-12-

2K 242 6
                                    

Αμέσως μετά το περιστατικό, δύο μέρες μετά και έπειτα από ώρες ολόκληρες δαπανημένες στο σπίτι για να καλύψω αυτά που έχασα, κατευθύνθηκα προς το κλειστό γυμναστήριο όπου έχουν προπόνηση τα παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου.Άνοιξα την πόρτα με σκοπό να τραβήξω την προσοχή του Eugene μπαίνοντας μέσα στο γυμναστήριο.Εκείνος όμως είχε σταθεί στο τέρμα με το δεξί του χέρι περασμένο στην μέση και το άλλο κρατούσε μια ψηλή κοκκινομάλλα από την μέση.Το γεγονός ότι βρίσκονταν με κοπέλα, το έκανε ακόμη πιο δύσκολο να του τραβήξω την προσοχή καθώς απ'ότι φαίνονταν είχε την προσοχή του ολοκληρωτικά και μόνο στο μπούστο της κοπέλας.

Αυτό πάει να πει κοιτάζω τον εσωτερικό κόσμο του αλλου.

Ίσως τελικά να έρθω εδώ ήταν λάθος καθώς δεν έκατσα καν να σκεφτώ παραπάνω από 5 λεπτά αυτό που θα πάω να κάνω.Απλά το πήρα απόφαση και λειτούργησα περισσότερο με την καρδιά παρά με την λογική.

Προχώρησα λιγάκι τσιτωμένη και σκεπτόμενη όλα αυτά προς τον πάγκο των μαζορετών και στάθηκα απέναντι τους όσο έκαναν ανοίγματα."Mary" χαμογέλασα σε μια από αυτές και περίμενα απάντηση.

Είναι εντελώς γελοίο να βρίσκομαι απέναντι τους.Όλες τους είναι τόσο γυμνασμένες, καλλίγραμμες και το γνωρίζουν και οι ίδιες αυτό χωρίς να τους το πει κάποιος, για αυτό και άλλωστε έχουν αυτό το ύφος.

"Ναι;" με κοίταξε με σηκωμένο το φρύδι και με μια έντονη έκφραση έκπληξης ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Πήρα μια ανάσα προκειμένου να πω επιτέλους αυτά που είχα προβάλει τις δύο τελευταίες μέρες, τόσες φορές.Ήταν η τέλει ευκαιρία, είχα να τον δω και να του μιλήσω δύο μέρες πράγμα το οποίο αυτό φαινομενικά θα του έρχονταν από εκεί που δεν το περιμένει.

"Με ενδιαφέρει να γίνω μαζορέτα" είπα τελικά και
της χαμογέλασα τινάζοντας τα μαλλιά μου.

Και ναι,εγώ η Rosetta που ο μοναδικός λόγος για να τρέξω είναι να έχουν μπροστά μου κρεμασμένο ένα μπολ από κοτομπουκιές,δηλώνω ότι θέλω να γίνω μαζορέτα.Θεέ μου που φτάσαμε.

"Εσύ;Μαζορέτα;" έμεινε άφωνη,και με το δίκιο της άλλωστε και χαλάρωσε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ορίστε,μέχρι και οι άλλοι σε πήραν χαμπάρι.

"Ναι,γιατί;Παράξενο σου φαίνεται;" πήρα μια πιο σοβαρή έκφραση και ανοιγόκλεισε τα μάτια της φοβισμένη μήπως κάνω φασαρία για την ερώτηση της."Όχι όχι" είπε και ξανά χαμογέλασε.

Tough LoverWhere stories live. Discover now