-34-

1.2K 153 5
                                    

"Είναι το πάρτυ στην παραλία απόψε" είπε η Eva ψιθυριστά, μιας και ήμασταν στην βιβλιοθήκη,καθώς άλλαζε σελίδα από το βιβλίο που είχε μπροστά της.

Ανασήκωσα το φρύδι μου καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες να θυμηθώ για ποιο πάρτυ μου μιλούσε αλλά αισθανόμουν να έχω ένα κενό μνήμης.

"Δεν ξέρεις καθόλου για ποιο πράγμα μιλάω, έτσι;" αναστέναξε δυνατά και έκλεισε το βιβλίο κάνοντας τους άλλους γύρω μας να δυσανασχετίσουν.

"Όχι, για να είμαι ειλικρινής" της είπα ψιθυριστά.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παρτυ διότι πάντα γίνονται σε κλαμπ, πράγμα που απεχθάνομαι.Οι μόνες φορές που πήγα σε κλαμπ είναι φέτος και αυτές εξαναγκαστικά.Και πιστέψτε με, όλοι είδαμε το που κατέληξα όλες τις φορές τις οποίες πήγα εκεί.

"Eva ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τα κλαμπ..." πήγα να πω αλλά με διέκοψε.

" Μα δεν είναι σε κλαμπ και εξάλλου ξέρεις πόσο τα απεχθάνομαι και εγώ ασχέτως που με ανάγκαζες να έρθω.Αλλά αυτό είναι το τέλειο της υπόθεσης,είναι στην παραλία.Σκέψου πόσο διαφορετικό θα είναι" μου χαμογέλασε ως τα αυτιά και με κοίταξε στα μάτια.

Ναι,δεν λέω.Προφανώς και η παραλία δεν έχει καμία σχέση με τον ιδρώτα και την απλυσιά του κλαμπ και λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις μια μεταδιδόμενη ασθένεια.

" Θα πάμε, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ;" άρχισε να νιαουρίζει η Eva δίπλα μου όπως συνήθιζε να κάνει κάθε φορά προκειμένου να με πείσει για κάτι και στριφογύρισα τα μάτια μου.

"Πες της επιτέλους ναι μπας και βγάλει τον σκασμό" ακούστηκε η φωνή ενός παιδιού πιο πέρα με αλαζονικό ύφος.

"Θα βγάλει τον σκασμό όταν δώσουμε σημασία στην ύπαρξη σου" είπα με ανασηκωμένο το φρύδι και τον είδα να παίρνει μια θυμωμένη έκφραση.

"Σκύλα" έτριξε μέσα από τα δόντια του και κοπάνησε το βιβλίο.

Έκανα νεύμα στην Eva να σηκωθούμε και εκείνη έγνεψε και με ακολούθησε.

"Βλέπω η ειρωνεία επέστρεψε" σχολίασε χαρούμενη.

"Απλά μου την έσπασε ο τύπος" σχολίασα και κοίταξα τριγύρω.

Από χθες, δεν έχω τον ξαναδεί πουθενά.

Τον έψαχνα μανιωδώς για να μου δώσει το μπλοκάκι μου αλλά είχε εξαφανιστεί,πράγμα που με τρελαίνει.

Tough LoverWhere stories live. Discover now