-20-

2K 201 3
                                    

Σηκώθηκα από το κρεβάτι όσο εκείνος ντύνονταν και πήγα διακριτικά να βρω ρούχα για να μπω με την σειρά μου στο μπάνιο και να αλλάξω.Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να άλλαζα μπροστά του.

Πήρα τα ρούχα βιαστικά ,χωρίς καν να δω τι άρπαξα για να λέμε και την αλήθεια και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο αλλά ένα χέρι με σταμάτησε απότομα."Που πας;" γύρισα και τον κοίταξα που με κοιτούσε με σηκωμένο το φρύδι.

"Να αλλάξω στο μπάνιο;" είπα με ανασηκωμένο το φρύδι, σοβαρά τι περίμενε ότι θα αλλάξω μπροστά του, θα ανάψει,θα μου ορμήξει και θα κάνουμε παθιασμένο σεξ;Πολύ πιθανίν στο μυαλό του.

"Γιατί εδώ τι έχει ο χώρος και δεν θες να αλλάξεις;" μου γέλασε παιχνιδιάρικα και ξεροκατάπια."Εσένα" απάντησα αμήχανα.

"Για αυτό και πρέπει να αλλάξεις εδώ μωρό μου" μου έκλεισε το μάτι και έπεσε πίσω στο κρεβάτι περιμένοντας με.Εγώ έμεινα εκεί να κοιτάω μια τα ρούχα και μια εκείνον.Και μόνο που κάνω εικόνα εμένα να αλλάζω μπροστά του κοκκινίζω έντονα.Πόσο ντροπή;

Ούτε στην μάνα μου δεν άλλαζα μπροστά.

Ιδίως όταν πηγαίναμε στα δοκιμαστήρια και ήθελε συνέχεια να ανοίγει την κουρτίνα για να δει αν αυτό που φοράω μου ταίριαζε.Μαντάμ μου εξαιτίας σου το λιγότερο 300 άτομα έχουν δει το σλιπάκι μου.

Αλλά και φυσικά αυτό δεν την πτοούσε με τίποτα.

Οι εναλλακτικές μου βέβαια δεν είναι και πολλές.Στην χειρότερη περίπτωση θα με βάλει να αλλάξω μπροστά του με το ζόρι, γιατί ικανό τον έχω δηλαδή.

Αν και για μισό λεπτό...

"Άντε τελείωνε δεν έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας αν και πολύ θα το ήθελα" είπε ξεφυσώντας κουρασμένος από την αναμονή και έπεσε πίσω.Κοίταξα στιγμιαία την πόρτα του μπάνιου και βρήκα την ευκαιρία να τρέξω σε εκείνην.Την άνοιξα και πρόλαβα να την κλείσω πριν με εμποδίσει.

Καλέ κρυμμένο τον Μπολτ είχα μέσα μου;

Άρχισε να χτυπάει την πόρτα με μανία και με όλη του την δύναμη.Εγώ άρχισα να γδύνομαι όσο πιο γρήγορα μπορούσα.Φόρεσα τα εσώρουχα και έπειτα το τζιν βιαστικά.
"ROSY...ROSETTA ΕΙΠΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ"

Έβαλα και την μπλούζα.Χτένισα τα μαλλιά μου βιαστικά και ταυτόχρονα έπλυνα τα δόντια μου.Δεν ήξερα ότι μπορώ να κάνω τόσα πράγματα μαζεμένα,κοίτα να δεις.

Πάλι καλά που η μαμά μου φεύγει νωρίς γιατί αν τον έβλεπε σε μια τέτοια κατάσταση αμόκ θα καλούσε την αστυνομία και μαζί κι έναν εξορκιστή.

Tough LoverΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα