-47-

592 110 8
                                    

     Σήκωσα το κεφάλι μου πάνω από το βιβλίο και έτριψα τα μάτια μου για να καθαρίσει η θολούρα.Πρέπει να είναι η 4η μέρα σερί που με παίρνει ο ύπνος πάνω από το βιβλίο μου.

Έχει περάσει μια ολόκληρη βδομάδα από το τηλεφώνημα του.Και ήταν εκεινου, και είμαι τόσο σίγουρη για αυτό,ή τουλάχιστον έτσι θέλω να λέω στον εαυτό μου.Πήρα και την μητέρα μου να την ρωτήσω για αυτόν και δεν μου είπε τίποτα το ιδιαίτερο ώστε να με καθησυχάσει, αλλά αντιθέτως με έκανε ακόμη περισσότερο να το σκέφτομαι.

"Μαμά τον έχεις δει καθόλου;" Την ρώτησα παίζοντας με μανία το μανίκι μου.

"Έχω να τον δω από την ημέρα που έφυγες" είπε και έπειτα το κλείσαμε.Κάτι μου λέει μέσα μου όμως ότι κάποιο πράγμα μου κρύβει.Αποκλείεται να μην επικοινώνησε μαζί της τόσο καιρό.

Από την άλλην σκέφτομαι και αυτό,το ενδεχόμενο δηλαδή να μην ήταν εκείνος στο τηλέφωνο αλλά κάποιος άγνωστος που είχε όρεξη για παιχνίδια.Αποκλείεται να μην με έψαξε καθόλου,έστω και κρυφά.Να μην ρώτησε την Εύα ή κάποιον άλλον για εμένα.

Ίσως πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν με έψαξε τελικά,ότι δεν ήθελε να με αναζητήσει,για να μην το σκέφτομαι και στεναχωριέμαι.

Η πόρτα χτύπησε και αναστέναξα.Θα είναι για χιλιοστή φορά ο Theo  για να μου πει να κάνουμε παρέα.Τελικά δεν είναι τόσο αλαζόνας όσο πίστευα στην αρχή,κάνει καλή παρέα,και ειδικά τώρα που κάπως πρέπει να απασχολώ το μυαλό μου για να ξεχνιέμαι από όλα.

Τα χτυπήματα γίνονταν ολοένα και πιο δυνατά επομένως αναγκάστηκα να βγω από το μπάνιο γρήγορα."Έρχομαι, έρχομαι" είπα με νεύρα.

Καλά ποιος με έβλεπε τόσο πρωί στον ύπνο του;Να μου λείπει.Για μια στιγμή μέσα μου είχα ένα προαίσθημα ότι ήταν εκείνος.Ήθελα να είναι εκείνος.

Άνοιξα την πόρτα αγχωμένη και αντίκρισα την Kathrine να μπαίνει φουριόζα μέσα στο δωμάτιο."Α εσύ ήσουν;" Της είπα λιγάκι απογοητευμένη από τις προηγούμενες σκέψεις που έκανα.

Έβγαλε το κασκόλ της και με κοίταξε κάπως μελαγχολικά."Μην χαίρεσαι τόσο που ήρθα" είπε.

"Δεν είναι αυτό... απλά κάτι σκεφτόμουν" της είπα και έκατσα στο κρεβάτι μου" εκείνη έκατσε στο άλλο και με κοιτούσε σκεπτική.

"Kathrine συμβαίνει κάτι;" Την ρώτησα καρφώνοντας τα μάτια μου πάνω της.

"Όχι όχι" είπε και χαμογέλασε."Βασικά ναι...."

Tough LoverWhere stories live. Discover now