-9-

2K 244 7
                                    

Rosetta's POV

Περίμενα υπομονετικά να έρθει η τελευταία ώρα και να αρπάξω την τσάντα μου να εξαφανιστώ μια και καλή.

Δεν μπορώ να πιστέψω το τι αναγκάστηκα να περάσω για έναν ΗΛΙΘΙΟ, ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.

Το ΜΙΣΩ αυτό, θέλω να γυρίσω πίσω στο παλιό μου σχολείο ή αν δεν γίνεται αυτό η μητέρα μου να με κλείσει έστω σε κάποιο κοντινό μοναστήρι εδώ τριγύρω.

Ξέρω, ποτέ δεν το έβαζα κάτω ειδικά από εκείνη την ημέρα που ορκίστηκα να παίρνω εκδίκηση για όποιον νομίζει ότι μπορεί να με τσαλαπατά και να μην αφήνω κανέναν να με χειρίζεται, όμως αυτό εδώ αισθάνομαι ότι με φτάνει στα όρια μου.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρειαστεί να γυρίσω σε τέτοιο χάλι και ιδίως σε τέτοια ηλικία σπίτι επειδή μια, ο Θεός να την κάνει κοπέλα μου φέρθηκε έτσι για ποιον; ΓΙΑ ΤΟΝ EUGENE.

Τι τους κάνει πια και χάνουν τόσο τα λογικά του; Τις μαγεύει;

Δεν βρίσκω τίποτα ελκυστικό πάνω του όσο κι αν τον παρατηρώ.

Καθόμουν στην τραπεζαρία περιμένοντας την Eva να τελειώσει με τα καθήκοντα της βιβλιοθήκης, σήκωσα το βλέμμα μου από το μπλοκάκι μου και το βλέμμα μου έπεσε πάνω του.

Κάθονταν με τα υπόλοιπα αγόρια στην άκρη ενός τραπεζιού δίνοντας πάσες με την μπάλα μπάσκετ.Ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν βρίσκονταν δίπλα του κάποια κοπέλα,τουλάχιστον όχι πάνω του.

Πετούσε την μπάλα στον George έχοντας το συνηθισμένο αυτάρεσκο χαμόγελο του ενώ τα κατάμαυρα μαλλιά του έπεφταν μπλεγμένα στο πρόσωπο του.Φορούσε μια άκρως κολλητή μπλούζα η οποία ήταν ασορτί με τα μάτια του, δηλαδή πράσινη, και στην λαιμόκοψη είχε ένα σχήμα V από το οποίο φαίνονταν το γυμνασμένο στέρνο του.

Ναι, είναι απαίσιος.

Άνοιξα την πόρτα της εισόδου χαλαρά, προσπαθώντας δηλαδή, και ξεφύσηξα.Μπήκα στο ασανσέρ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από αυτήν πατώντας το κουμπί.Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στα χρονικά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία από έξω και το ασανσέρ ήταν κάτω και δεν χρειάστηκε να φάω 8 χρόνια από την ζωή μου για να κατέβει.

Δεν άργησε να ανέβει επειδή μένουμε στον 2ο όροφο και βγήκα από αυτό κατευθυνόμενη στο βάθος που βρίσκεται το διαμέρισμα μου.Καθώς πλησίαζα άνοιξα την τσάντα μου και πέταξα μια τσίχλα στο στόμα μου που βρήκα ενώ έψαχνα για να κλειδιά μου.

Tough LoverTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang