-35-

1.2K 158 19
                                    

Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και ύστερα τα έτριψα με τα ακροδάχτυλα μου για να φύγει η θολούρα.

Πότε πέρασε τόσο πολύ η ώρα;Αποκλείεται να ήρθε η ώρα να πάω σχολείο,έξω είναι ακόμη σκοτάδι και το μόνο που φαίνεται είναι οι λάμπες του δρόμου.Ανασηκώθηκα ελαφρά στους αγκώνες μου και κοίταξα δεξιά και αριστερά ζαλισμένη.

Το δωμάτιο μου όπως συνήθως βρίσκεται μέσα σε μια απόλυτη τραγωδία.Η καρέκλα γεμάτη από ρούχα.Για την ακρίβεια είναι θαμμένη στα ρούχα, αν δεν ήξερα πως έχω έχω και μια καρέκλα στο δωμάτιο τότε θα καλούσα τον υπεύθυνο του μουσείου φυσικής ιστορίας να μελετήσει αν βρίσκεται κάποιου είδους δεινοσαύρου κάτω από τα ρούχα.

Κοίταξα την ώρα στο αναθεματισμένο ρολόι δίπλα μου και αναστέναξα.
3 το ξημέρωμα.Πολύ ιδανικό να ξυπνάς τέτοια ώρα μπορώ να πω.

Ξεσκεπάστηκα, και έβαλα την ρόμπα μου για να πάω στην κουζίνα να ετοιμάσω κάτι να φάω.

Η μαμά κοιμάται, σαν φυσιολογικός άνθρωπος άλλωστε.Μόνο εγώ είμαι η τρελή του χωριού που ξυπνάει τέτοια ώρα.

Πέρασα μπροστά από τον καθρέπτη και κοιτάχτηκα.Λένε ότι αν φωνάξεις το ξημέρωμα επανειλημμένα το όνομα μιας μανταμ, θα έρθει.Εμένα το πιο πιθανό, αν το κάνω αυτό είναι να έρθει η μαμά μου με μια παντόφλα στο χέρι και το επόμενο πρωί να βρεθώ σε ορφανοτροφείο.

Μεχ, βλακείες.

Άνοιξα την πόρτα του ψυγείου και έβγαλα τα υλικά ένα-ένα από αυτό.Ετοίμασα ένα τοστ και το έβαλα στην τοστιέρα να ψηθεί.

Περίμενα λίγα λεπτά υπομονετικά και ύστερα όρμηξα σαν τον Rocky Balboa.

Το κινητό μου ήχησε από το δωμάτιο.Άφησα το πιάτο στην άκρη και έτρεξα να το κλείσω ώστε να μην ξυπνήσει η μαμά και εκτός από τα άλλα που προανέφερα, καταλήξω και κουτσή.

Μπήκα στο δωμάτιο πανικόβλητη για να εντοπίσω το κινητό.Το είδα στο γραφείο και αποφάσισα πως τώρα ήταν η καταλληλότερη ώρα να κάνω παρκουρ και να περάσω από πάνω από το κρεβάτι μου.

Όλοι μπορείτε να φανταστείτε τι κατάληξη μπορεί να είχε όλο αυτό.
Ναι σωστά , γλίστρησα από το κρεβάτι και βρέθηκα με την μια παντόφλα εκφεντωνισμένη στην τζαμόπορτα και την άλλη στο γραφείο.

Ε ρε τι τραβάω βραδιάτικα.

Κατάφερα να σηκωθώ με τα πολλά, βογκώντας,και να πάρω το κινητό στα χέρια μου.Ένας άγνωστος αριθμός είχε εμφανιστεί στην οθόνη κάνοντας με να ανασηκώσω το φρύδι.Τώρα αυτός, ποιος μπορεί να είναι;Κάποιος που σίγουρα θέλει πάρα πολύ να πεθάνει για να με καλεί τέτοια ώρα.

Tough LoverWhere stories live. Discover now