δεν το πιστεύω ότι ασχολούμαι ακόμη με εκείνον από την στιγμή που θα μπορούσα να βρω να ασχοληθώ με τόσα ενδιαφέροντα πράγματα.

Tough LoverWhere stories live. Discover now