-14-

2K 240 6
                                    

Έμεινα απέναντι του να τον κοιτάω χωρίς να λέω τίποτα.Ένιωθα όλο το σώμα μου να φλέγεται και να μην μπορεί να κάνει τίποτε άλλο.Υπήρχε στο πρόσωπο του μια ανήσυχη έκφραση.Με κοιτούσε με τα μεγάλα μάτια του που τώρα παρατήρησα για πρώτη φορά τόσο πολύ.

Πήγα να ανοίξω το στόμα μου αλλά το σφράγγισε για ακόμη μια φορά με τα χείλη του αποσυντονίζοντας με.Απομακρύνθηκε και καθάρισε τον λαιμό του."Γιατι το έκανες αυτό;" ψέλλισα με την φωνή μου πολύ αδύναμη.

Δεν είχα δει τον Gene ερωτικά καμία στιγμή όσο τον γνωρίζω.Παρόλα αυτά όμως αυτό το φιλί με τάραξε.Μέσα μου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ και με πολεμάνε.

"Επειδή ήθελα" ακούστηκε φωνή του επιτέλους και ύστερα έστρεψα την προσοχή μου στο να παρατηρώ το τοπίο έξω από το παράθυρο.
"Ξέρεις δεν μπορείς να με φιλάς με το έτσι θέλω" είπα κοιτώντας έξω έντονα το τοπίο.
"Δεν νομίζω να το απαγόρευσε κάνεις αυτό" είπε κι έβαλε μπρος απότομα και βγήκαμε πάλι στην εθνική.Κανείς μας δεν μιλάει μα μπορώ να νιώσω πως είναι αμήχανος όσο εγώ.

Δεν ήμασταν μακρυά από το σπίτι οπότε δεν αργήσαμε να φτάσουμε.Άνοιξα την πόρτα εντελώς αποσυντονισμένη και τον περίμενα λιγάκι.Σήκωσε το κεφάλι του και μου χαμογέλασε μάλλον επειδή δεν περίμενε ότι θα ήμουν ακόμη εδώ.Κλείδωσε το αμάξι και ύστερα ανεβήκαμε πάνω χωρίς να μιλάμε.

"Ξέρεις Rosy ξέχνα το εντελώς το αποψινό" είπε ξαφνιάζοντας με.
"Πως μπορείς να κάνεις κάτι και μετά να το αναιρείς έτσι;" ύψωσα την φωνή μου και άρχισα να πηγαίνω πιο γρήγορα.
"Με τον ίδιο τρόπο που το έκανα" είπε ψυχρά και σταματήσαμε έξω από την πόρτα και κοιταχτήκαμε."Καληνύχτα" είπε κι έκλεισα την πόρτα πίσω μου και στερεώθηκα σε αυτήν.

Eugene's POV

Πέταξα τα κλειδιά μου στο τραπέζι και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου.Έβγαλα τα παπούτσια μου πετώντας τα όπου να'ναι και έπεσα στο κρεβάτι ανάσκελα.Πέρασα τα χέρια μου πίσω από το κεφάλι μου και άναψα ένα τσιγάρο.Έφερα στο στόμα μου το δηλητήριο και κοίταξα το ταβάνι.

"Είμαι ένας μαλάκας και μίσος" φώναξα και ξεροκατάπια.Τι έχω πάθει;Γιατί με νοιάζουν τόσο τα συναισθήματα μιας κοπέλας;Τι εικόνα έχω για εκείνην;

Και ειδικά για την Rosetta που από την αναθεματισμένη στιγμή που ήρθε σε αυτό εδώ το σχολείο μου κάνει την ζωή πατίνι.Είναι απλά τύψεις που θέλω να την ρίξω στο κρεβάτι και δεν μπόρεσα όταν την είχα σχεδόν λιπόθυμη από το ποτό στο κρεβάτι μου.Ναι,αυτό θα είναι.Έρωτες και μαλακίες.Για εμένα αυτά είναι βλακείες,άφθονο καλό κρασί και σεξ χρειάζεσαι στην ζωή.Η καλοπέραση είναι το παν και εγώ σκοπεύω να περάσω καλά με την Rosy.

Tough LoverWhere stories live. Discover now