-40-

772 106 4
                                    

"Έλα πάμε" μου ψιθύρισε και κατευθυνθήκαμε προς το τραπέζι που βρίσκονταν ακριβώς στην μέση της ταράτσας.

Μέσα μου χάρηκε η αισθηματική πλευρά μου καθώς δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια και ιδίως από ένα άτομο σαν τον Gene.Γενικώς εγώ κι ο ρομαντισμός =τρεις λαλούν και δυό χορεύουν.

Έσκυψα να κάτσω και τότε αισθάνθηκα την καυτή του ανάσα δίπλα από το αυτί μου."Μην χαίρεσαι,αν μπορούσα αυτήν την στιγμή θα σου τραβούσα την καρέκλα για να πέσεις στο πάτωμα" ψιθύρισε ανατριχιάζοντας με και σηκώθηκε γελώντας σατανικά.

Τον έπιασα από τον καρπό αναγκάζοντας τον να γυρίσει να με κοιτάξει.Του έκανα νόημα και εκείνος μην μπορούσε να κάνει αλλιώς,έσκυψε.

Τον πλησίασα αρκετά αυτήν την φορά, σε απόσταση αναπνοής για την ακρίβεια ,και τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας του αγνά."Ούτε εσύ μην χαίρεσαι,γιατί εγώ μπορώ να σε πετάξω από την οροφή" τον έσπρωξα λιγάκι για να φύγει κάνοντας τον να μείνει άφωνος και να με κοιτάει.

Αντίποινα, μην νομίζει δηλαδή ότι λύγισα έτσι απλά.Όχι ότι δεν λύγισα αλλά δεν είναι αναγκαίο να το μάθει αυτό για να ενισχύσω ακόμη περισσότερο την αλαζονεία του.

"Γχμμ" ακούσαμε και οι δύο έναν ήχο και γυρίσαμε προς εκείνη την πλευρά να δούμε τι κάνει έτσι.

Ήταν ένας καλοντυμένος άντρας, πιθανόν σερβιτόρος αφού κρατούσε δύο τιμοκαταλόγους."Είστε έτοιμοι;" ρώτησε με ανασηκωμένο το φρύδι κοιτάζοντας με εξωνυχιστικά.

"Πως να είμαστε βρε άνθρωπε μου, είχαμε δουλειά" είπα αυθόρμητα και γρήγορα για να τον ξεφορτωθώ.

"Εε φυσικά πως να έχετε χρόνο τόση ώρα που τσακωνόσασταν" σχολίασε πικρόχολα και συνάμα χαμηλόφωνα.

"Τι είπες;" φώναξε ο Gene καθώς σηκώθηκε με νεύρα από το τραπέζι κάνοντας με να προσέξω περισσότερο τα τατουάζ του.Ίσως τελικά να μου αρέσει περισσότερο έτσι, είναι σαν να εκφράζεται μέσα από αυτά και μπορώ να πω ότι του ταιριάζουν πολύ.Όλα έχουν κάτι το ιδιαίτερο και συμβολίζουν κάτι.

"Δεν είπα κάτι" ακούστηκε η απελπισμένη φωνή του σερβιτόρου καθώς ο Gene τον κουνούσε πάνω κάτω σαν σέικερ.

"Eugene άφησε τον" του φώναξα για να ηρεμήσουν τα πράγματα και ευτυχώς υπάκουσε.

"Πες μας το μενού και όχι άλλα σχόλια" τον προειδοποίησε ο Eugene απειλητικά και έκατσε στην θέση του.

Tough LoverWhere stories live. Discover now